返回列表 回覆 發帖

感謝weakest出任基督宗教區版主

謝謝支持!
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 weakest 於 2008-8-7 00:17 發表
對你動用真理#1, 你就不會督眼督鼻了...

回復 6# 龍井樹的帖子
近來有一些事要忙, 只有很少時間上來...多謝指教...

o sorry

我 都要 好好 [o甘] 敢謝 你 出任 版主 , o k ,

[o合手]

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
感謝感謝!!!
支持支持!!!
神跡能証實,無人不信神.
祈禱如有用,世上沒醫生.

回復 7# weakest 的帖子

我都係上黎學下野, 邊有資格教人吖.

回復 3# prussianz 的帖子

對你動用真理#1, 你就不會督眼督鼻了...

回復 6# 龍井樹的帖子
近來有一些事要忙, 只有很少時間上來...多謝指教...

回復 1# 抽刀斷水 的帖子

歡迎弱雞出任基版版主!

原帖由 抽刀斷水 於 2008-8-6 11:42 發表

有咩唔妥喎?

我 o個 日 [o五o] 玩 過 [人巨] ,

我 [京尤] [o個] 日 唔妥 lorr ,

我 [京尤] [o個] 日 唔妥 , lord !!! ,

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
原帖由 prussianz 於 2008-8-6 03:32 發表

每當 見到 `````weakest"""" [o尼] 一個 ,,,,,[o甘]-gae"""" 名 混 [o左] 入去在那裡,

我 硬 系 覺得 督眼督鼻,

有咩唔妥喎?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 抽刀斷水 於 2008-8-6 01:22 發表
謝謝支持!

基督宗教

版主: 羅公子, 日光, weakest

每當 見到 `````weakest"""" [o尼] 一個 ,,,,,[o甘]-gae"""" 名 混 [o左] 入去在那裡,

我 硬 系 覺得 督眼督鼻,

o k , apologisations , just nothing but juggling kidding ,

原帖由 抽刀斷水 於 2008-8-6 01:22 發表
謝謝支持!

高級模式 | 發新話題
換一個