返回列表 回覆 發帖

[求情時間] 入讀教會學校 以身體報答師恩

回復 40# Nomad 的帖子

哦....我有同HTB兄提過嘛,所以個offer俾你同俾佢一樣既

如果閣下未明其委,可參考經典懼內爛片"我家有隻河東獅"中柳月蛾大哥敬告雙親時既對白.
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心
那恐怕就算我接受了,到頭來結果都是一樣吧(苦笑)

回復 42# Nomad 的帖子

又唔好咁灰,人一日未死都有無限既可能性.你得既!!我支持你!!
原帖由 Jom 於 2008-9-25 13:28 發表
....水...為咗受你個位而要閹...趕客喎...

生殖器仍身外物,為了世界的未來,為了反基督戰線的未來~水兄,自切吧~放心,在你結婚之前我們會幫你好好保管的~

詳情請參考隔離台 http://evchk.wikia.com/wiki/%E5%88%87J#.E5.88.87Jer

那不是這問題的答案呀......

回復 44# HTBROKE1 的帖子

本網網主將儘快舉行移交儀式,繼任人為沙文之子--不信仔仔。由現在起至儀式完成期間為動員勘亂時期,一切網主切割生殖器行為將暫停進行,直至移交程序完成為止,有關切割生殖器行為將由繼任人進行。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 45# 抽刀斷水 的帖子

直至現時為止,有關不信仔仔將接任第二代離家掌門之位一事,至今尚未有由其父沙老大或當時人疑似或正文之確認狀,故恐全為現任掌門之一廂情願趁機博亂.是以該動員勘亂時期應在未乎合公眾利益而遭擱置.

而現任掌門阿水哥執掌歷兩年有多,故其閹割令早該執行,區區一介閒人,現就羅漢請觀音,有請本網大仙b叔稟天求神,擇其黃道吉日;而各網友亦請就'掌門切啫大典"一事共謀商議並發帖道賀,以證其普渡離教眾生之德政,天地為之動容之決心.

回復 46# Jom 的帖子

沙文早已確認:
http://exchristian.hk/forum/view ... amp;page=2#pid10578
擇日及網友參加不信仔仔切啫大典之事,就交給你去辦了。
原帖由 抽刀斷水 於 2008-9-25 17:59 發表
沙文早已確認:
http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=1137&page=2#pid10578
擇日及網友參加不信仔仔切啫大典之事,就交給你去辦了。

所謂好事成雙,本人建議移交政權時,兩代壇主同時進行「切j大典」。以表我「離家」壇主切j救蒼生之美德,揚之萬里,後世歌頌。

回復 47# 抽刀斷水 的帖子

"我立定遺囑,如果我死時仍是網主的話,將網主之位傳於不信仔仔。

沙文唔該你好好教仔,唔好等佢誤墮景教。

其他條款等我頭暈完先睇。"

啦,點解我話未被確認呢,因為而家既condition變咗:

1. "如果我死時仍是網主的話":
你既遺囑係"如果我死時仍是網主的話".除非阿水哥你可以提供醫生證明短期內將會歸天,否則該傳位動作違反原來既condition.

2. "沙文唔該你好好教仔,唔好等佢誤墮景教."
本來只係"沙文唔該你好好教仔,唔好等佢誤墮景教."而家就係:"沙文唔該你好好教仔,唔好等佢誤墮景教."+"生殖器切割".一份合約係condition更改而未獲雙方共同發表同意書前,會係當維推原來condition黎看待.而"生殖器切割"則係黎加上去既,所以要阿不信仔仔或者沙老大代為double confirm先成效.重要等到contition 1成立時先進行.

水哥,一不做二不休,切啦!我幫你預備柴刀,擇日既野我會誠邀阿B叔攪架啦,你放心, 一定會好好睇睇應駛則駛!
原帖由 Jom 於 2008-9-25 18:30 發表
"我立定遺囑,如果我死時仍是網主的話,將網主之位傳於不信仔仔。

沙文唔該你好好教仔,唔好等佢誤墮景教。

其他條款等我頭暈完先睇。"

啦,點解我話未被確認呢,因為而家既condition變咗:

1. "如果我死時仍是網主的話": ...

陳亦迅都有唱啦~~

「切完無限好~~(好~好~好~)~只是冇條筋(Yeah~Yeah~Yeah~)~~
   一刀的快感~~.....(下略)」

回復 49# Jom 的帖子

說天國近了那一位仁兄,都近了那麼多千年啦,我就算長命百歲,都算是「短期內」歸天的了。

至於引刀一快,並非必要條件,而是配合眾網友擔心不信仔仔被捉黃腳雞而想出的解決辦法而已。當然本人絕對深信沙文不會因為要保住血脈而犧牲幫助離教者這項偉大任務啦。
原帖由 抽刀斷水 於 2008-9-25 20:16 發表
說天國近了那一位仁兄,都近了那麼多千年啦,我就算長命百歲,都算是「短期內」歸天的了。

至於引刀一快,並非必要條件,而是配合眾網友擔心不信仔仔被捉黃腳雞而想出的解決辦法而已。當然本人絕對深信沙文不會因為要保 ...

切完第日結婚時會還番GA WO~~~洗咩驚冇血脈~~

回復 51# 抽刀斷水 的帖子

咦...原來阿水哥你都開始有被提既既可能性囉喎...可想而知阿穌哥真係世人既避風塘,區區一條啫就乜野蛇蟲鼠蟻走晒出黎.

都係果句,老花就戴眼鏡,白內障就宜早治,班網友而家係擔心你多過不信仔仔.

回復 52# HTBROKE1 的帖子

絕不能還,否則仍有被捉黃腳雞的可能性。
原帖由 Jom 於 2008-9-25 22:11 發表
咦...原來阿水哥你都開始有被提既既可能性囉喎...可想而知阿穌哥真係世人既避風塘,區區一條啫就乜野蛇蟲鼠蟻走晒出黎.

都係果句,老花就戴眼鏡,白內障就宜早治,班網友而家係擔心你多過不信仔仔. ...

所以依然這情況,最好的解決方案就是二人齊切。最多我和Jom兄陪切(四人齊切)~

回復 50# HTB 的帖子

唔係咁唱架,呢隻歌係被老細torture既時候唱,應該係咁架:

多好玩的東西 呢晚要放低
從前並肩的好兄弟 呢晚要湊鬼
老細發惡不理假日亦落力咁砌
想收工想起老細 會驗我的肺
無辦法發圍
實情唔係譜 出差到無稽
想呢次唔去 老細會發問how come
想請假扮野 佢會叫我含得X
直頭唔係譜 假日重和番
**的老闆 無理死活
不管伙記即將死人
放假重要襯
原帖由 Jom 於 2008-9-25 22:40 發表
唔係咁唱架,呢隻歌係被老細torture既時候唱,應該係咁架:

多好玩的東西 呢晚要放低
從前並肩的好兄弟 呢晚要湊鬼
老細發惡不理假日亦落力咁砌
想收工想起老細 會驗我的肺
無辦法發圍
實情唔係譜 出差到無稽
想呢 ...

我e個歌法算文雅啦~~

原版: http://www.youtube.com/watch?v=LMhxdxTI0Po  (注意:粗口 16禁)

回復 55# HTBROKE1 的帖子

對唔住,我肯阿少奶都唔肯,我都好想熱血地加入自切大軍,但無辦法,細佬有頑疾,細佬懼內.
原帖由 Jom 於 2008-9-25 22:42 發表
對唔住,我肯阿少奶都唔肯,我都好想熱血地加入自切大軍,但無辦法,細佬有頑疾,細佬懼內.

方案一:切完即還( 貴官 乎合結婚條件)

方案二:像本人一樣,切完更換更強大火力系統 http://zh.wikipedia.org/w/index.php?title=CIWS&variant=zh-tw

回復 59# HTBROKE1 的帖子

個問題係阿少奶唔接受經接駁過既生殖器及配件全套.你既兩個方案都唔work.

Anyway,我等緊你同阿水既自切大典,等阿b叔一俾黃道吉日就有迆刀等住兩位,我重會預備碘酒同雲南白葯為兩位消毒止血.
高級模式 | 發新話題
換一個