返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 太過現實的人

原帖由 隨處發瘋 於 2008-2-29 20:27 發表
jom,唔好同呢班無業遊民嘈啦! 不如今晚等我請你食飯,之後我地......
我未婚夫而家唔係香港呀!::

你大鑊啦...呢張女明星相陳生有版權!佢已經報左海關,我去告發你!
- well,一個心智正常既成年人都應該分清楚下乜野係現實乜野係逃避現實...咁都分唔清既,係侮辱佢自己同個社會...如果單係一個窮而決定佢可敬與否,咁係膚淺既;但單係因為一個人窮而覺得要去關懷甚至由得佢既,咁就係無知.好多人窮係因為某客觀因素影響,但更多人窮係因為自己無去解決呢D客觀因素而以此作為借口.前者係可敬既,但唔等於佢用既方法無問題,但起碼唔會好似後者咁令人望之生厭.

- sorry,飯我就唔食啦,折現會好d.跟住你想去邊我幫你唔到.我女友長駐我屋企.同埋小心,你個頭像有人認咗頭,黃咗架啦,因住衙差拉你.

原帖由 隨處發瘋 於 2008-2-29 20:27 發表
jom,唔好同呢班無業遊民嘈啦! 不如今晚等我請你食飯,之後我地......
我未婚夫而家唔係香港呀!::

My Dear Sir Jom , i'm so jealous o' thee , ,

pk .... la , up2now
i do still not have taken my dinner ,
i'm so starvingly  ,,,,,hungry'''' by now .........
;P;P

原帖由 沙文 於 2008-2-29 22:32 發表
您咁順應網友懇求,只要佢再次囈您回帖,您都要令佢感到極度滿足啦

to : : 酒井明
, hi greeting good morning , long time n'o see ,
welcome back , lucky+luckier4me to see u here ,

i 再次囈您回帖 + post , i'm your listenner ,;--^),

cheers ThANK-ye

p.s. : : sorry cant type u in chinese

回復 64# prussianz 的帖子

但係囈還囈喎呀prussianz兄,麻煩您都呼籲下各界積番啲口德,講嘢厚道啲好。唔好因為人地窮,就俾您當係女性性器官得o架;不論粗鄙污穢抑或文雅純潔,都唔係幾好嘛。雖則以我個人來說,都好鍾意舔,但係呢家嘢又唔係個個窮人都受落

"你可以真心誠意地認為窮人係冇用,係死不足惜,但係當你響公眾場合咁講,就只等如響公眾場合,大大聲用好粗鄙、污穢o既言詞黎形容女性性器官。"
Don't know where God is but the Devil is in the details
P仔:唔好妒忌,自己快D上,對於不明來歷既散裝蚱蜢,無論公乸我都係避之則吉既.而且我無福消受,受唔得起呀.但你食時食,帶定三寶-杜老師,平安鐘同殺他死至為之首要呀.

沙兄:算把吧,我都唔明,講咗幾版都話窮唔係罪過,但就唔好介意人點睇,自己努力向上咪得囉.但就唔明乜得咁多人都好似做八婆週刊出身咁,睇一兩句作幾頁紙.唉,我以為無讀過書文盲啫,點知有讀果班就重盲,文盲都算啦,心盲先大大鑊.咁大個人連性器官同人都分唔到.你話香港既教育制度真係幾咁成功呢.
原帖由 酒井明 於 2008-2-29 22:20 發表
純粹係為o左滿足一個網友o既要求,我先至作呢個回帖。
一個心智正常o既成年人,應該好清楚咁知道,有邊D言論、觀點,即使自己係幾咁真心誠意係認為正確,都只適宜響私下聚會時講,而唔會響一個公眾場合,例如每個人都可以click上黎 ...

My Dear Sir 酒井明 , good morning again hi ,

i would like to really 請 you to 回帖 or post 帖

even your opinions are alternative @ here ,
but ,
that may be exActly what here needs ,
for counter-balance ,
for best referrence ,

i would like to really 請 you to consider it again a bit

cheers ThANK-ye , yours truly humbly the listenner , pendragon ,

p.s. : : sorry cannot type you in Chinese
原帖由 Jom 於 2008-3-3 17:21 發表
P仔:唔好妒忌,自己快D上,對於不明來歷既散裝蚱蜢,無論公乸我都係避之則吉既.而且我無福消受,受唔得起呀.但你食時食,帶定三寶-杜老師,平安鐘同殺他死至為之首要呀.

沙兄:算把吧,我都唔明,講咗幾版都話窮唔係罪過,但就唔好介意人點睇,自己努力向上咪得囉.但就唔明乜得咁多人都好似做八婆週刊出身咁,睇一兩句作幾頁紙.唉,我以為無讀過書文盲啫,點知有讀果班就重盲,文盲都算啦,心盲先大大鑊.咁大個人連性器官同人都分唔到.你話香港既教育制度真係幾咁成功呢. ...

心盲 ......... , o yes , what a simpler+better term 4me2depict them ,

ThANKs

回復 62# Jom 的帖子

你做乜成日講廢話!

回復 69# 的帖子

咁有廢問題咪對返個廢答案囉,正常吖
原帖由 Jom 於 2008-3-7 16:04 發表
咁有廢問題咪對返個廢答案囉,正常吖

wow
vvow ,
众人难敌你的美色 ,因乜解9你咁能够受欢迎gaa ??  我 人中 边 渡 够 你 玩 aa ??
人地 点都要点返你出来 ......... 又 唔见 点 我 ??
喂 , 大佬 ! 留返条水 比 細佬 好 worr

高級模式 | 發新話題
換一個