返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 从你们的恶毒话语就知道你们的不是一个正常的人

原帖由 Guest from 118.100.105.x 於 2009-1-3 22:54 發表

我不會用恶毒话
不過我會明察暗訪和詢問朋友中國哪裡有隱秘的家庭教會﹐再將消息通報給中共讓他們可以殲滅基督教
基督徒 ﹐我用這個方法好不好啊﹖ ...

再將消息通報給中共讓他們可以殲滅基督教

如果 ......... 你 不方便 出手,

then , [xx句文] 請 你 通知 在這裡,

then ,
thence , 後學 會 立即行動,

thanks

ThANKs

postscript , : : sorry can not type u in Chinese , sorry
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛

係行得通嘅...都唔洗等你條死蠢黎做啦!

原帖由 prussianz 於 2009-1-4 08:51 發表

如果 ......... 你 不方便 出手,

then , [xx句文] 請 你 通知 在這裡,

then ,
thence , 後學 會 立即行動,

thanks

ThANKs

postscript , : : sorry can not type u in Chinese , sorry ...

係行得通嘅...都唔洗等你條死蠢黎做啦!...唉!真係唔死都冇銀用呀...你!
原帖由 Guest from 203.198.32.x 於 2009-1-7 17:38 發表

係行得通嘅...都唔洗等你條死蠢黎做啦!...唉!真係唔死都冇銀用呀...你!

行唔行得通係你講既咩 ﹐係中共講架 ﹐正死蠢白痴仔

原帖由 Guest from 60.50.228.x 於 2009-1-7 23:17 發表

行唔行得通係你講既咩 ﹐係中共講架 ﹐正死蠢白痴仔

ThANKs

[img]http://tbn1.google.com/images?q=tbn:bawdpold-kwCGM:[/img]

[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:NBPYLIhIhhrjbM:[/img]

[img]http://tbn3.google.com/images?q=tbn:brPT8Mue_fCKLM:[/img]

[img]http://tbn3.google.com/images?q=tbn:3w3fW4LC9-B0dM:[/img]

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
這些話惡毒不惡毒呢?
        「凡有氣息的盡行殺滅。」約書亞記10:40》
        「你們不要想我來,是叫地上太平。我來,並不是叫地上太平,乃是叫地上動刀兵。因為我來,是叫人與父親生疏、女兒與母親生疏、媳婦與婆婆生疏。人的仇敵,就是自己家裏的人。」馬太》10:34
        「弟兄要把弟兄、父親要把兒子,送到死地。兒女要與父母為敵,害死他們。」馬太》10:21

這些話惡毒不惡毒呢?

反基仔話:「凡有氣息的(基督徒)盡行殺滅。」

上帝沒死,自己先死!(尼采)

原帖由 Puppet 於 2009-1-2 17:38 發表

你連語文都不懂。
(參考課題:及物與不及物動詞)

到底你有啥是懂的啊?

尼采《敵基督者》....上帝已死!.........................結果上帝沒死,自己先死!...真係抵忍死!(尼采先患癲狂...最後死埋)
尼采有說過自己不會死嗎?

既然是人,為甚麼會不死?
原帖由 Guest from 203.198.32.x 於 2009-1-9 11:05 發表
反基仔話:「凡有氣息的(基督徒)盡行殺滅。」

還有,請告訴我們,有誰說過這些話?
我個人只是罵基督教,鄙視基督教。沒錯,我反基督,是個敵基督,但我不記得我曾說過以上的話。

正正就是李命所指的....鸚鵡學舌!(參:折墮含者)

原帖由 Guest from 118.100.105.x 於 2009-1-3 23:05 發表

我同意你所講
因為你老母都幫我抺過印度痕油
佢仲話好硬好正﹐: 親一個: 仲硬過你添﹐
佢仲話你有銀都用唔到﹐冇銀用﹐同你老豆一樣

正正就是李命所指的....鸚鵡學舌!(參:折墮含者)

反基仔是單指你嗎?

原帖由 NobleScarlet 於 2009-1-9 12:10 發表

還有,請告訴我們,有誰說過這些話?
我個人只是罵基督教,鄙視基督教。沒錯,我反基督,是個敵基督,但我不記得我曾說過以上的話。

我只是說(反基仔說)...你又自己拿屎上身...反基仔是單指你嗎?你能代表所有反基仔嗎?
因為我沒說過,又不知道誰說過,所以就問「有誰說過」。
不知道的事,提出來問,有甚麼問題?

還是你認為我必須「不要問只要信」嗎?

回復 52# NobleScarlet 的帖子

人家靈眼開啟, 專門看到平常人看不到的東西, 別人沒講過的話嘛...
原帖由 Guest from 203.198.32.x 於 2009-1-9 11:51 發表

尼采《敵基督者》....上帝已死!.........................結果上帝沒死,自己先死!...真係抵忍死!(尼采先患癲狂...最後死埋)

上帝的死和尼采的死是不同的哦。
還有佢癲左又如何?你條癲佬講ge野我地都聽啦。
我愛煮椰酥。ಠ口ಠ

咁你咪更加證明你自己係死蠢囉!

原帖由 Puppet 於 2009-1-9 17:09 發表

上帝的死和尼采的死是不同的哦。
還有佢癲左又如何?你條癲佬講ge野我地都聽啦。

你條癲佬講ge野我地都聽啦。...咁你咪更加證明你自己係死蠢囉![/color]
原帖由 Guest from 203.198.32.x 於 2009-1-10 14:01 發表
你條癲佬講ge野我地都聽啦。...咁你咪更加證明你自己係死蠢囉!

係呀,我好死蠢聽你條癲佬講野。
不過我都係出於憐憫而已。
我愛煮椰酥。ಠ口ಠ
Puppet 話:「係呀,我好死蠢.... 」.............................................嗱冇人逼你,係你自己認嘅..
點解你d回覆對討論冇value-added架
我講左唔洗你重複

不過,對癲佬憐憫,死蠢一點又何妨?
我愛煮椰酥。ಠ口ಠ
回復 12# Guest from 203.198.32.x

基督徒嗎??
垃圾假基督徒一個罷了
粗口,鬧人,人身攻擊樣樣齊
上到去天堂都唔收你啦,,
洗唔洗我幫你收住皮先??

你們不是要愛人如己嗎??
基基不是要感化人嗎??
你系度日鬧夜鬧
幫你地個垃圾上帝增加左好多麻煩LO
定系你驚你個班天堂直通車唔够位搭埋你??
依家减定D人先??
你去上你個天堂啦
垃圾
高級模式 | 發新話題
換一個