返回列表 回覆 發帖

印右翼反異教 砸耶穌像燒聖誕老人

你簡直係一件國耻
beebeechan 發表於 2021/12/30 05:48

你件賣國賊基督教徒beebeechan才是國恥!
基督教徒攻陷了北京,估下12月24日你們基督教徒會不會在北京的教堂感主恩吖嗱?
睇下基督教引來的八國聯軍點樣慶祝12月24日呢吓

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

我一早話咗你臉上包皮厚,
不如你再明確一下, 8國聯軍係邊年, 何月....攻入北京, 要慈禧著草既呢
你掹咁斬人頭攬女....無銀用喎
我一早話咗你臉上包皮厚,
不如你再明確一下, 8國聯軍係邊年, 何月....攻入北京, 要慈禧著草既呢
你掹咁斬人 ...
beebeechan 發表於 2021/12/30 09:20

你件雜種妖孽冇包皮,被抽刀閹撚咗啦!
不如你再明確一下, 8國聯軍有冇入侵中華殺人放火吖!
再明確一下基督教徒在火燒圓明園之後有冇去教堂感恩吖嗱?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
所以我最鐘意睇既就係你「一知半解」的「抽按」
不是你搬來的千言萬字 ...
beebeechan 發表於 2021/12/30 00:04
    所以我最鐘意睇既就係你「一肢半解」的被「抽插」
不是你死來的千废言...
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
真係笑隠死人無命賠....
八國聯軍是在1860年...........咁很爛的屎料, 掉落馬桶,個桶都嫌臭 ...
beebeechan 發表於 2021/12/30 05:19

你話基督教真是處心積慮咗咁耐,1860年已經被人算出會侵華,利害,點到你件妖孽唔跪!
你話基督教真是處心積慮咗咁耐,1860年已經被人算出會侵華,利害,點到你件妖孽唔跪! ...
leefeng 發表於 2021/12/31 12:55

為甚麼要1860年才算出, 後知又後覺...
那1842年的鴉片戰爭不是英人侵華, 是鴉片保衛戰??
為甚麼要1860年才算出, 後知又後覺...
那1842年的鴉片戰爭不是英人侵華, 是鴉片保衛戰?? ...
beebeechan 發表於 2022/1/3 01:04

哎喲,乖乖小妖孽,你原來還記得基督教徒引發的1842年的鴉片戰爭侵華? !
哎喲,乖乖小妖孽,你原來還記得基督教徒引發的1842年的鴉片戰爭侵華? ! ...
leefeng 發表於 2022/1/3 01:57

我當然比你知歷史,  你是lick屎
係你唔知1839-1842發生咗咩事
我當然比你知歷史,  你是lick屎
係你唔知1839-1842發生咗咩事
beebeechan 發表於 2022/1/3 02:18

係囉,數啦!基督教牧屍究竟運咗幾多鴉片入黎中國殘害中國人,慢慢數,慢慢講!乖
係囉,數啦!基督教牧屍究竟運咗幾多鴉片入黎中國殘害中國人,慢慢數,慢慢講!乖 ...
leefeng 發表於 2022/1/3 04:42

用番你篤屎塞入你個口到:
用番你篤屎塞入你個口到:
beebeechan 發表於 2022/1/3 05:52

你繼續食我篤屎,唔好停,屎尿屁文章,啱你!
你繼續食我篤屎,唔好停,屎尿屁文章,啱你!
leefeng 發表於 2022/1/3 08:18

你講得無錯, 你的出品, 必屬屎尿屁
你講得無錯, 你的出品, 必屬屎尿屁
beebeechan 發表於 2022/1/3 08:46

你天天要求,我一定满足你天天食我的屎尿屁,包管你飽!
你天天要求,我一定满足你天天食我的屎尿屁,包管你飽!
leefeng 2022/1/3 11:37 提交

你都幾坦誠認你每天發的帖皆是屎尿屁。
你都幾坦誠認你每天發的帖皆是屎尿屁。
beebeechan 發表於 2022/1/3 15:21

為了滿足你的特殊屎尿屁食慾嗜好,我一定盡量供到你吃飽!
leefeng 今天不賴屎?
beebeechan 發表於 2022/1/6 01:10
见你个西洋谂样就呕la丢丢你个鞋样。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
beebeechan 發表於 2022/1/6 01:10

等緊你beebeechan張大個口接!
高級模式 | 發新話題
換一個