返回列表 回覆 發帖

末日逃生的尾班車何時出發?

唔想做咁長可以好似揸的士咁租畀人做一更
沙文 發表於 2023/3/11 22:53

咁就變咗係經營妓寨喇啵, 企業化...係以色列都唔得哩
唔好睇小人做鳯姐喎,一劑$300 一日十個客三千,$75,000/mth 一年九十萬可能好搵過您,點報稅我就唔清楚 ...
沙文 發表於 2023/3/11 22:28

你呢啲壞鬼基金推銷經紀既慣用招數....
嗱..今日你存十萬, 每年增長8%......20年後...你發哩!
站在哭牆下,都能從猶太人遵守天主律法的嚴謹態度,體會到他們敬畏天主、倚靠天主的心
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/11 11:24

「天主」教以色列人盡殺異族,你睇見哭牆,爺爺以為你想去領死(口添)。
耶穌基督被釘死在十字架上為世人贖罪

移鼠代人贖罪已證明全是謊言,你還敢繼續撒謊造謠!
回覆 22# beebeechan

係呀,冇您咁叻炒s&p開飯
回覆  beebeechan

係呀,冇您咁叻炒s&p開飯
沙文 2023/3/11 23:12 提交

唔好貪,搵個下午茶都ok
今天看到耶路撒冷哭牆的照片,心中頗為感觸,真替以色列人著急啊!

每當非猶太人去到以色列,尤其是站在哭 ...

信了耶穌的教徒必賣國,因為教徒深信他們的爹是以色列謊舟八個亂倫雜種!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
信了耶穌的教徒必賣國,因為教徒深信他們的是以色列謊舟八個亂倫雜種!

. ...
leefeng 發表於 2023/3/12 01:33
不是神经病人
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
咁就變咗係經營妓寨喇啵, 企業化...係以色列都唔得哩
beebeechan 發表於 2023/3/11 06:55

唔會嘅, 收租咋嘛, 處所只有一個鳳姐就冇事, 即係等於個鳳姐去租屋, 冇話業主唔可以係鳯姐喎
一心渴望天國永生福樂的

一心渴望天國永生福樂的,這些一定是等到絕望了?
他們一定希望儘早被提,耶穌的愛為什麼只愛有錢人?

他們都是信耶稣的!
這個就是耶稣的永生天國!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
唔會嘅, 收租咋嘛, 處所只有一個鳳姐就冇事, 即係等於個鳳姐去租屋, 冇話業主唔可以係鳯姐喎 ...
沙文 發表於 2023/3/12 02:00

我租高檔柏文, 係唔俾商業用途架喎, 有違共管住宅公約
做鳯姐冇商業登記,唔係商業
Don't know where God is but the Devil is in the details
做鳯姐冇商業登記,唔係商業
沙文 發表於 2023/3/12 03:21

門口掛住個咁既牌, 都好難話唔係做生意喎
營業,冇話係營商業。鳯姐應該係較類近therapist.貴住宅公約應該冇話唔準人叫醫生、治療師上門工作卦?
Don't know where God is but the Devil is in the details
貴教有時舉辦朝聖團去以色列。
若果我做planning,搞塔瑪爾猶大體驗團一定踴躍參加。
叫條女蒙面,團友親體驗開創猶大支派,心中頗為感觸,替自己著急啊!快尐除啦……
有了開創主耶穌降生猶大支派親歷,信德超堅振,末日逃生尾班車have a nice trip.
(團費包一次炮金,超額自費)
貴教有時舉辦朝聖團去以色列。
若果我做planning,搞塔瑪爾猶大體驗團一定踴躍參加。
叫條女蒙面,團友親體 ...
沙文 發表於 2023/3/12 06:24

猶大體驗團, 一炮價錢係一隻公羊。
不過, 問清楚乜品種先喎
唔好發咗炮先嚟後悔.....(早知不如扎炮)

The world’s most expensive sheep has just been purchased for $490,000
https://www.cnn.com/2020/08/29/world/worlds-most-expensive-sheep-trnd/index.html...
有問, 團費包唔包埋雷漿棍, SM綁繩, 印章....或是自備?
(團費包一次炮金,超額自費)

係咪好似食自助餐咁, 有限時?

有限時, 催促住, 有壓力, 有啲人會起唔到機架喎
叫條女蒙面,團友親體驗開創猶大支派,心中頗為感觸,替自己著急啊!快尐除啦……

時代唔同咗哩
有無得揀女餐/男餐?
唔好講時代。盡量還原當年情節,教友較能感受經文。
除私人印章外其他props可以包。

但係我發現經文漏咗一些對白。佢地講價時點解冇講邊個畀房租?寫劇本嗰位好似唔夠經驗
高級模式 | 發新話題
換一個