返回列表 回覆 發帖

「轉載」科學家再度揭穿舊約聖經的謊言

所多瑪咯,「全知、全善、全能」嘅「天主」,只要用簡單科學常識,一下就能捅破它畫皮。 ...
旁觀者 發表於 2021/11/25 02:17

你又要不要先去學識字, 然後才返嚟反基咁呢?
這場災難被解釋為流星雨的結果,但尚未有證實的研究報告。然而,在 Tall el-Hamman 的考古挖掘中揭示的事件無疑在範圍和麵積上與 1490 年的災難相媲美或超過。

借亞旁邊者既口頭禪....
呢條友, 連字都未識寫.........就學人寫資料性文章獻醜
根據迄今為止所做的分析,大約 3,700 年前的 Tall el-Hammam 空爆撞擊事件可能證明了一顆與 1908 年通古斯卡大小相似的小行星可以造成的破壞類型,俄羅斯空襲。

根據呢啲發掘者既數據, 流星雨空爆撞擊係發生在距今3700年前(大約公元前1650年)
經上的亞巴郎, 諾德。。。卻是公元前2166—1991年的人。

有啲「搬字網奴狗」總係鐘意拎啲未成熟, 未核實既野嚟貼。。。叻唔切咁
原稿是簡體字,
旁觀者 發表於 2021/11/25 05:05

原稿係呢到嚟既...

http://blog.udn.com/acewang3005/169478988

相對甲骨文, 篆書....呢啲都算係簡體既
Hehe, 已經講明是抄的囉!
肯定你是盲柄一名,看不見「轉載」嗎?
leefeng 發表於 2021/11/25 04:35

所以老師咪話你係嗰啲只管搬搬托托既粗工嚟囉

亞邊個邊個.....繼續搬哩...唔使做呀!!!

你估條友係知錯能改, 
定係想毀屍滅跡呢?
既然你講得話係轉載, 有錯都不用你來負責,
咁你改嚟把屁咩!
賴咗屎就係臭架哩
抺走篤屎都仲會有陣味
改回是為其他讀者看得明,不叫毀屍滅跡,如旁觀者話斎,用網上簡體翻譯繁體字,面字出麺有乜出奇!
你又 ...
leefeng 發表於 2021/11/25 12:28

真係想唔篤爆你都唔得, 咁很厚臉皮無齒!

網上簡體翻譯繁體字,面字出麺有乜出奇!, 奇就奇在點解上邊的「面」又唔會變「麵」??
一個智商愈來愈低,
一個愈兜愈醜。。。。一班垃圾反基!
改回是為其他讀者看得明,不叫毀屍滅跡,如旁觀者話斎,用網上簡體翻譯繁體字,面字出麺有乜出奇!
你又 ...
leefeng 發表於 2021/11/25 12:28

仲有樣野奇喎
呢條leefeng 狗, 又唔係篇篇都譯返做繁體字架喎

好大篇殘體字!

撐得真係玉皇大帝第有九孫

feng 9......托哩...喂!簡體米, 五瘋行代理
你呢隻孽畜beebeechan信了邪惡基督教之後,個腦塞滿了屎!
我冇咁得閒篇篇插基新聞去翻譯了才貼上來,懂 ...
leefeng 發表於 2021/11/26 02:00

見你日日係到搬字, 發翕風. ...放臭屁
你都唔好話你係「唔得閒」
我插耶稣同你隻孽畜beebeechan就会「好得閒」!
我又搬!吹咩

leefeng 發表於 2021/11/26 02:34

除咗搬搬擡擡, 擔擔托托,  你都無乜野曉哩
我插耶稣同你隻孽畜beebeechan就会「好得閒」!
leefeng 發表於 2021/11/26 02:34

我就比較忙啲
我都係利用坐係馬桶上大便時順便回下你咋
對你, 我只能分配到屙屎既時段俾你
高級模式 | 發新話題
換一個