返回列表 回覆 發帖

誰能笑到最後,笑得最好?

你不如話佢地唔係義和團而係天主教徒丫。
抽刀斷水 發表於 2022/11/7 12:38

原來你都明白:「搵幅相, 求其作個標題, 就係史實咩! 硬膠」呢嗰道理既
咁其實你搵到啲乜啫?
抽刀斷水 發表於 2022/11/7 12:38

我搵到既野就係你求求其其拎幅相, 就話「義和團成員被捕待殺時,也是笑看生死,慷慨就義」真係會教壞細路既
我搵到既野就係你求求其其拎幅相, 就話「義和團成員被捕待殺時,也是笑看生死,慷慨就義」真係會教壞細路 ...
beebeechan 發表於 2022/11/7 13:01

搵到香港大學認證並作為教材,咁都求求其其咩?依你睇點樣先唔求求其其?
搵到香港大學認證並作為教材,咁都求求其其咩?依你睇點樣先唔求求其其? ...
抽刀斷水 發表於 2022/11/7 16:43

少林寺內都唔係個個都有三徳和尚, 洪熙官既武功架喎
你又犯埋啲101級數既邏輯謬誤
搵到香港大學認證並作為教材,咁都求求其其咩?依你睇點樣先唔求求其其? ...
抽刀斷水 發表於 2022/11/7 16:43

再者,
原引文既標題, 又只係「義和團成員被捕待殺」(係咪真, 都成疑問時), 「笑看生死,慷慨就義」卻是你添加上去囉
所以話, 話被傳多一次, 便失真多一點
再者,
原引文既標題, 又只係「義和團成員被捕待殺」(係咪真, 都成疑問時), 「笑看生死,慷慨就義」卻是 ...
beebeechan 發表於 2022/11/7 20:57

你見唔到幅相被捕既人响度笑緊咩?咁响待殺情況下,唔係「笑看生死,慷慨就義」係乜?
少林寺內都唔係個個都有三徳和尚, 洪熙官既武功架喎
你又犯埋啲101級數既邏輯謬誤 ...
beebeechan 發表於 2022/11/7 20:53

你仲未答我,點樣先唔求求其其?
你仲未答我,點樣先唔求求其其?
抽刀斷水 發表於 2022/11/7 21:04

依家唔係論相點先唔係求求其其,
係你貼出嚟既相係咪同標題符合,是否是亂膠貼。

網上流傳既義和團圖片, 尤其係國家提供嗰啲...稍為用少少知識常理, 都知十之有八都要小心咁睇囉
你見唔到幅相被捕既人响度笑緊咩?咁响待殺情況下,唔係「笑看生死,慷慨就義」係乜? ...
抽刀斷水 發表於 2022/11/7 21:00

都係要老師出一出手架哩

另一幅人物(外國兵, 巡捕), 裝扮, 埸景都相近的相片....顯示犯人(不知是否確定係義和團勒)係去開飯。
有飯食喎, 梗係笑口噬噬哩

(你貼嗰幅相, 中間大叔揪住既, 應該係碗筷卦.....)
都係要老師出一出手架哩

另一幅人物(外國兵, 巡捕), 裝扮, 埸景都相近的相片....顯示犯人(不知是否確定 ...
beebeechan 發表於 2022/11/8 00:03

臨行刑前,都係要做個飽鬼上路,呢個係一向既風俗。

啲人又唔同我貼幅相既人,笑得最燦爛個肥佬去咗邊度?

你唔好咁求求其其好唔好?

誰能笑到最後,笑得最好?【a虫蛀===基督教】

SEO tag,对联。
原來你都明白:「搵幅相, 求其作個標題, 就係史實咩! 硬膠」呢嗰道理既
beebeechan 發表於 2022/11/7 12:56
原來你都明白:「搵《笨》福头, 求期作大標榜, 就係 “““真理”””咩! 硬膠」呢嗰道理既:指:
https://exchristian.hk/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=154005&ptid=14746

【谢谢谢谢谢谢。逃出魔幻紀。先生。一再提醒】
:「耶穌回答說:『我是道路真理【寄生虫??????】、生命,除非經過我,誰也不能到父那裡去。』」(圣经若望【===约翰】福音14:6
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
都係要老師出一出手架哩

另一幅人物(外國兵, 巡捕), 裝扮, 埸景都相近的相片....顯示犯人(不知是否確定 ...
beebeechan 發表於 2022/11/8 00:03
你,漏左1个字 - FLOOD
你,太老la,早d死la!!!【押韵】
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
圖內男子前額也有髮, 不是光了一半個前髗。
(係咪晩清既中國人都成疑問)
beebeechan 發表於 2022/11/7 02:57

當時人稱太平軍為「髮匪」。BB仔,讀下 歷史啦。
我搵到既野就係你求求其其拎幅相, 就話「義和團成員被捕待殺時,也是笑看生死,慷慨就義」真係會教壞細路 ...
beebeechan 發表於 2022/11/7 13:01

「科普特語專家」、妖徒有「三十三億人」就唔求其嘞。
依家唔係論相點先唔係求求其其,
係你貼出嚟既相係咪同標題符合,是否是亂膠貼。
beebeechan 發表於 2022/11/7 21:10

妖書滿紙謊言,「神蹟」只要一驗證,就立刻穿崩。鬼徒卻信屁眼教主為「救世主」、「上帝兒子」,求唔求其呢?
都係要老師出一出手架哩

字都未識,就話「教人」。呢個老師,留番去教鬼徒吧,反正牠們都是冇思想、意識的一具具喪屍。
當時人稱太平軍為「髮匪」。BB仔,讀下 歷史啦。
旁觀者 2022/11/8 01:50 提交

泥到講緊義和團啊。你咪懵盛盛又要搭把嘴哩。
臨行刑前,都係要做個飽鬼上路,呢個係一向既風俗。

啲人又唔同我貼幅相既人,笑得最燦爛個肥佬去 ...
抽刀斷水 2022/11/8 01:14 提交

所以話你「加鹽加醋」劣根性未改。
幅相邊忽會話這是「最後嗰餐」先?
你咪求求其其又自加啲野啵。
妖書滿紙謊言,「神蹟」只要一驗證,就立刻穿崩鬼徒卻信屁眼教主為「救世主」、「上帝兒子」,求唔 ...
旁觀者 發表於 2022/11/8 02:25
同意爷爷,只是特技。
泥到講緊義和團啊。你咪懵盛盛又要搭把嘴哩。
beebeechan 發表於 2022/11/8 03:31

你窒人之前麻煩望望樓主既貼文先啦。
高級模式 | 發新話題
換一個