返回列表 回覆 發帖

[轉載] 耶穌基督是個精神病患者

耶穌是我們的父親?我們的母語是什麼?耶穌的母語又是什麼?閣下是否想說:「爹親娘親,不如耶穌親!」真是 一表十萬八千里。
Guest from 112.104.47.x 發表於 2015/5/24 06:03

答案是信耶教信到癲晒的有力証明,
難道信耶教為了自己的私利:可以上天堂
就可以為耶稣清算父母,出賣祖宗十八代,或者賣國都冇問題?
若要看精神科,
分流護士都給你一個優先哩
beebeechan 發表於 2015/5/25 23:25

咦?你幾時係小欖出咗嚟架?重食緊藥?!!!
係呀,佢地叫我出院,好騰出個空位來收你
beebeechan 發表於 2015/5/26 05:07

唔係喎,头先見到小欖的工作人员連同阿Sir周圍括緊你bor,乜原来你係偷走出耒架?
快啲番入去啦!小欖啱你長住啰
你同小欖的人真係好熟
離遠都認得
beebeechan 發表於 2015/5/26 21:07

又迷惘嗱?我咪係你個主診醫生囉!
今日你個主有冇同你傾計啫?
快啲過耒比姑娘打支針先啦!
係架
好多精神病者會幻想佢地係股神呀。。。紅透一時的大明星呀,美艷如花大美人。。之類
你就幻想係你醫 ...
beebeechan 發表於 2015/5/27 11:05

只有耶徒才会日日發夢幻想有耶神照住佢地,又会幻想有耶神同佢地傾計,耶教只不过係人為信仰,
耶神也根本不存在!但耶徒竟然自己呃自己以為有神照住,可以上天堂啰喎,日日發夢幻想,
想下想下,卒之想到唔係入小欖咪入青山啰!   
還有更荒誕的論述,不知傳道人引用何處經文:「來日上了天堂,不分兄弟姊妹,都要成為耶穌的新婦,耶穌就是 ...
Guest from 123.204.143.x 發表於 2015/6/2 11:35

原来耶稣一早已经係基嗱?唔怪得改名叫基篤啦!
一係比錢奉献,一係趕盡殺绝!贼基督
高級模式 | 發新話題
換一個