返回列表 回覆 發帖

很想離教, 怎算好!?

回復 13# prussianz 的帖子

上一個 post 唔記得左login入黎,
依家入返先~

回復 11# drking 的帖子

其實我都想搵份part-time做下,
因為以往成4-5月開始搵part-time, 暑期工已經好難搵,
要同d會考生爭.= =

回復 10# HTBROKE1 的帖子

記得暑假做過一份暑期工係悶到想死咁濟.
當時真係想快d有假放, 可惜老細規定左一個月只可以放4日,
真係好悲哀-_-

回復 9# 的帖子

我個人認為每個星期都要返教會真係好機械化,
次次返到教會就係見d教友, 聽下道,
完左聚會就拍下「籮友」就走人~
個個星期都係咁既生活, 俾著我都覺得悶+無聊,
倒不如做下d 有意義既野好過 !

ps: 個人意見, 不喜勿插

回復 17# prussianz 的帖子

good morning,
雖然係遲左一日, 但小弟都係呢到祝大家happy new year先.^^~!

唔緊要既, 有時打英文可能仲方便呢~!!

回復 22# prussianz 的帖子

咁當我冇講過啦, >_<~!
原帖由 抽刀斷水 於 2009-1-2 15:55 發表

咪鬼理佢姐~ 你唔熟佢你就唔知佢講真定講笑,所以一律都可以當他是講笑就可以了。  

我都知道係講笑既,

原帖由 抽刀斷水 於 2009-1-2 15:55 發表

有咩打算做咁呢?

得閒會做下義工, 唔係就搵下part-time做下, 甚至睇下書, 學下野都好, 充實自己~^^~!

回復 26# 抽刀斷水 的帖子

i agree with you

回復 27# yurihung 的帖子

咁麻煩你了
原帖由 黑翼天使 於 2009-1-8 17:23 發表
最緊要有堅定的決心,唔好比啲基基花言巧語氹番你返去!

即使佢地想氹番我返去, 我都唔會受到佢地既引誘 !!
原帖由 Guest from 218.250.49.x 於 2009-1-8 23:22 發表

請你懸崖勒馬,
不要胡亂作出決定!!!
繼續返教會吧

原帖由 Guest from 218.102.155.x 於 2009-1-8 23:29 發表
不如返去啦
呢個係你個家

我決定左既野, 係唔會咁輕易改變,
其實我已經睇化晒教會入面既人,
佢地真係太虛偽, 唔係出自真心主動去關心人既,
就係呢樣已經令我對基督徒打晒折扣.
原帖由 龍井樹 於 2009-1-8 23:33 發表
我唔知幾想有個耶女色誘我....

點解呢?
高級模式 | 發新話題
換一個