返回列表 回覆 發帖

離教者之家捐款者名錄及收支表

海外還是用Paypal比較好。

至於誰人的捐款就沒有篩選,即使捐款也不會影響本網的立場與運作的。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原來去年6月底收到一筆捐款,今日繳付網存費用時才查出,現在補回。
原來去年6月底收到一筆捐款,今日繳付網存費用時才查出,現在補回。
抽刀斷水 發表於 2021/1/25 09:47

條數唔多靚
睇嚟就快油盡燈枯
呢期leefeng , 寄生虫, 旁觀者....日日霸屏, 唔知佢地有乜表示咁呢
回覆 44# beebeechan

睇返原來你都捐過錢,leefeng都捐過,多謝哂 
回覆 45# 抽刀斷水

我見过很多facilities, 鄉公所、祠堂等都將捐款善長芳名立碑永誌, 唔知本網有冇打算咁呢?

回覆  抽刀斷水

我見过很多facilities, 鄉公所、祠堂等都將捐款善長芳名立碑永誌, 唔知本網有冇打算咁呢? ...

沙文 發表於 2021/1/28 02:49

大吉好利是...
造型咁似呢款既?
回覆 46# 沙文

類似咁既我都有諗過既~

无言感激
回覆  沙文

類似咁既我都有諗過既~
抽刀斷水 發表於 2021/1/29 00:06
https://gfycat.com/perkybitterargentinehornedfrog-she-loves-me-broadway
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
新增捐款者名錄(見一樓)
高級模式 | 發新話題
換一個