返回列表 回覆 發帖

嘩,共產黨真可怕

真係幾大6..
批高官?
有事就幫手抺黑受害人的品格, 派五毛黨出嚟話無咁既事 ...
beebeechan 發表於 2023/3/20 03:37

講到受害人囉喎,一個成年既女人,
而且係網球高手,一野就揮走件高官咯,還慢慢享受十年的性侵恩遇咩?

呢種女人究竟係阿媽指使入宮求榮,還是真正的被害者,用腦思考咧。
不過你們基督教徒肯定怕得抑鬱症,所以從來都係用條 J,或屁股來諗野!

未成年的兒童被神父性侵,肯定冇乜着數,
又冇網球手力,又冇足球腳力,被神父牧師修女捉到實,用十字架插…

全世界只要是【人】,無論五毛黨,六毛黨都應該出嚟話有咁既事,為了123456789毛的孩子的將來,應該合力剷除耶穌妖教,才會天下太平!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
即使彭女是自願, 也反映出長城內不少利益輸送, 不是為感情
而老母可以為個女做雞為榮...
呢啲係咩民族 ...
beebeechan 發表於 2023/3/20 03:38

屌,做雞為榮都最起碼被恩澤咗十年吖,
肯賣又肯買點叫做利益輸送呢?最起碼人地老母收金又願意吖!

你們基督教個耶穌班雜種神父牧師教徒修女在性侵强姦小童之前,有冇問過小童既老母老豆呢?係冇
你們基督教徒在性侵强姦小童之前,當小孩子是雞?
而且是幾十萬隻免費童子雞?

你們不是好恨做以色列耶穌隻賤民為榮嗎?
你們基督教徒一隻二隻都認自己係以色列人的後代,
當然唔知【打賤種耶稣民族】係咩黎啦!

鄭重介紹一下,專打【基督耶稣教賤種教徒】,(屠猪黨),專打【認以色列耶穌做老豆】的賤種!
難得你咁坦白,肯自認是以色列雜種耶穌的淫賤畜生一族!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
即使彭女是自願, 也反映出長城內不少利益輸送, 不是為感情
而老母可以為個女做雞為榮...
呢啲係咩民族 ...
beebeechan 發表於 2023/3/20 03:38
你自己都系度做雞la等调理
圣经,煽动>“废王”【Daniel 2:21】
屌,做雞為榮都最起碼被恩澤咗十年吖,
肯賣又肯買點叫做利益輸送呢?最起碼人地老母收金又願意吖!

你 ...
leefeng 發表於 2023/3/20 05:36

呢啲係好很典型既律師為性侵強姦被告脫罪既招數嚟:
受害人是自願性交的, 没有反抗(還有高潮噴水!), 是雞而已
所以..没有性侵, 不是強姦
呢啲係好很典型既律師為性侵強姦被告脫罪既招數嚟:
受害人是自願性交的, 没有反抗(還有高潮噴水!), 是雞 ...
beebeechan 發表於 2023/3/20 23:12

不要企圖拉開話題,
基督教班雜種神父牧師教徒修女在性侵強姦小童之前,
有冇問過小孩願不願意?

原來你們基督教徒個個當幾十萬個小孩是雞?
小孩是自願性交的, 沒有反抗(還有高潮噴水!), 是雞而已?

而且是免費的雞?他們的父母還奉獻給錢養你們這些禽獸去天天強姦他們的子女?

唔敢正面答【基督教性侵強姦小童的問題】,你bbchan和逃出魔幻紀就是在這個論壇所有人的契弟!

.

呢啲圖, 要點擺佈都得哩
呢啲圖, 要點擺佈都得哩
beebeechan 發表於 2023/3/21 00:21

係事實就認咗佢,你們基督教性侵兒童是否邪教?
高級模式 | 發新話題
換一個