返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 閹割神父的可行方案

呢個係身為LGBT+當中的MC Yip提供的可行方案,謹供閹割神父參考。
抽刀斷水 發表於 2021/11/13 11:24

馬後炮, 無用哩...
一句溜咗口
俄利根自閹, 的確是曾流傳過的,
近代學者可參考文獻多了. 發覺極可能是俄利根對頭人泡製出來抺黑的
(理據 ...
beebeechan 發表於 2021/11/13 11:33

你用「抹黑」,其實係先設覺得閹割神父是一件壞事。如果將它視為平常、甚至應當而做的行為,那麼為此事宣傳的,就不是俄利根的「對頭人」、而是「好朋友」了。
你用「抹黑」,其實係先設覺得閹割神父是一件壞事。如果將它視為平常、甚至應當而做的行為,那麼為 ...
抽刀斷水 發表於 2021/11/13 17:09

挑.......

那你說神父性侵女人, 兒童, 其實係先設覺得神父性侵是一件壞事,
如果將它視為平常、甚至應當而做的行為,是教女人享受性樂趣
那神父就不是壞人, 是「好朋友」耶?!

你愈說愈近李 F9 的級數哩
(你的白痴指數勁升五點, 10係全白痴哩)
那麼為此事宣傳的,就不是俄利根的「對頭人」、而是「好朋友」了。
抽刀斷水 發表於 2021/11/13 17:09

是教會宣傳?

你的互聯網功夫膚淺咗少少勒

俄利根「去了根」的事, 消息來源與他有積怨的亞歷山大主教。不是「好朋友」
即係亞F9 在版上講我的壞話一樣,
係咪真, 你自己判斷。
(不過, 你的指數暴升咗5點)
那你說神父性侵女人, 兒童, 其實係先設覺得神父性侵是一件壞事
beebeechan 發表於 2021/11/13 22:41

或者你可以嘗試說服我性侵係一件怎樣的好事。
發覺極可能是俄利根對頭人泡製出來抺黑的
beebeechan 發表於 2021/11/13 11:33

BB仔,撒泡尿照下自己啦,你就造個「科普特語專家」,又搞個「路人甲」讚自己,謊言你就經常造嘞。
或者你可以嘗試說服我性侵係一件怎樣的好事。
抽刀斷水 發表於 2021/11/14 01:54

或者你又講下你倡所有神父條JJ都要割, 係咩好事
BB仔,撒泡尿照下自己啦,
旁觀者 發表於 2021/11/14 02:05

我撒泡尿嚟淋醒你就真
舊式既水冷機關鎗因無水太熱唔可以再射
亞頭就會叫個兵對把鎗撒泡尿, 降降溫

你成日發帖漀合合, 真係五行欠尿?
你的白痴指數勁升五點, 10係全白痴哩
beebeechan 發表於 2021/11/13 22:41

BB仔,你爺爺就曾點醒過你無數次,求移鼠俾你做皇帝,為乜咁戇鳩當孩子王呀?咁好籌你都唔識執,你話你白癡指數係唔係101呀?
或者你又講下你倡所有神父條JJ都要割, 係咩好事
beebeechan 發表於 2021/11/14 02:09

本帖一樓有詳盡講述閹割神父的「好處」是什麼,請仔細閱讀。

到你有機會說服我性侵係一件怎樣的好事。
各位版友同意這個方案嗎?目前只有leefeng對此認同。

各位請表表態,謝謝。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
本帖一樓有詳盡講述閹割神父的「好處」是什麼,請仔細閱讀。
到你有機會說服我性侵係一件怎樣的好事 ...

神父無須再避忌與信徒二人獨處時的尷尬與誘惑。
抽刀斷水 發表於 2021/11/14 02:19

就拎你在一樓呢句說說
「神父無須再避忌與信徒二人獨處時的尷尬與誘惑。」

你抽水也有性侵女人的可能, 係咪都要先剪咗條野, 防範未來?
你也有機會 (工作上, 社交上)與女人獨處, 咁你剪咗, 女人放心同你獨處, 你又唔怕受誘惑, 唔使避忌(可以打開褲瑯, 使對方百份百安心)
各位請表表態
抽刀斷水 發表於 2021/11/14 02:22

信妖教者都要閹!
各位版友同意這個方案嗎?只有leefeng對此認同。

各位請表表態,謝謝。
抽刀斷水 發表於 2021/11/14 02:22

嘿, 你竟然希望有F9呢類色來支持你?

又即係咁

唔好以為LV會鐘意大媽同佢站台, 其實係映衰哂個品牌咋

你搵支持, 都搵啲高少少既貨色哩
本版的 狗9九???
就拎你在一樓呢句說說
「神父無須再避忌與信徒二人獨處時的尷尬與誘惑。」

你抽水也有性侵女人的可能,  ...
beebeechan 發表於 2021/11/14 02:23

其他人並無聲稱禁慾。
信妖教者都要閹!
旁觀者 發表於 2021/11/14 02:29

抽刀斷水 發表於 2021/11/14 02:48

看, 你真係變咗幾無聊, 玩白痴了
看, 你真係變咗幾無聊, 玩白痴了
beebeechan 發表於 2021/11/14 02:49

我想去信教宗,正式提交這個建議,唔知有咩手續?
其他人並無聲稱禁慾。
抽刀斷水 發表於 2021/11/14 02:47

禁私慾偏情, 不沉迷肉體上的快感是每個願跟隨耶穌的人都奉行的。
神父是發願守獨身。
神父在慾念上跌倒了, 與普通人, 你同我有時縱慾跌倒一樣。

「逃出」話得你岩架, 
你不願跟耶穌的路
所以;「定係唔捨得放低甚至好鍾意「淫亂、不潔、放蕩、崇拜偶像、施行邪法、仇恨、競爭、嫉妒、忿怒、爭吵、不睦、分黨、妒恨、兇殺、醉酒、宴樂,以及與這些相類似的事」?」 你做咗上邊的事都無犯罪感, 因為你無講過唔做
我想去信教宗,正式提交這個建議,唔知有咩手續?
抽刀斷水 發表於 2021/11/14 02:53

打電話哩
3906 6988 1022
高級模式 | 發新話題
換一個