返回列表 回覆 發帖

競猜奧運金牌榜最後結果

小弟心水如下:
1美國
2中國
3德國
4南韓
5澳大利亞

顶了!!!0001

簽名被屏蔽

回復 31# 沙文 的帖子

因此, 沙老大一早便投向景教??? 沙老大需要小弟為您老人家止痕嗎??

回復 30# Step.King 的帖子

既是如此我就放心投向景教了。景教已向我中華人民其和國投誠,我向景教投誠,就還是誠於我中華人民其和國啦!
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-8-27 08:38 發表
我本來都以為自己可能做事有点不到之處,点卵知一睇
http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=2466&extra=page%3D1&page=2
才知道天下烏鴉一般黑。貴區成村領導都係大秦景教,除非您起兵作反,否則都係效忠移鼠教 ...

咁你就本末倒置, 應該係話景教已向我中華人民其和國投誠!
佢地只係名義上的景教徒~ 你覺得佢地行徑有什麼像景教徒? 冇丫嘛~
反而依家我地離家統領就走左去景教投誠~~史仔痛心疾首阿 ~
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 沙文 於 2008-8-27 03:57 發表
冇法啦,人情冷暖、世態炎凉。依家我連愛國家民族文化都被禁止

投訴無效

無獎比你架喇 你扯啦

回復 27# Step.King 的帖子

我本來都以為自己可能做事有点不到之處,点卵知一睇
http://exchristian.hk/forum/view ... page%3D1&page=2
才知道天下烏鴉一般黑。貴區成村領導都係大秦景教,除非您起兵作反,否則都係效忠移鼠教啫
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-8-27 03:57 發表

你本就係政治不正確~仲係度企圖蒙騙公眾???
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 25# weakest 的帖子

回復 24# 沙文 的帖子

但是賠率低嘛....抽水只管ssmctiny都不管沙老大你老人家....唉...

回復 23# prussianz 的帖子

我買獨嬴都利害過佢啦
原帖由 訪客得得b 於 2008-8-24 21:52 發表
本人隆重宣佈

是次競猜2008奧運金牌榜最後結果

金牌得主:          ssmctiny

恭喜  恭喜

ssmctiny

利害過 B老師 !!!

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
ssmctiny 猜中了三個國家!

1中國512128100
2美國363836110
3俄羅斯23212872
4英國19131547
5德國16101541
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
本人隆重宣佈

是次競猜2008奧運金牌榜最後結果

金牌得主:          ssmctiny

恭
原帖由 ssmctiny 於 2008-8-22 19:26 發表

中國一定強

你都幾強 aa !!!.,;==^)
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛

中國一定強

.未來在我們手中.你可以戰勝未來.
時近奧運尾聲,相信中國隊都能繼續名列第一,可喜可賀,縱然我猜輸了亦無所謂。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 16# 訪客得得b 的帖子

約定俗成Y馬會都有獨贏買
原帖由 沙文 於 2008-8-19 14:06 發表
您地呢個離教者之家仲有冇離譜啲?不如改做離譜者之家

題目係競猜奧運金牌榜,冇話賽事規則要估之後4名渦!

約定俗成Y嘛 你自已無厘醒目重好講

回復 14# 訪客得得b 的帖子

您地呢個離教者之家仲有冇離譜啲?不如改做離譜者之家

題目係競猜奧運金牌榜,冇話賽事規則要估之後4名渦!
高級模式 | 發新話題
換一個