返回列表 回覆 發帖

情侶教堂翻雲覆雨/ 彌撒現場淫聲不斷

回復 4# Jennifer 的帖子

但係第二種優惠在那???

回復 13# 沙文 的帖子

沙老大, 在一日之前, 你曾講過:

原帖由 沙文 於 2008-7-2 21:59 發表
...
點解foreplay時小蓮同小蘊都咁鍾意俾佢地對奶奶我玩?(#199)
http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=981&extra=page%3D2&page=10
...

似乎有左擁右抱的享受. 但是, 在今日, 你卻說:

原帖由 沙文 於 2008-7-3 20:12 發表
首先我要澄清,呻吟的唔係我們,只係她
而她呻吟,亦唔係佢想的,而是情不自禁的宣泄。若是完全不呻吟,我看是不太可能,但我會勸她盡量將音量校低 ...

沙老大, 你被誰撇了??為何不足一天便...

回復 22# 抽刀斷水 的帖子

難怪沙老大的褲子經常....

唉...

回復 15# 抽刀斷水 的帖子

原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-4 00:10 發表
留意新聞:這對情侶雖然是無神論者……

這已確定女的不是意蘊了。

不過,沙文堅稱自己沒有呻吟,把責任都推給女方,其實我都覺得幾過分。不如被揭發後,說女的自己在叫,你甚麼也沒有做都可以啦。 ...

但是...會不會是沙老大成功振其夫綱, 將意蘊拉出教???

回復 36# 沙文 的帖子

沙老大, 想當年, 你曾說:

原帖由 沙文 於 2008-3-20 03:48 發表
而家係您一個唔服啫,難以成「眾」喎。
而本網理念,除咗您之外,的確係個個都可以違反 -- 我又冇同您開過會,宣誓「我,沙文,捍衛本網理念。」而您,又冇話違反咗會點樣處置,咁,我違反咗,您都吹我唔脹喎?
...

但現在, 你卻...

原帖由 沙文 於 2008-7-7 21:43 發表
我係有小小覺得無奈茄,但本網宗旨如此,作為模範網民,雖然我並不完全理解為何本網要有咁樣嘅宗旨,但亦會尊重本網,將個人意願壓抑

莫非沙老大無復當年勇, 被人以#1真理解決掉???需要小弟替你報仇嗎??
高級模式 | 發新話題
換一個