返回列表 回覆 發帖

[興趣討論] 正式撤銷漢人上師名單(2011年的聲明)

簽名被屏蔽
姓朱呢條友一係收錢,一係給人利用。
卓上師是大慈善家、大學問家;有修有證殊勝瑜伽士,仁慈濟世的大菩薩。
誹謗菩薩要落拔舌地獄,凌遲刲刳長達三大劫,再做狗五百世;受人些少錢值得嗎?
moonchild1398 發表於 2010/1/8 19:17

最卵憎就喺啲不卵知所為的教徒喺到亂咀咒人,你咁鍾意做「慈善家」,但又要扮巫婆落毒咒,好心就將你啲毒咒,留翻晒比啲貪腐官員、邪惡罪犯和毒犯吧,你咒個普通人托柒嚒?
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
你想證明卓上師是大慈善家,有大法力,就懇請你拜託卓上師,佛力加持,速咒死以下不義之徒!

梁美芬,又稱鼠王芬,是個極邪惡的基要基督徒.牠只會捉老鼠和為政府撒謊,出賣支持牠的選民,為浪費公帑和官商勾結作先鋒,以邪教徙身份打壓其他人.懇請你或慈悲的上師,施展無量神通,在下周前咒死此人,阻止牠出賣公眾,令佛法常住,彰顯公義.

能做到嗎?做到的話可能是傳播佛法的最好方法~
我的信念就是太陽!
你先跟黃霑或蕭若元學點講粗口!講粗口都唔識人彈開!街市喏你!
moonchild1398 發表於 2010/1/9 11:48

嗱,如果你有能力將在全中國包括台灣「出生的」所有邪惡黑暗勢力份子,(同性戀不是邪惡,更沒有勢力/國家政府只是部份人貧腐)咒死晒,又證明到比我睇,咁我咪拜你為大慈善家,巫毒教大賢者,大長老,有大法力囉。你齋噏無用喎。
嗱,如果你有能力將在全中國包括台灣「出生的」所有邪惡黑暗勢力份子,(同性戀不是邪惡,更沒有勢力/國家 ...
hellboy 發表於 2010/1/9 16:50

不用一次過咒殺啊!可以先咒殺一個鼠王芬~免得他沒有明確對象,證明卓上師神通廣大!
回復  慧遠法師
請問閣下真的是法師嗎?我很好奇呢...
日天 發表於 2009/12/13 18:51

回復 19# 慧遠法師
真的是法師嗎?我也很好奇呢!!
不用一次過咒殺啊!可以先咒殺一個鼠王芬~免得他沒有明確對象,證明卓上師神通廣大! ...
日天 發表於 2010/1/9 17:06

一次過咒殺好啲嘅。很多對像都刻不容緩,每早一刻解決,便救多幾百千萬人,梁美芬又未必比黑社會基督徒BOSS 洪漢義及他的所有部屬的問題更緊迫。
可能吧!不如叫卓上師親自上來,告訴大家某些人的罪行,他要咒殺某某,在何時死,在何地,要如何死.不然證明不了的喔!
我的信念就是太陽!
可能吧!不如叫卓上師親自上來,告訴大家某些人的罪行,他要咒殺某某,在何時死,在何地,要如何死.不然證明不了 ...
日天 發表於 2010/1/9 18:54

咁講明預言何時何地及何法死又唔喺幾好嘅,律政處可能會告謀殺,好麻煩。
回復  hellboy
我又唔教各位小d d講粗口。我轉個話題;個個人遲早死;我咁蠢都唔會以為咒死人就好本事!何 ...
moonchild1398 發表於 2010/1/9 20:17

唓!如果佢咒得死人,就緊喺本事啦,簡直超人,將啲邪惡黑暗勢力份子全部咒死晒,咁佢可以拯救全世界喇,如果佢處於希特勒在世的時代,世界大戰都可以憑佢一個人結束喇,幾億百萬人唔使慘死喇。你咁卵蠢就緊喺唔知咁有幾本事啦。

我最欣賞就係佢在十幾年前,在十三門徒前表演童子功;支吸晒一樽十字奶;然後對牆痾翻出來,利害是牆身凹一個窿。呢d先值大家見識!懵佬!moonchild1398 發表於 2010/1/9 20:17

爆石爆得勁,再加上毀壞物件,又搞到脫晒肛,啲地方又污糟晒,損人不利己你話最欣賞,你真喺頓呀你。
回復  冥界小
一個法師要好有慈悲心,希望人好,不要下墮!慧遠好脾氣!上只是叫朱天不要誣害好人,動 ...
moonchild1398 發表於 2010/1/9 20:27

唓,咁你#43咪又喺用巫毒咒人。

何況你學法之人,若了解慈悲的本義,必知世間有眾多天生的罪惡業力漫延,不可能在生前教化,如你能利用毒咒消滅邪惡勢力boss,當他們在地獄時,才喃嚒喃嚒佢,等於拯救千億萬良善民眾免於下墮及受害,咁先喺真正大慈悲嘛。

但如果你只是上來批鬥朱天,就無卵用嘅。
簽名被屏蔽
高級模式 | 發新話題
換一個