返回列表 回覆 發帖

嘩,共產黨真可怕

財多身子弱,女多瞓唔着
leefeng 發表於 2023/3/19 09:48

佢無女瞓唔著就真
高官逾百小三与两母女有染 陈良宇情妇多次堕胎
https://www.wenxuecity.com/news/2012/05/28/1797738.html

優良傳統一直保存...一黨專政, 為淫民服務
係囉, 至少神父牧師的性侵醜聞, 受害人可以出來指控一餐, 公諸於世。
可以給人拿來唱衰抺黑一下。

在偉大的祖國內, 性侵的受害人會被消聲, 消失...國泰民安
https://cn.nytimes.com/china/20211123/china-peng-shuai-metoo/zh-hant/
冇事啦, 開波喇
沙文 發表於 2023/3/20 02:00

佢真心悔改咯...咪無事囉

原文網址: 彭帥首度公開交代神秘微博帖文事件 「我從未說過寫過被人性侵」 | 香港01
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E9%AB%94%E8%82%B2/715068/%E5%BD%AD%E5%B8%A5%E9%A6%96%E5%BA%A6%E5%85%AC%E9%96%8B%E4%BA%A4%E4%BB%A3%E7%A5%9E%E7%A7%98%E5%BE%AE%E5%8D%9A%E5%B8%96%E6%96%87%E4%BA%8B%E4%BB%B6-%E6%88%91%E5%BE%9E%E6%9C%AA%E8%AA%AA%E9%81%8E%E5%AF%AB%E9%81%8E%E8%A2%AB%E4%BA%BA%E6%80%A7%E4%BE%B5
回覆  beebeechan

同我每次向老婆認錯一樣咁真心啦, 一定真心過我
沙文 發表於 2023/3/20 02:50

見你咁真心, 老婆好感動
下次你叫雞時老婆在門口等, 備紙巾, 潤滑膏, 老蔣佩劎, 同埋事畢找數。好似張幹部個老婆咁體貼
呢個女人彭帥的遭遇真是奇特,
既然不爽被性侵,一次被性侵之後可以馬上離開,可以馬上報警,可以whatever ...
leefeng 發表於 2023/3/20 02:23

真係幾大6..
批高官?
有事就幫手抺黑受害人的品格, 派五毛黨出嚟話無咁既事
呢個女人彭帥的遭遇真是奇特,

母亲掌掴事件
2010年11月23日,彭帅在广州亚运会战胜对手,获得女子网球单打比赛金牌的时候,彭帅母亲张冰在入场安检时,志願參與亞運的安檢人員要求其打开手提包接受例行检查。张冰直接掴了安檢人員两巴掌,并說道:「打你又怎么样!」军训志愿者的教官见到此事,想去阻止张冰的行为,但被民警阻止[11],更有网友称张冰当时还声言“我女儿是彭帅。”

leefeng 發表於 2023/3/20 02:23

即使彭女是自願, 也反映出長城內不少利益輸送, 不是為感情
而老母可以為個女做雞為榮...
呢啲係咩民族嚟
屌,做雞為榮都最起碼被恩澤咗十年吖,
肯賣又肯買點叫做利益輸送呢?最起碼人地老母收金又願意吖!

你 ...
leefeng 發表於 2023/3/20 05:36

呢啲係好很典型既律師為性侵強姦被告脫罪既招數嚟:
受害人是自願性交的, 没有反抗(還有高潮噴水!), 是雞而已
所以..没有性侵, 不是強姦

呢啲圖, 要點擺佈都得哩
高級模式 | 發新話題
換一個