返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 閹割神父的可行方案

鴉片算得係乜丫,依家啲芬太尼先勁抽,美國舊年都死10萬人:

美國就賴係中國輸入既,如果係就真係風水輪 ...
抽刀斷水 發表於 2021/11/18 22:15

唔同既

今日, 無論輸出國(中國)和輸入國(美國)都把芬太尼列為受管制藥品, 與當日英國, 中國把鴉片列為消遣用品不同
不如講返閹神父丫,有咩令你咁抗拒?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
不如講返閹神父丫,有咩令你咁抗拒?
抽刀斷水 2021/11/18 23:29 提交

因為有啲老婆在老公離家時出軌偷食,
咁你係咪每日返工前都同你老婆鎖上條貞操帶,
求個心安?
係咪販運鴉片既東印度公司呀?講多啲黎聽下?
抽刀斷水 2021/11/18 14:54 提交

你又把東印度公司打造成國際販毒集團。
東印度公司當年經營絲綢、香料、鹽、糖、
鴉片是當時熱賣品之一而已
因為有啲老婆在老公離家時出軌偷食,
咁你係咪每日返工前都同你老婆鎖上條貞操帶,
求個心安? ...
beebeechan 發表於 2021/11/18 23:47

如果信任、自制可以搞得掂,咁點解仲有咁多單性侵?

你質疑有水份,打個八折,都好大鑊。

法律上有個觀點,大概意思係要令公眾認同無偏私,即使自己真係無偏私都唔夠。

你質疑有水份,打個八折,都好大鑊。

法律上 ...
抽刀斷水 2021/11/18 23:52 提交

雖然夫妻間係講信任自制
但點解仲有出軌的事?
雖然夫妻間係講信任自制
但點解仲有出軌的事?
beebeechan 發表於 2021/11/18 23:57

所以一夫一妻制係有缺陷既,好多人都話違反人性。
雖然夫妻間係講信任自制
但點解仲有出軌的事?
beebeechan 發表於 2021/11/18 23:57

何鴻燊有幾多房老婆?鄧兆尊一拖幾個女友?大家都係習以為常,有無諗過點解?

何鴻燊有幾多房老婆?鄧兆尊一拖幾個女友?大家都係習以為常,有無諗過點解?

抽刀斷水 2021/11/18 23:52 提交

你呢啲係似去到尖沙咀重慶大廈就話:點解香港咁多南亞裔人,印度人。
你唔係睇緊嗰大圖畫。
所以一夫一妻制係有缺陷既,好多人都話違反人性。
抽刀斷水 2021/11/18 23:58 提交

你同意一夫多妻
幾時抽嫂會一妻多夫?預我一份
各位版友可以打抽水嫂主意、唔好違背人性
神父唔關婚姻事啦,咪又係性侵。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
神父唔關婚姻事啦,咪又係性侵。
抽刀斷水 2021/11/19 00:15 提交

宗教上,神父是與耶穌結婚、與上主立約
同老公老婆在婚禮時宣誓的約相若
你已經唔記得你在簽婚約時講過乜誓詞
因為你誓願當食生菜
你就是舊約中過完紅海就唔記得上主的以色列人。
人辦
宗教上,神父是與耶穌結婚、與上主立約
同老公老婆在婚禮時宣誓的約相若 ...
beebeechan 發表於 2021/11/19 00:19

呢個concept幾得意,結婚都有地方可以宣洩性慾,至於與耶穌結婚……唔通對住耶穌打__?
因為你誓願當食生菜
beebeechan 發表於 2021/11/19 00:20

我同你心平氣和討論事情,你就玩人身攻擊。
呢個concept幾得意,結婚都有地方可以宣洩性慾,至於與耶穌結婚……唔通對住耶穌打__? ...
抽刀斷水 2021/11/19 00:24 提交

呢啲咪超了人性的境界了。
那麼梅艷芳嫁給舞台。。。。
唔通佢又係個台上………………..
我同你心平氣和討論事情,你就玩人身攻擊。
抽刀斷水 2021/11/19 00:25 提交

你覺得是人身攻擊
莫非是崩口人忌崩口碗?
高級模式 | 發新話題
換一個