返回列表 回覆 發帖

喜歡思考人生的人容易患抑鬱症嗎?

唔cheor您都cheor咗咁耐啦,姣婆守唔到寡嘅
好似我咁,藉口阿仔畢業,又book 咗flight同佢5月Maldives.頂, ...
沙文 發表於 2023/3/24 13:00

住船定住島?
唔係沙老師唔想,係您自己解錯經啫。
大家睇下約伯記,天庭開meeting, 露屎窟都有份列席,就知有咩相通。
...
沙文 發表於 2023/3/24 12:42

你都會有錯架。。。
Mr露有份列席天庭大會,應是在他「未衰」之前,當時佢大大話話都係天使長嚟。
好似亞胡錦濤在二十大閉幕本來都有份列席,不過後來被請離開唶

胡錦濤在中共二十大閉幕會中途被攙扶離場- BBC News 中文

Mr胡仲掛住「出席証」架

現在 Mr習 同 Mr 胡無偈傾,無乜往來。。。。。「胡錦濤」三個字在網搜網文上是禁忌矣

唔同既係經上,mr露帶埋佢既班底離開
Mr胡就自己孤零零離開,馬仔無跟住佢
唔cheor您都cheor咗咁耐啦,姣婆守唔到寡嘅
好似我咁,藉口阿仔畢業,又book 咗flight同佢5月Maldives.頂, ...
沙文 發表於 2023/3/24 13:00

我都係唔同你颯咁多氣啦,萬一第日出海,喺機場集合嗰陣朋友話「同你哋介紹介紹,呢位係加拿大嘅桂枝仔沙利文⋯⋯」我一睇你個認真嚴謹嘅專業態度但又略帶不羈陰陰笑個樣,即刻估到:「咦?你咪醍醐灌頂沙?潛水界大V,如雷貫耳,幸會幸會!」
到時唔好提我哋嗌颯嘅嘢下,唔好再cheor通唔通嘅話題,唔通就係唔通㗎啦,提來提去面阻阻會影響盞鬼心情㗎嘛,以前有乜頂撞請多多包涵,粉筆字抹晒佢,開開心心講下屋仔等如司機房,得唔得先?
回覆 182# beebeechan

哦。原來佢未衰之前都已經周地都係人。
bb解經,早已成精。不過我完全唔覺有颯氣,唔知點解阿魔哥哥覺得有
唔好含L到日落咯。
回覆 183# 逃出魔幻紀
放心,唔會有機會。我同您哋呢尐咁嘅海底黑暴溝唔埋。
leefeng哥哥:
sorry我推介的website少講咗呢様嘢。

Neoprene vest 有咗佢3mm 變5mm. 有用過rash guard. 有些款係連hood嘅添,不過貴尐。

著住佢,加埋heatpad, 同有老婆冚被一樣,包您唔會冷親

Don't know where God is but the Devil is in the details
若果您刮多些民脂民膏,仲可以有水下電熱背心。

https://www.ventureheat.com/collections/dive-and-surf
ice diving 冇有怕! 咁樣介紹得夠全面啦卦?

Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆  beebeechan

哦。原來佢未衰之前都已經周地都係人。
b
沙文 發表於 2023/3/24 18:15

猶太人米德拉什釋經傳統係話「露先生」既背叛係因為天主造咗人。至於係咪周地都係。。就唔清楚勒
條蛇同露先生咩關係?
我相信教練規則冇寫「唔好回答基督徒提出嘅任何潛水問題」掛。
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/23 16:48

我都唔係咁方便掉聖物畀您呢隻咁可愛的狗狗㗎

As a PADI Professional, I can:

• Open hearts and minds to the hidden beauty of nature’s creation and our obligation to protect it

• Foster self-esteem in another person

• Teach the value of character and integrity

• Transform another human being and change a life for the better and forever

PADI Instructor Manual p.12

and p.16

16. Follow a professional code of practice toward the environment and abide by the practices and intent ofProject AWARE®’s Ten Tips for Divers to Protect theOcean Planet in all PADI-related activities.(See projectaware.org)

您哋呢亭自命玩得顛海底黑暴又唔暴得過佢地

(底薪唔高不過有diving allowance. 我後生卅年都想試下考唔考到)

.
您哋呢亭自命玩得顛海底黑暴又唔暴得過佢地

(底薪唔高不過有diving allowance. 我後生卅年都想試下考唔考到)
沙文 發表於 2023/3/24 22:09

做番啲輕擎野哩
亞叔就做番亞叔既野,唔好搞到大媽著迷你裙咁

義工潛水清50公斤海洋垃圾
https://hk.news.yahoo.com/%E8%A5 ... C%BE-100810361.html
做過啦
https://www.divinglocker.ca/product/underwater-clean-up/

沙文 發表於 2023/3/24 23:01

啲潛水網多數啲乜beginner course實係用妹妹仔既相..
啲special course, advance training就好man..大叔出鏡既?

性別有啲歧視喎
回覆 193# beebeechan
同做神父一様啫。修女幾資深都只係修女,我都冇要求要有神母,不過如果有或者對抽刀的慕道會有助益
我都唔係咁方便掉聖物畀您呢隻咁可愛的狗狗㗎

As a PADI Professional, I can:• Open hearts and minds  ...
沙文 發表於 2023/3/24 22:09

你真係好盞鬼,下下講中我啲開心嘢。上次你個friend問我,我都唔講,唔想再衝擊佢嘅房仔司機房三觀,不過你圖文並茂鋪晒出嚟,又勾起我啲開心回憶。
我梗係冇圖片啲「佢地」咁威猛啦,潛艇未揸過,水底射擊未試過,不過其他細藝嘢都係我嘅強項兼特別嗜好,成日玩㗎:普通射擊、黑夜射擊、揸船揸快艇、高空垂降等等。不過有一樣嘢,我好討厭一直都拒絕玩嘅——打魚。
回覆 195# 逃出魔幻紀
屌您又話戒咗吹水好L耐,真係姣婆唔守得寡?
回覆  逃出魔幻紀
屌您又話戒咗吹水好L耐,真係姣婆唔守得寡?
沙文 發表於 2023/3/24 23:59

又係你話我唔暴得過佢地嘅,我真係可能「暴」過佢地㗎,講事實點會係吹水呢?
leefeng哥哥:
sorry我推介的website少講咗呢様嘢。
有咗佢3mm 變5mm. 有用過rash guard. 有些款係連hood ...
沙文 發表於 2023/3/24 19:00

多謝指教
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 197# 逃出魔幻紀
屌咁人地抽水話8苦來自佛教都係講事實嗜。您尐黑暴事實過8苦咩?
若果您刮多些民脂民膏,仲可以有水下電熱背心。
ice diving 冇有怕! 咁樣介紹得夠全面啦卦?

...
沙文 發表於 2023/3/24 19:19

***多謝Heated Surfing Vest資料!
---------------------

因為我冇舊制度既貪污共產黨親戚,
又冇民脂民膏存放在我的銀行戶口小金庫,
又冇魔幻基督教徒咁盞鬼,在海底可以大肆破壞自然生態環境,
還very proud問別人會唔會玩得好悶,唔夠盞鬼?

真是很好奇,在海底世界裡要怎樣玩才唔會玩得好悶,同夠盞鬼?

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
高級模式 | 發新話題
換一個