返回列表 回覆 發帖

誰能笑到最後,笑得最好?

我很自豪自己也是這些戰士中的一員,我隸屬耶穌基督的陣營。
逃出魔幻紀 發表於 2022/11/5 12:43

為國為民毅然赴死的,這叫忠貞。為邪教而亡,這叫愚蠢。就像小青年被警察拖出傳銷窩點,還哭鬧叔叔們破壞他們的發財好夢一樣。鬼徒照照這個鏡子,稍有些智商的,就會發覺自己多麼可憐好笑。
因為天主子耶穌基督就是真理本身,真理怎會失敗呢?
逃出魔幻紀 發表於 2022/11/5 12:43

屁眼教主若是真理,牠叫你:有問借貸的,不可推辭。有拍門的,就去開門。殺死親人和自殺。
那一樣你依牠說話去做?
    莫要再自欺欺人了!
三個沒有武裝的巡捕押解十個待處決的壯男囚犯?
你唔會懷疑下架咩
beebeechan 發表於 2022/11/5 21:17

這些人外圍,還有一大群清兵,你太平軍若有屁眼教主加持, 人人天下無敵,就可來去自如。BB仔,用下腦啦。
笑到最後的,就是妖教教首,因為有班戇鳩個個月「奉獻」、為牠去做炮灰。
请问爷爷是不是有古典故?谢谢谢谢谢谢爷爷。
上流寄生族 發表於 2022/11/6 05:00

鬼徒人人都天下無敵:
    「我己經給你們權柄,可以踐踏蛇和蠍子,又勝過仇敵一切的能力,斷沒有甚麼能害你們。」《路加》10:19
圖內男子前額也有髮, 不是光了一半個前髗。
(係咪晩清既中國人都成疑問)
beebeechan 發表於 2022/11/7 02:57

當時人稱太平軍為「髮匪」。BB仔,讀下 歷史啦。
我搵到既野就係你求求其其拎幅相, 就話「義和團成員被捕待殺時,也是笑看生死,慷慨就義」真係會教壞細路 ...
beebeechan 發表於 2022/11/7 13:01

「科普特語專家」、妖徒有「三十三億人」就唔求其嘞。
依家唔係論相點先唔係求求其其,
係你貼出嚟既相係咪同標題符合,是否是亂膠貼。
beebeechan 發表於 2022/11/7 21:10

妖書滿紙謊言,「神蹟」只要一驗證,就立刻穿崩。鬼徒卻信屁眼教主為「救世主」、「上帝兒子」,求唔求其呢?
都係要老師出一出手架哩
beebeechan 發表於 2022/11/8 00:03

字都未識,就話「教人」。呢個老師,留番去教鬼徒吧,反正牠們都是冇思想、意識的一具具喪屍。
真係文與圖不符......一味靠吹.....你愈撐愈肉餃酸
beebeechan 發表於 2022/11/10 00:10

「科普特語專家」、妖徒有「三十三億」就唔係一味靠吹嘞。
野野都插到咁大力,你唔舒服架
九淺有一深就夠勒
beebeechan 發表於 2022/11/9 10:43

「神父」支嘢挺入你屁眼,九淺一深,你就舒服嘞。
你當孌童, 最有體驗嘅係你.
兩位教徒,一位話自己可以做蓮花,一位就話自己做蓮花係墮落後果。
究竟你地係咪信緊同一個神? ...
抽刀斷水 發表於 2022/11/16 10:01

魔幻紀話移鼠係「創造宇宙萬物嘅天主」、BB陳話移鼠係「人」。對雙方而言,對方都係「異端」。移鼠賜予鬼徒天下無敵嘅神功,我就想睇下牠們如何將對方捉上火刑柱燒死。
那時的教會, 正紅得發紫.....不是「搵食艱難」,, 不 ...
beebeechan 發表於 2022/11/22 12:27

搞傳銷就要不斷發展下線,方才有更大收益。
你以為睇幾句旁觀者掉出既經句就識哂真相咁天真
beebeechan 發表於 2022/11/23 22:08

字都未識,就認屎認屁。
    妖書根本就係精神病人寫嘅東西,正常人當然唔明。書中够話妖徒亦可行「神蹟」:
移山倒海——你可以將南非鑽石礦、金礦嘅鑽石、黃金搬來,使做孩子王咁戇鳩?
永遠不見死——將你塞入炮膛開一炮試試。
講外邦語——你教大家講下溫州話、波蘭話呀。
    正戇鳩!
耶穌成日都吩咐受過佢神蹟醫治既人唔好咁高調四圍唱佢身份
beebeechan 發表於 2022/11/29 22:44

屁眼教主就囂張跋扈到極:
    「你回家去,到你的親屬那裏,將主為你所作的、是何等的大事、是怎樣憐憫你,都告訴他們。」《馬可》5:19
高級模式 | 發新話題
換一個