返回列表 回覆 發帖

情人節執籮底橙大行動

原帖由 孔雀 於 2008-2-7 17:50 發表
獨食難肥
面對基基聖女
我一定是希望大家一起分享

v should 替天行道, 做天主的替身 , let these 基////饥 女 know what is 真正的 '聖'愛
v should 替天行道, 做天主的替身 , let these 基////饥 女 enjoy 真正的 '聖'愛

so help me God , amen

原帖由 抽刀斷水 於 2008-2-7 18:34 發表

有時間多和家人一起吧。唉,看看過往該機構搞活動的照片:
http://www.hkcd.org/past

雖然參與者的面目有些模糊,但我已覺得吸引力不太足夠了。

你不入地狱 , 谁入地狱 ,
, ,

原帖由 抽刀斷水 於 2008-2-7 18:34 發表

有時間多和家人一起吧。唉,看看過往該機構搞活動的照片:
http://www.hkcd.org/past

雖然參與者的面目有些模糊,但我已覺得吸引力不太足夠了。

please look in your own mirrors to see your own selves ,

you-guys'  吸引力 ......... very 足夠 ??

should y'all not believe your own mirrors ,
then .... ,
please look in your own p*ssed water ,

回復 56# 的帖子                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        樂觀D la. 咪當D worse 野已經在過往活動中找到著落, 不在擔憂範圍咪算lor...;P

http://www.hkcd.org/
There are some "samples" in the "Featured members" part. Although....... Well, "inferior goods" are also "goods" ge...

回復 63# 的帖子

以前有人同我講. 電視之所以有咁多俊男配美女, 係因為現實中係無咁多俊男美女配. 所以先要整咁多俊男美女配滿足D人的心理. 因此, 基於"醜男配美女, 醜女配俊男"的原則, 我又唔怕認樣衰wor...
事實上, 我又唔係俊男
原帖由 weakest 於 2008-2-8 22:36 發表
以前有人同我講. 電視之所以有咁多俊男配美女, 係因為現實中係無咁多俊男美女配. 所以先要整咁多俊男美女配滿足D人的心理. 因此, 基於"醜男配美女, 醜女配俊男"的原則, 我又唔怕認樣衰wor...
事實上, 我又唔 ...

i love u , at least , u'r so honest ,
原帖由 weakest 於 2008-2-8 22:36 發表
事實上, 我又唔 ...

支持你,慘得過大銀把無咁靚仔既都識到靚女.我自問就大傻托世八両上身咁,咪一樣有餐晏!

追女仔,有型當然係有相當既著數;但只要保持番一般既整潔儀容,有風度而不失幽默感,最緊要係不卑不亢,有格得黎有品,咁重得各方仕女們既歡心.何愁無女,何必犯險呢.

你估班女傻既,靚仔無本心幾乎係稍有姿色細時貪靚仔既都領過野.一街都係靚女,大銀把機會啦.

借機會祝各位型唔型既男係鼠年都財色兼收,靚女摟溝;高矮肥瘦,辦辦都有!好野!
原帖由 Jom 於 2008-2-8 10:55 發表
你估班女傻既,靚仔無本心幾乎係稍有姿色細時貪靚仔既都領過野.一街都係靚女,大銀把機會啦.
您唔好妖言惑眾,我係很有本心嘅
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-2-9 06:03 發表
您唔好妖言惑眾,我係很有本心嘅

無錯...呢樣我可以做証  
沙老大佢老人家對大婆小蓮同細婆小蘊都一樣咁有本心~
師父   恭喜發財~~~我咁支持你~ 識做啦~
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 沙文 於 9-2-2008 06:03 發表 您唔好妖言惑眾,我係很有本心嘅
就像大衛王一樣
淫人妻XD
對付那些蠢人 就絕對不可以跟他們說真話 必須要用宗教形式來催眠他們 使他們覺得所做的事都是對的 所以“因信稱義“只不過是個口號,跟“阿彌陀佛“其實是一樣的

回復 67# 的帖子

聽此一言, 沙老大甚有段皇爺的風範, 值得我輩學習. 為此, 情人節徵友晚會將是小弟走沙老大的段皇爺式路線的第一步...
恭喜發財
原帖由 孔雀 於 2008-2-9 13:57 發表
就像大衛王一樣
淫人妻XD

hi , 恭喜發財 , what's `````XD'''' ?? ThANKs

原帖由 weakest 於 2008-2-9 14:56 發表
聽此一言, 沙老大甚有段皇爺的風範, 值得我輩學習. 為此, 情人節徵友晚會將是小弟走沙老大的段皇爺式路線的第一步...

你點知佢偶像真係段正淳架
http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=306&highlight=%E6%AE%B5%E6%AD%A3%E6%B7%B3
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 Jom 於 2008-2-9 02:55 發表

支持你,慘得過大銀把無咁靚仔既都識到靚女.我自問就大傻托世八両上身咁,咪一樣有餐晏!

追女仔,有型當然係有相當既著數;但只要保持番一般既整潔儀容,有風度而不失幽默感,最緊要係不卑不亢,有格得黎有品,咁重得各方 ...

>>>>>>>>> 靚仔無本心

咁就借機會祝Jom少 有翻本心 ,;--^))

---------

但只要保持番一般既整潔儀容,有風度而不失幽默感,最緊要係不卑不亢,有格得黎有品,咁重得各方仕女們既歡心.

o yes ,
咁就借機會祝各位 型唔型男 靚唔靚仔 都係鼠年 都大銀把大銀財息兼收 , 靚女見you無$都摟溝;

>>>> 只要
>>>> 保持番一般既整潔儀容,
>>>> 有風度而不失幽默感,
>>>> 最
>>>> 緊
>>>> 要
>>>> 係不卑不亢,有格得黎有品,
>>>> 咁
>>>> 重得各方仕女們既歡心. ,
not too difficult4me

原帖由 Step.King 於 2008-2-10 02:15 發表

你點知佢偶像真係段正淳架
http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=306&highlight=%E6%AE%B5%E6%AD%A3%E6%B7%B3

police 拜 關二哥 , so , i suggest : :::::
we 拜 段皇爺 ,

!!!!!!!!! note : ::::: just only junks4funs ,

回復 67# 的帖子                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        聽此一言, 沙老大甚有段皇爺的風範, 值得我輩學習. 為此, 情人節徵友晚會將是小弟走沙老大的段皇爺式路線的第一步...

原帖由 prussianz 於 10-2-2008 01:46 發表 恭喜發財hi , 恭喜發財 , what's `````XD'''' ?? ThANKs
XD你不知道?
對付那些蠢人 就絕對不可以跟他們說真話 必須要用宗教形式來催眠他們 使他們覺得所做的事都是對的 所以“因信稱義“只不過是個口號,跟“阿彌陀佛“其實是一樣的
原帖由 孔雀 於 2008-2-10 13:16 發表
XD你不知道?

sorry not ,

but ,
should it b somewhat difficult4u2translate or difficult4u2post its definition here ,
then ,
ye could forget it ,

ThANKs
p仔,我澄清,我雖然唔靚仔,但我係好無本心既.唔駛祝,祝都唔要,咁多野唔好有走去有本心,你知唔知有本心既仔年中食少幾多野呀?一個唔該真係俾你祝到有番本心咁點算呀?我無野食你俾野我食呀?我咁大食,你點餵得我飽呀?

沙老大,我無話你無本心喎,我估你唔靚你咁啫.所以無妖言惑眾,你又屈我一野.

拜段皇爺,都好喎...但每個神像都會手持一法器...咁阿段皇爺持乜好??呀....一於好似阿二哥咁,右手手持一條女裝環,左手結個二指印,準備出一幅對女弟子使出一陽指既格局.正!

回復 77# 的帖子

您咁樣亳無根據地估沙老大,仲話我屈您?唔通小蓮同小蘊所講都唔啱,係要您先致講得中肯?
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 78# 的帖子

男性的魅力,靚仔只佔極少部分,但女性來說就顯得相當重要。

當然,在美貌與智慧之上,還有一樣更重要的:良心。

「娶妻求淑婦」,真是千年智慧。俗D講,「女人好既就係扶手棍,唔好既就係攞命滕」。

希望各位在情人節都找到幸福。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 78# 的帖子

根據"真係靚仔既係唔會咁有本心"同"樣衰衰反而得女垂青"呢兩個原則,可想而知你好大機會唔可以列入靚你呢個行列.而且你重有份本心咁多,你自己話嘞...

唔係話佢地唔啱,而係佢兩位未攞出具體而不可爭議既證據前,呢個都只係一兩個人既個人意見.同事實係有距離既,所以你然係屈緊我...只不過今次係搵多兩個人黎一齊屈我咁啫.
高級模式 | 發新話題
換一個