返回列表 回覆 發帖

不如傷港天主教會幫黃大仙地區性封聖

唔會僭越煩帝肛又唔駛擔心conflict of interest
---------------------------------------------------

【Kelly Online】被爆秘密決志信耶穌 夏蕙bb:邊個話我信咗基督就唔信黃大仙
報道指,夏蕙bb日前與朋友一同返教會時,多年的痛風竟痛症全消,令她深信不疑,於是在亞洲電視前執行董事葉家寶陪同下,在影音使團舉行的幸福小組中決志歸信了主,當日更與一眾教友打成一片,一同晚餐。每逢年三十晚都會以搶眼造型到黃大仙祠上頭炷香的藝人黃夏蕙。資料圖片
夏蕙bb事後回應時激動表示:「邊個話我信咗基督就唔信黃大仙呀!正所謂入廟拜神,嗰日係有朋友叫我食飯,跟住我返教會同佢哋一齊玩,見到人哋點做我咪點做囉,所有神同佛都係大愛、導人向善,我返教會有啲乜問題呀?如果佢哋(基督教)有需要,我嘅慈善基金一樣會撥款畀佢哋。」夏蕙bb又指,因為年輕時曾就讀天主教學校,曾向天主禱告希望自己能夠生兒育女,如果願意達成,必定將最大的女兒成為天主教徒。講得出做得到,故大女兒出世後,夏蕙bb立即幫她洗禮。

為證明自己仍然篤信黃大仙,夏蕙bb立即到黃大仙祠三跪九叩,她強調自已從小就拜黃大仙,每年年三十晚風雨不改上頭炷香,又指自己年年都拜,所以年年都無事。期間夏蕙bb一度淚曬當場,誠意十足。
事實證明,基督教成爲絕大部分人的信仰,是大勢所趨.
事實證明,醫屍難growth叻過貴教 more than twofold

https://www.pewresearch.org/fact ... While%20the%20world,24.1%25%20of%20the%20global%20population.
Don't know where God is but the Devil is in the details
事實證明,醫屍難growth叻過貴教 more than twofold

,24.1%25%20of%20the%20global%20population. ...
沙文 發表於 2022/4/11 05:20

通常賣基金, 保險, 投資產品既都會俾個甜夢你:
你今日投資$10000, 月供$100
25年後你就變咗會有$64189! 荀哟

有經驗既人就會知唔係咁既, 中間會發生乜事, 葛撈哩!

你仲勁過啲基金sell屎, 望到2060年...38年後既夢
回覆 4# beebeechan

我好少幫襯阿芬,通常都搵呢位。

BTW, 52-wk high $1,243.49
last week $1,025.49, 算係跌返小小咖啦
回覆  beebeechan

last week $1,025.49, ...
沙文 發表於 2022/4/11 09:23

馬後炮, 個個都係股神哩........
回覆  beebeechan

last week $1,025.49, ...
沙文 發表於 2022/4/11 09:23

你唔好話我聽你無揩到野
我真係冇。唔中意加股。

https://www.cnn.com/2022/03/28/i ... ck-split/index.html
又split嘞,求下您打跛我對腳啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
我真係冇。唔中意加股。

又split嘞,求下您打跛我對腳啦
沙文 發表於 2022/4/11 10:44

你啲股埸資歷, 同你啲聖經資歷咁.....都幾淺下
淺有淺拆啫,1次過拆得太深我都唔想。始終都要有番尐大價股氣派嘛。您呢?您尐egrnf點呀?
淺有淺拆啫,1次過拆得太深我都唔想。始終都要有番尐大價股氣派嘛。您呢?您尐egrnf點呀? ...
沙文 2022/4/11 12:04 提交

拆細?
你真係00後出世既內地靚,唔知六四係乜事。
詐唔知啫。您都識詐信主啦。有幾難?
https://www.hk01.com/%E4%B8%AD%E ... F%E9%80%81%E6%AD%BB

點解我能夠睇穿您呢?其實係您自己露出馬腳。

穌仔同芬佬,係用同一手法, 您識睇嘅。

"只要積儹財寶在天上、天上沒有蟲子咬、不能鏽壞、也沒有賊挖窟窿來偷.

有經驗既人就會知唔係咁既, 中間會發生乜事, 葛撈哩!"

天上,fallen angle都有得出產啦,冇蟲?天使嘅屎窟窿捐尐咩出來?

fallen angel好有angle既咩?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
梗有啦。free fall的物體一定有angle.

有隻天使跌落地嘅時候,90°直插

計算方法

physics唔係我強項,希望儘量教得您明

沙文,基督教同伊斯蘭教信的係同一位神.
你在網上反基都應該有十年了呵
呢十年,基督教日漸興盛,你就繼續螳臂當車.
冇喎。我何曾反基呀?
雖然唔想貴教衰畀我睇,可惜其實顛鼠教唔爭氣, 已經saturated. 2019-20增長1.2%, count in人口增長,等於冇增長。2015年,印度教都扒咗您頭啦
https://slmedia.org/ch/blog/church-statistics-2022
冇喎。我何曾反基呀?
沙文 2022/4/12 11:58 提交

大部分飲high咗既人都話自己未醉。爛賭仔話佢哋只係小賭怡情。
唔係喎。據經書記述,一部份人high咗會剝光豬,另一部份就迷姦

一天他喝酒喝醉了,就在自己的帳幕內脫去了衣服。

來讓我們用酒將父親灌醉,與他同睡:這樣我們可由父親傳生後代。」
唔係喎。據經書記述,一部份人high咗會剝光豬,另一部份就迷姦

一天他喝酒喝醉了,就在自己的帳幕內脫去了 ...
沙文 發表於 2022/5/1 01:30

又即係咁, 若呢個世界只係淨番你亞仔同蘿莎蓮, 上邊既事會唔會一樣發生呢
高級模式 | 發新話題
換一個