返回列表 回覆 發帖

英聖公會國教地位動搖

您又話有偈令Chatgpt 乜L都答,做咩問我?
Don't know where God is but the Devil is in the details
我發覺教徒係有將對所信宗教不利既事情「解決」既特性,例如教義矛盾或不合理要用「釋經」解決,這次統計結果不理想,也是需要以「問卷設計有問題」來「解決」。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
聽講好似貴國都係咁,您又有冇寶貴意見畀阿超同佢老細?
Don't know where God is but the Devil is in the details
.
這次統計結果不理想,也是需要以「問卷設計有問題」來「解決」。
抽刀斷水 發表於 2023/3/22 10:39

咁我提出既兩樣野:
(1)有組織舉牌叫人tick 「no religion」就岩勒
(2)「no religion」選項置頂
係咪會影響普查結果先?
你話唔會有影響既就拎啲理由出嚟,
無理由就俾奶油
回覆 24# beebeechan

挑,你嗰張相嗰幾個姐姐根本就唔係英國,舉牌都唔會影響英國普查結果
回覆  beebeechan

挑,你嗰張相嗰幾個姐姐根本就唔係英國,舉牌都唔會影響英國普查結果 ...
沙文 發表於 2023/3/22 21:01

無計架喇,因為不滿結果,所以必須要找到理由去「解釋」,佢都未出蝴蝶效應,到時到你去解釋點影響唔到架喇。
無計架喇,因為不滿結果,所以必須要找到理由去「解釋」,佢都未出蝴蝶效應,到時到你去解釋點影響 ...
抽刀斷水 發表於 2023/3/22 21:44

不過我又真係找到理由, 而你又無計
(沙文都話搵到啲野反駁下, 你起唔到機)....(請沙文同你吹兩野啦)
抽刀同夫人anniversary,我決定將反駁理由送畀佢做禮物。
抽刀同夫人anniversary,我決定將反駁理由送畀佢做禮物。
沙文 發表於 2023/3/22 22:26

你又話送AI雞既?
抽刀斷水你幾時生日呀
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14909&extra=page%3D1

訂咗, 唔舍得送, 留番自用?
生日送AI雞, anniversary送反駁理由
問隻AI雞咪可以得到反駁理由囉。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
問隻AI雞咪可以得到反駁理由囉。
抽刀斷水 發表於 2023/3/23 00:19

少......
人地送部ipad pro 俾你,
你居然當係杯墊?
少......
人地送部ipad pro 俾你,
你居然當係杯墊?
beebeechan 發表於 2023/3/23 01:56

哈哈,今次比喻又幾好喎。
高級模式 | 發新話題
換一個