返回列表 回覆 發帖

喜歡思考人生的人容易患抑鬱症嗎?

配种都要有啲反應先専業。唔尊重对方梗失敗。唔high點出到嘢
Don't know where God is but the Devil is in the details
配种都要有啲反應先専業。唔尊重对方梗失敗。唔high點出到嘢
沙文 發表於 2023/3/31 02:17

一邊開工, 一邊收柯打...雖然唔夠敬業, 一樣出到野架

抽刀用AI矽娃娃都出到哩
沙文 發表於 2023/3/31 02:17

不成功不收費?

咁死人都忍住, 苦練密宗金槍不倒、「明點不洩」術
回覆 302# beebeechan
膠公仔有AI會反應嘛。屌死魚咁就盞嘥力。

其實Tamar若是真係咁重視子孫漿,唧咗落地都可以用手指揩幾揩然後搽入去個西窿啫。
at least worth a try.
回覆  beebeechan
膠公仔有AI會反應嘛。屌死魚咁就盞嘥力。

其實Tamar若是真係咁重視子孫漿,唧咗落地都 ...
沙文 發表於 2023/3/31 06:25

練鎖結大法....都得

使俄南不能自拔
咪係咯。唧咗落地但Tamar乜L都冇做,就無法令我在這故事中感覺佢真係concern about猶大嘅香燈
Don't know where God is but the Devil is in the details
咪係咯。唧咗落地但Tamar乜L都冇做,就無法令我在這故事中感覺佢真係concern about猶大嘅香燈 ...
沙文 發表於 2023/3/31 07:31

當時未有地磚, 或hardwood floor 卦。。。
滴咗落地好難pat 番上手

你隻鞋入咗粒砂都好唔舒服哩
為咗香燈,溝埋泥漿狗屎都照搽,孝感動天。
我諗我老婆會肯制

基督教根本【圣经】是要:制伏列國《那魔包括_中国》

SEO tag,福音对联诗

你咁樣講就係似是而非,「你們不要與不信的人共負一軛【a虫添加=========神骗鬼】因為正義與不法之間,那能有什麼相通?或者,光明之於黑暗,那能有什麼聯繫?基督之於貝里雅耳,那能有什麼協和?或者,信者與不信者,那能有什麼股份?天主的殿與偶像,那能有什麼相合?」(格後6:14-16)
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/27 08:13

信基督
孤獨

信音福【福音
分裂国家》谢谢谢谢谢谢LEEFENG兄提醒此{的}

天主基督神经病吩咐说道于‘圣’经 路加福音 12:51
中文标准译本
你们以为我【a虫蛀===神经病】来了,是给地上带来和平吗?不是的!我告诉你们:其实还是分裂

(谢谢谢谢谢谢DIOR13兄常常提醒

中文標準譯本©
版權所有 © 2005, 2008, 2011 全球聖經促進會

“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
喂僆仔又捉到你吹水唔抹嘴,啱啱哟Maldives返來,原來有法例唔准潛深过30M。你點L樣潛48M?請交代一下。
https://www.prodivers.com/maldives-scuba-diving-depth/
喂僆仔又捉到你吹水唔抹嘴,啱啱哟Maldives返來,原來有法例唔准潛深过30M。你點L樣潛48M?請交代一下。
...
沙文 發表於 2023/6/8 08:18

係咩?我不嬲都話我唔係好記得清楚邊度㗎啦,唔好屈得就屈喎。咁你查埋珀琉同史不丹啦,應該係呢幾撻㗎喇,菲律賓嗰啲應該冇咁多鯊魚。
係咩?我不嬲都話我唔係好記得清楚邊度㗎啦,唔好屈得就屈喎。咁你查埋珀琉同史不丹啦,應該係呢幾 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/6/8 19:23

有時記唔清就亂噏廿四,分分鐘害死人架喎,萬一沙文跟你去到48M然後被人拉咗就大鑊了。
有時記唔清就亂噏廿四,分分鐘害死人架喎,萬一沙文跟你去到48M然後被人拉咗就大鑊了。 ...
抽刀斷水 發表於 2023/6/9 10:08

大唔大鑊要玩開潛水嘅人先識得判斷。
大唔大鑊要玩開潛水嘅人先識得判斷。
逃出魔幻紀 發表於 2023/6/9 10:42

玩開潛水果位話你吹水唔抹嘴,語氣都算溫和既,似乎就無被人拉。
玩開潛水果位話你吹水唔抹嘴,語氣都算溫和既,似乎就無被人拉。
抽刀斷水 發表於 2023/6/9 11:22

咁你繼續同佢吹啦,我就冇興趣嘞,我同佢都唔啱牙嘅,佢鍾意扮專家,我淨係鍾意玩,「溝唔埋」。
咁你繼續同佢吹啦,我就冇興趣嘞,我同佢都唔啱牙嘅,佢鍾意扮專家,我淨係鍾意玩,「溝唔埋」。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/6/9 15:07

講完大話被人地沙文踢爆,就扮側側膊?
人地係真正的專家,不是鍾意扮專家。
你同你個基督教一L樣靠吹牛來譁眾取寵,
說謊又唔肯認,夾硬吹個7日創世既48M出黎,
古代因為冇沙文呢啲專業人才來踢爆你地,所以被你們基督教呃咗足足幾千年!
做人講大話就要認,基督教咁大個謊言都被人一件一件踢爆,何況你的區區48M?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
講完大話被人地沙文踢爆,就扮側側膊?
leefeng 發表於 2023/6/9 22:03

唔係你想咁咩?

它们只不过系“““做戏姐姐”””【鷄】扮可怜,博同情
唔係你想咁咩?
抽刀斷水 發表於 2023/6/9 23:47
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
它们只不过系“““做戏姐姐”””【鷄】扮可怜,博同情▼
上流寄生族 發表於 2023/6/10 01:24

都要佢地肯做戲既,有啲人都睇面子問題睇得都好緊要,係咁笑騎騎講句唔肯定唔記得咁側側膊,就係唔肯做之嘛。

人地做到神父,唔係無原因既。
唔係你想咁咩?
抽刀斷水 發表於 2023/6/9 23:47

神父扮跪地懺悔係好過………

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
高級模式 | 發新話題
換一個