返回列表 回覆 發帖

情人節執籮底橙大行動

各弟兄如自問風流倜儻,膽色過人,無視一軛的警告,而暫時情人節當晚並無著落,不妨試試:

http://www.hkcd.org/feb08/

注意此聚會與坊間的收費剛好相反,一反傳統「Ladies Night」的風俗,自助餐男士反而比女士便宜,有心人不妨試試(但姊妹已滿額了,sorry about that)

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
咁多位大佬,正如莊少之前都話,人要搵啖苦飯喫,喫完苦飯,飽暖後當然係思一D野啦,好正常既,同埋佢地未必係扒,雖然機會頗高。

至於莊少突顯其背後的中心思想,有點劃公仔劃出腸之嫌,情況等於一見到心儀的女仔,就埋去問可唔可以同你上床一樣咁露骨,梗係唔合符「一軛‧愛情」版的建版意義啦。

對於有興趣報名的弟兄,請於事後提供群鶯亂舞的賽後報告,謝謝。
原帖由 沙文 於 2008-2-4 10:59 發表
現代都市生活節奏快,咁可以符合「多、快、好、省」的毛主席原則,未嘗不可喎。唔通「一軛‧愛情」版的建版意義,一定要第2次見心儀的女仔,才可以埋去問可唔可以同你上床咩? ...

我既意思係唔應該咁露骨姐,如果想第一次就上床,唔係要直接問丫嘛,只須輕輕拖住對方的玉手,講句:Your home? My home? 或者二話不說,直接一起步進合適的場所便可。
原帖由 沙文 於 2008-2-4 11:26 發表
大家都係成年人,您怕醜咩?用雨意清離劍搞清楚就唔駛咁樣誤会咁大鍋嘛:
http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=1344&extra=page%3D2

請注意:本版是一軛‧愛情,你唔好搞到變成一軛‧性愛喎!
原帖由 Jom 於 2008-2-4 13:16 發表
...阿水哥...咁戀愛既野同塵世間所有野都係一樣架啦,開頭係"談",跟手就係做架啦.....有情無慾好難持續喎...

而家乜都要快,最駛快既人家咁大間姑婆屋就唔會攪個咁既睇辦大會啦,慢慢等人落搭都得啦.

坦白d好,咪一陣各兄弟領咗野先知道旦家雞見水有得睇無得食咁就真係喎河啦.而且班扒一般都餓咗有三五七年,應該都到咗見人啅人見佛啅佛既境界架啦.早少少俾班兄弟有心理準備先,咪一陣成班暴龍咁衝過黎出晒較剪腳,重要高短肥瘦乜鬼都有咁,害到兄弟們花容失色就無謂啦.

我深信在神聖的大教堂中,和在主的帶領下,那些姊妹們不會如此猖狂吧。

你講到好似某些AV劇情般多女侍一男,你不是在給兄弟心理準備,而是加多兩錢肉緊去宣傳呢,而且你講到相當吸引,攪到我都想去開開眼界呢。
原帖由 Jom 於 2008-2-4 17:00 發表
你就好啦...都重有得反抗,唉,難為我年中都唔知俾人或有心或無意咁抽水污辱幾多個回合...

原來閣下有童年陰影,難怪對此執橙大行動表現恐懼啦。
可悲的男性本能,令本來健康快樂的男版友,面臨種種試探。

版友們個個都膽色(色膽)過人,無懼一軛的警告,紛紛躍躍欲試,這固然是值得欣賞的。

$160的情人節自助餐那裡可以找得到?而且,還有一眾餓婦左右逢源,實屬異常吸引。

但是,在此我要作出一個免責聲明:此活動純綷介紹性質,概於本網及本人無關,參加活動後的一切精神上、肉體上、法律上、道德上等等的責任及所受之有關傷害,全部由參與者自行承擔。

講真的,我研究過,許多男女都在網上婚姻討論區中問信與不信如何能book教堂,因此我深信有些姊妹在信仰上並非如此執著於一軛論。如能在那裡覓得佳偶,亦成為快事呢。
原帖由 孔雀 於 2008-2-5 20:14 發表

講這麼多
我們一起去la

乜你返左香港喇咩?

原帖由 prussianz 於 2008-2-6 02:15 發表

your humble servant would like to acknowledge and accept solemnly hereby : :::::
本人參加宗教活動後的一切神之丢失or傷害,
全部由本人自行承擔。

難怪你唔叫醒你老婆一齊起身笑下啦。

弟兄尚未滿額,告急告急!http://www.hkcd.org/feb08/
原帖由 孔雀 於 2008-2-6 19:00 發表
最近在香港

有時間多和家人一起吧。唉,看看過往該機構搞活動的照片:
http://www.hkcd.org/past

雖然參與者的面目有些模糊,但我已覺得吸引力不太足夠了。

回復 78# 的帖子

男性的魅力,靚仔只佔極少部分,但女性來說就顯得相當重要。

當然,在美貌與智慧之上,還有一樣更重要的:良心。

「娶妻求淑婦」,真是千年智慧。俗D講,「女人好既就係扶手棍,唔好既就係攞命滕」。

希望各位在情人節都找到幸福。
原帖由 weakest 於 2008-2-15 13:47 發表
So, anyone went there last night? What's your result?

我以為你去左添,仲等你的賽後報告。
原帖由 沙文 於 2008-2-15 22:16 發表
您地班吹水佬淨係識吹水,平時也文也武,事到臨頭連一個party都唔敢去。
真正有大無畏精神娶姊妹的,能有幾人?

高級模式 | 發新話題
換一個