返回列表 回覆 發帖

耶穌代人贖罪是謊言

字都未識,講東講西有用咩。
唔駛等好耐,好快就知道結果㗎喇
逃出魔幻紀 發表於 2022/11/18 15:38

和小弟伊斯蘭教一樣,為教而死,必有27個處女做老婆。那你就好好享受27個處女吧。
和小弟伊斯蘭教一樣,為教而死,必有27個處女做老婆。那你就好好享受27個處女吧。 ...
旁觀者 發表於 2022/11/19 05:23

讀多啲書哩, 係27, 定係72 呢
27 或 72 亦無所謂,你妖教同伊斯蘭教有何區別?你邪教不也是可以「永遠不見死」、「永不饑渴」、「得著百倍」、移山倒海?
妖徒有「三十三億」呢。
27 或 72 亦無所謂,你妖教同伊斯蘭教有何區別?你邪教不也是可以「永遠不見死」、「永不饑渴」、「得著百 ...
旁觀者 發表於 2022/11/19 09:34

哦....無所謂.架?
咁你俾$72我, 我俾番$27你.....無拖欠, 一久樣丫嘛
錯咗都仲嚟死鮫撐
陳版友嫌處女唔足數,所以唔跳槽做穆斯林。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
咁你俾$72我, 我俾番$27你.....無拖欠, 一久樣丫嘛
beebeechan 發表於 2022/11/19 10:15

屁眼教主拍心口擔保你得著百倍,你將27蚊收入個盒,就會變出2700蚊,再將2700放入個盒,依樣畫葫蘆,如是不停放,要幾多都得,使咁戇鳩做孩子王?
陳版友嫌處女唔足數,所以唔跳槽做穆斯林。
抽刀斷水 2022/11/19 11:45 提交

乜你以為一「跳槽」就有72個處女俾你料理嘎咩? 好大誤會喎。
又係好似申請信用卡前無睇清楚啲「細字」點講。
屁眼教主拍心口擔保你得著百倍,你將27蚊收入個盒,就會變出2700蚊,再將2700放入個盒,依樣畫葫蘆, ...
旁觀者 2022/11/19 12:52 提交

咁你就唔係「為耶穌之名撇下地上的」囉。係為你既貪念私慾。真係因你貪就易被坑。貪字變貧,蝕膠水哩。
屁眼教主就話做佢條靚,必得著百倍。你去舔佢屎窟,不就是「真係因你貪就易被坑。貪字變貧,蝕膠水」?
屁眼教主就話做佢條靚,必得著百倍。你去舔佢屎窟,不就是「真係因你貪就易被坑。貪字變貧,蝕膠水」? ...
旁觀者 發表於 2022/11/20 00:10

福音中有個富少年話想做耶穌條靚,
耶穌叫佢:「你若願意做完全人,可去變賣你所有的,分給窮人,就必有財寶在天上」

你條友都未肯願付出一, 就想得百。
(或係先有百到手, 才付出一.........)...耶穌唔係要啲咁既靚
你做佢條靚,不就想「得著百倍」嗎?
    可惜佢係條大炮友,連個窮寡婦兩個斗零都呃,衰到貼地。你要得著?屁眼就有得你大大得著!
你做佢條靚,不就想「得著百倍」嗎?

旁觀者 發表於 2022/11/20 06:25

你做乜代我講野?
我有搵你做我代言人咩?
搵亞朱伯搵亞九叔都好過搵你哩
你呢啲魚仔蝦毛,還是去煩弟肛相公堂子掛牌啦。
https://exchristian.hk/forum/ind ... 3&goto=lastpost
你呢啲魚仔蝦毛,還是去煩弟肛相公堂子掛牌啦。
旁觀者 發表於 2022/11/21 01:30

你係「發佈膠」既代理
啞口無言,只好又講東講西。

SEO tag。基督教骗骗骗骗骗骗骗

乜你以為一「跳槽」就有72個處女俾你料理嘎咩? 好大誤會喎。
又係好似申請信用卡前無睇清楚啲「細字」點
... 喎。
又係好似申請信用卡前無睇清楚啲「細字」點講。
beebeechan 發表於 2022/11/19 16:25

圣经。(自称)
绝对直理。故,
绝对没「細字’fineprints‘」。。。。。。如有,请罗出最
绝对证据。

啞口無言,只好又講東講西。
旁觀者 發表於 2022/11/23 00:48

证明。    歹巨。      唔能够<<<===绝非粤语粗口>够同爷爷斗。
基督鬼徒吹噓說,人類犯有原罪,「上帝」/「天主」派牠「兒子」下凡,流出「寶血」,為世人清洗罪孽。
     ...⏬
重斬傷個公安?
    ……為何還要叫救命?
旁觀者 發表於 2022/11/18 06:14

敬请旁观者爷爷指教有关的圣经。谢谢谢谢谢谢爷爷。
高級模式 | 發新話題
換一個