返回列表 回覆 發帖

維基仔不配講政治

回復 20# HTBROKE1 的帖子

蒼天為証!
我向來政治中立~只係宗教唔中立jey
每隔幾年要應酬d 從政既舊同學已經好唔得閒, 你唔好拉我落水~

原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-26 00:56 發表
唔駛喊啦,咁多你的知己,死而無憾鳥。

我挑 ~ 你睇哂成本三國演義有冇睇到曹操話要搵知已?  

要搵命搏既野我更加唔會做~

花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 Step.King 於 2008-7-26 22:16 發表
蒼天為証!
我向來政治中立~只係宗教唔中立jey
你唔好拉我落水~

我一樣係中立呀!!

(玩下je,不用那麼認真)
那不是這問題的答案呀......
原帖由 HTBROKE1 於 2008-7-26 22:17 發表

我一樣係中立呀!!

(玩下je,不用那麼認真)

景教徒都話要政治中立架...,咁係唔係都係好人???
花開花落花無缺!

回復 23# Step.King 的帖子

咁阿陳生又咁多口...
原帖由 weakest 於 2008-7-27 00:29 發表
咁阿陳生又咁多口...

sorry who is 陳生 ??
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛

回復 24# weakest 的帖子

你第一日識景教徒呀  佢地有邊日唔係食生菜???
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2008-7-27 01:38 發表
你第一日識景教徒呀  佢地有邊日唔係食生菜???

陳生=某地區x主  陳X(x=太陽之意)君
那不是這問題的答案呀......

回復 27# HTBROKE1 的帖子

陳生好講道德架.....佢會去唸道德經的
花開花落花無缺!

回復 28# Step.King 的帖子

講完又食生菜jar ma...

回復 29# weakest 的帖子

但佢真係去左唸道德經wor  仲破左世界紀錄tim
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個