返回列表 回覆 發帖

情人節執籮底橙大行動

原帖由 沙文 於 2008-2-4 17:29 發表
咁咪係咯。我地都係因為個女嘅開咗口先,所以至唔駛問之嘛。但其他版友未必有此遭遇,我就要鼓勵佢地持有一個積極、主動的生活態度,咁樣我地呢個網不是更有意義嗎? ...

咁你就快d學埋拖女出教第三式出關幫d 版友做福一下啦
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 21# 的帖子

呢樣係您先至得。您咁叻,拖過幾多女出教呀?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 Jom 於 2008-2-4 17:00 發表
你就好啦...都重有得反抗,唉,難為我年中都唔知俾人或有心或無意咁抽水污辱幾多個回合...

current time 's approximatly 05;22 ,
+
my wife 's sleeping beside of me ,
so ,
there4 ,
when .....
i read your works ,
i must strongly close my mouth + deeply hold my breath in laughing , ,
otherwise ,
my large-laughs must awake my sleeping wife ,
then ,
my wife would come here n try to discover what i'm reading right now ,
then .........
there would b an-other family's bloody tragedy among the headlines of tomorrow's newspapers

thanks
'thanks' My Dear 莊少 , u'r making me really full of ,,,,,pains'''' right now , ;P;P;P

哦...真係忍得辛苦既就光明正大叫醒阿嫂睇吓啦...一齊笑都好吖嘛...

我諗阿嫂唔會就咁就孖你六國大封相既,最多咪跟手拖你返救會感化吓你咁啫,唉...一入耶門深似海呀,你得閒就寫返兩隻字出黎,或者託人帶個口訊出黎啦,我地會係出面等你架啦,十碌八碌斬吓眼就過架啦.
原帖由 抽刀斷水 於 2008-2-4 10:28 發表
咁多位大佬,正如莊少之前都話,人要搵啖苦飯喫,喫完苦飯,飽暖後當然係思一D野啦,好正常既,同埋佢地未必係扒,雖然機會頗高。

至於莊少突顯其背後的中心思想,有點劃公仔劃出腸之嫌,情況等於一見到心儀的女仔,就埋去問可唔可以同你 ...

sorry , My Dear
大佬-水哥 , just my junks4fun ,

----------------------------------------------------------------

wow
vvow ,
大佬-水哥 , 讲笑 gae je , n'o need to be so serious ,

more laugher  ,
more healthier ,

不如約住一起去當網聚我好想去
Rom 12:1 所以姊妹們、我以 神的慈悲勸你們、將身體獻上、當作活祭、是聖潔的、是 神所喜悅的.你們如此事奉、乃是理所當然的。

對付那些蠢人 就絕對不可以跟他們說真話 必須要用宗教形式來催眠他們 使他們覺得所做的事都是對的 所以“因信稱義“只不過是個口號,跟“阿彌陀佛“其實是一樣的
牙斬斬咁,俾人食咗您都唔知呀
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 27# 的帖子

我十分願意"俾人食", if there is no consequences...
唔好濟呀,....何必飲鳩止渴呢?
可悲的男性本能,令本來健康快樂的男版友,面臨種種試探。

版友們個個都膽色(色膽)過人,無懼一軛的警告,紛紛躍躍欲試,這固然是值得欣賞的。

$160的情人節自助餐那裡可以找得到?而且,還有一眾餓婦左右逢源,實屬異常吸引。

但是,在此我要作出一個免責聲明:此活動純綷介紹性質,概於本網及本人無關,參加活動後的一切精神上、肉體上、法律上、道德上等等的責任及所受之有關傷害,全部由參與者自行承擔。

講真的,我研究過,許多男女都在網上婚姻討論區中問信與不信如何能book教堂,因此我深信有些姊妹在信仰上並非如此執著於一軛論。如能在那裡覓得佳偶,亦成為快事呢。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 沙文 於 5-2-2008 15:35 發表 牙斬斬咁,俾人食咗您都唔知呀

Gen 19:33 於是那夜她們叫我喝酒、女人就進去和我同寢.她幾時躺下、幾時起來、我都不知道。

是這樣嗎
對付那些蠢人 就絕對不可以跟他們說真話 必須要用宗教形式來催眠他們 使他們覺得所做的事都是對的 所以“因信稱義“只不過是個口號,跟“阿彌陀佛“其實是一樣的
原帖由 抽刀斷水 於 5-2-2008 17:03 發表 可悲的男性本能,令本來健康快樂的男版友,面臨種種試探。版友們個個都膽色(色膽)過人,無懼一軛的警告,紛紛躍躍欲試,這固然是值得欣賞的。$160的情人節自助餐那裡可以找得到?而且,還有一眾餓婦左右逢源,實屬異常吸引。但是 ...

講這麼多
我們一起去la

回復 31# 的帖子

咁又唔会。其實她們很清楚,此段經文係揾笨嘅。飲到啤啤俘嘅男人係絕對起唔到頭
原帖由 沙文 於 5-2-2008 21:19 發表 咁又唔会。其實她們很清楚,此段經文係揾笨嘅。飲到啤啤俘嘅男人係絕對起唔到頭
君不覺每早起來都一柱擊天 好像不一定起不到頭Gen 19:36 這樣、羅得的兩個女兒、都從他父親懷了孕。
Gen 19:37 大女兒生了兒子、給他起名叫摩押、就是現今摩押人的始祖。
Gen 19:38 小女兒也生了兒子、給他起名叫便亞米、就是現今亞捫人的始祖。

至少人地都有仔

原帖由 weakest 於 2008-2-5 15:54 發表
我十分願意"俾人食", if there is no consequences...

你自己 , also being 人 [[[[[ @ least for 'the time being ]]]]
so ,
if ..... 你 could not find out other 人 ,
then ..... 你 could try 俾你自己食 , i.e. , 食自己 ,

回復 35# 的帖子

已經食緊
如果唔係, 我又點會想去jer.....

所以, 我"俾人食", 同"人地食我"實為"double coincidence of wants"
原帖由 抽刀斷水 於 2008-2-5 17:03 發表
可悲的男性本能,令本來健康快樂的男版友,面臨種種試探。

版友們個個都膽色(色膽)過人,無懼一軛的警告,紛紛躍躍欲試,這固然是值得欣賞的。

$160的情人節自助餐那裡可以找得到?而且,還有一眾餓婦左右逢源,實屬異常吸引。

但是 ...

your humble servant would like to acknowledge and accept solemnly hereby : :::::
本人參加宗教活動後的一切神之丢失or傷害,
全部由本人自行承擔。

原帖由 孔雀 於 2008-2-5 15:09 發表
不如約住一起去當網聚我好想去
Rom 12:1 所以姊妹們、我以 神的慈悲勸你們、將身體獻上、當作活祭、是聖潔的、是 神所喜悅的.你們如此事奉、乃是理所當然的。 ...

,

un-imaginably , just
un-imaginably ,
must b 1 of the best quotes from Bible which i have ever seen ,

i have even stored up your quotes in my own mailsboxes 4 later referrence
in case of talks with those Lady Christians @bout anything which 神所喜悅的

;P

ThANKs 2 孔雀 ,

原帖由 Jom 於 2008-2-5 16:30 發表
唔好濟呀,....何必飲鳩止渴呢?

agree ,

飲 鳩  [[ 鳩 = man's pen ]] .... is un-able to 止渴呢

回復 33# 的帖子

沙兄, 睇黎你要教導o下 TVX D編劇la. D劇集成日話D男角飲到啤啤俘就"俾人食咗". 又或者被D女人屈佢做咗, 但係D男角就信到十足十.

絕不能助長電視台的"反智"風氣la...
高級模式 | 發新話題
換一個