返回列表 回覆 發帖

[發問] 多唔多人喺返工時間上黎?

回復 1# Jennifer 的帖子

我返夜班啦, 哈哈. ( 唔該唔好捉蛇! )

回復 8# peterchansuper 的帖子

分明講笑你都當真?

回復 13# Jennifer 的帖子

妹妹你冰雪聰明, 認真討人歡喜.
嘻嘻, 其實我正職係傳道人.

回復 25# Jennifer 的帖子

是境界的分別。

信教的人,一切自然現象都是視作神的作為,而神天威難測,沒有有效的方法可以預計神的行動,對其他不信教者的行為更是不明所以,無法理解他們所考慮的問題、面對的處境;相對地來說,對耶教有認識的非教徒不難理解教徒的心態,面對日常生活他們憑常識就能從容處理,不須求助怪力亂神。

回復 27# Jennifer 的帖子

日常生活指吃喝拉撒, 不用向耶神謝恩啦.

回復 27# Jennifer 的帖子

相對於被耶神這個全能的秘密警察24小時監視,
所有事情都要在末日審判向其交賬,
做人唔係從容好多咩?

回復 30# Jennifer 的帖子

所以我說是境界之別而不是快樂的問題

回復 34# Jennifer 的帖子

早晨呀!
今朝我個蛋糕發左毛,冇早餐食。

回復 36# Jennifer 的帖子

要等我問下工人姐姐先知

回復 43# prussianz 的帖子

依家我睇到佢 IP, 唔洗估, 哈哈....

回復 57# Jennifer 的帖子

你好衰, 唔講我聽.

回復 59# Jennifer 的帖子

約你去街洗唔洗問抽水呢?
原帖由 Jennifer 於 2008-7-16 11:48 發表
  去街?打tennis呀?

咪咁猴急啦.... 行街睇戲食飯玩層層疊唔好咩?

回復 63# Jennifer 的帖子

對對對, 打打友波只係正常社交, 只怪我長居山林冇經驗.

回復 65# Jennifer 的帖子

會唔會只係對手令你覺得悶?

如果換個 partner 未知能否令妳再次投入玩得起勁呢?如果可以幫到你的話我會認真考慮一下做你 partner。

p.s. 我係咪應該轉轉 channel呢?一陣玩出禍就弊加火‧‧‧

層層疊

昨晚我跟四個網友玩層層疊的情況‧‧‧

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?新建帳戶

回復 71# 抽刀斷水 的帖子

你幫佢出火,定還是佢幫你出火?
我都係隔岸觀火比較安全,快逃~~~

高級模式 | 發新話題
換一個