返回列表 回覆 發帖

喜歡思考人生的人容易患抑鬱症嗎?

SEO tag,唯物辩证法,唯物辨正法
基督教骗
基督      教骗
唔好俾啲「在線會員」數字呃到

係機械電腦而已.....
beebeechan 發表於 2023/3/20 11:33
证据?
基督教根本【基督nnnnnn ‘圣’经】是
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
山羊與綿羊有什麼共同語言?麥子和莠子豈屬同類?「光明之於黑暗,那能有什麼聯繫?基督之於貝里雅耳,那能 ...[tr][/tr]
在這個網站的水面,我看到反基陣營老、中、青戰士並肩靠背,日以繼夜夜以繼日地對十字架展開輪番攻擊,極盡嘲笑謾罵之能事,攜手合作執行曲線光榮天主的任務。但我留意到網站的水底還有很多潛水網友不浮上來參加這個反基軸心,我是在跟他們溝通,正面光榮天主。「凡不隨從惡人的計謀,不插足於罪人的道路,不參與譏諷者的席位,而專心愛好上主法律的,和晝夜默思上主誡命的,像這樣的人才是有福的!」(聖詠集1:1-2)物以類聚,人以群分,我豈會參與譏諷者的席位嘅。

逃出魔幻紀 發表於 2023/3/20 11:25
同意先生,
陈神经病辅日君
陈神经病辅BEE,好快快快就 ‘’有福‘’了
沙田寶山骨灰龕場, 交通方便 - 沙田寶福山正式發牌, 歡迎查詢
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

beebeechan 發表於 2023/3/20 11:33

有啲係啦,討論區軟件應該會計埋網路搜尋器,但有啲真係CD-ROM黎架:

SEO tag,唯物辩证法,唯物辨正法
基督教骗
基督      教骗证据?
教根本【基督nnnnnn ‘圣’经】是骗 ...
上流寄生族 發表於 2023/3/20 15:38

你咁有興趣做SEO tag,但我覺得無咩用,上月最勁人氣既貼文 (google) 係:
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14130
你咁有興趣做SEO tag,但我覺得無咩用,上月最勁人氣既貼文 (google) 係:
...
抽刀斷水 發表於 2023/3/20 17:06

毛主席 - 风物长宜放眼量!谢谢
山羊與綿羊有什麼共同語言?麥子和莠子豈屬同類?「光明之於黑暗,那能有什麼聯繫?基督之於貝里雅耳,那能 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/19 19:25

旨意呢條友福傳就屙拔甩, 一啲耐性都冇,天主教前景堪虞。
其實我只不過係口硬啫, 如果你講多兩講,我都未嘗一定唔會信。
我把口話唔信, 你睇下天主有冇放棄過我? 甚至佢畀埋條女我添, 邊有好似你咁, “費L事同你呢啲人講”咁㗎

凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐。
leefeng哥哥話假仁假義又真係冇話錯佢
旨意呢條友福傳就屙拔甩, 一啲耐性都冇,天主教前景堪虞。
其實我只不過係口硬啫, 如果你講多兩講,我都未 ...
沙文 2023/3/21 03:38 提交

天主不輕易放棄人時,人亦唔好咁自大,以為天國無咗你好唔掂。

有時天主都幾斬釘截鐵架。
耶穌用個比喻說過:那些不願我作王的,拉到面前一刀砍了。

人剜右眼砍右手比喪失整個肢體好。

羅馬書1:24 都話如你仲係要作賤,咁就話知你哩。
回覆 27# beebeechan
屌我犧牲自己將您教友的耐性谷出來,you're welcome.
回覆  beebeechan
屌我犧牲自己將您教友的耐性谷出來,you're welcome.
沙文 發表於 2023/3/21 05:10

你唔好成話為上主犧牲, 賴係偉大咁
其實就係經中個依弗大咁, 要感謝神就話邊個由屋走出嚟就獻給神, 結果係自己個女, 無個樣整個樣。

又好似俄利根咁, 自閹嚟話不用它來犯罪 ...
天主有叫你做咁既犠牲咩...你做隻普通羊就奧畸架喇
我唔普通咖。我係走失咗而又走得好L快嘅羊,好難捉。
同埋,純粹好奇,您點L知天主有冇叫我犧牲呢?
Don't know where God is but the Devil is in the details
我唔普通咖。我係走失咗而又走得好L快嘅羊,好難捉。
同埋,純粹好奇,您點L知天主有冇叫我犧牲呢? ...
沙文 發表於 2023/3/21 08:42

你唔走得遠既
只要讓母羊發下情, 咩咩叫兩聲, 你就仆到番嚟入羊棧
母羊可唔可以解答30樓好奇問題?
Don't know where God is but the Devil is in the details
母羊可唔可以解答30樓好奇問題?
沙文 發表於 2023/3/21 08:57

呢樣無得答架喎, 你自己心知哩
好比你高潮時點樣爽法, 不是筆墨可形容架喎

你餵雞時隻雞毑都會扮哂開心, 反眼抽搐全套做齊
屌咁您憑乜嘢叫我做普通羊?您又知天主冇叫我犧牲?
屌咁您憑乜嘢叫我做普通羊?您又知天主冇叫我犧牲?
沙文 發表於 2023/3/21 09:06

我只係叫你做隻普通羊唶,
回覆 35# beebeechan
你叫我做普通羊就奧畸喎, 你唔理天主有冇叫我犧牲喎

真係有潛水網友㗎,曾經呢度拍烏蠅拍得好犀利嗰陣時,我就俾心機數下「回覆/查看」欄目,平均一個月有30人次查看。
最起碼,我浮出水面之前都係潛水觀察者;仲有,俾魔鬼控制嘅bigmonster講過幾次拜拜,然之後又忍唔住蒲返上嚟講嘢;仲有一個我唔記得佢叫乜嘢名嘅想離教嘅人,走入嚟問下離教者嘅心得,然之後唔出聲咗一輪之後,忽然間標出嚟鬧咗leefeng一餐,話估唔到離教者嘅言行原來係咁無良咁令人反感等等等等,揼低一句同離教者劃清界線,願天主祝福你哋之類嘅說話,就捩轉頭走咗,再冇出現過,我估計佢冇繼續潛水嘞。
您搵潛水網友?
咁您知唔知光能夠穿入幾深水底?
沙文 發表於 2023/3/20 11:32

唔浮出水面唞氣就叫做潛水,潛一米都係潛。
幾深睇唔到光我就唔知,我喺史畢丹潛到48米同鯊魚共舞,都好光下。
真係有潛水網友㗎,曾經呢度拍烏蠅拍得好犀利嗰陣時,我就俾心機數下「回覆/查看」欄目,平均一個月 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/21 10:11

喂,你盲㗎?我依家標出嚟鬧緊“你逃出魔幻紀”一餐,都估到你呢件信教者嘅言行原來係咁無良,咁卑鄙無恥,咁令人反感?
問緊你點睇你地基督教神父牧師修女教徒性侵幾十萬無辜兒童?
你只會次次潛水装聾扮啞,䄂手旁觀當睇戲,做幫兇拍手贊成叫好,
話被性侵的幾十萬兒童係抵死的,對嗎?
還冷血到要光榮你隻基督教性侵頭領魔鬼天主?
你真是不折不扣的假仁假義,偽君子,鬼鬼鼠鼠, 厚顏無恥,人渣到令人作嘔!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
高級模式 | 發新話題
換一個