返回列表 回覆 發帖

決志的陰影

遵命, 我之前都畫過d 好簡單既畫, 搵到既話, 等我post 上去
金句一: 禱告變咀咒; 聖經變神經
金句二: 基督徙講就仁義道德, 做就傷風敗德
金句三: May God Fuxk u
除咗畫畫之外,實兄有冇諗過試下做番D以前覺得係「壞」嘅事,好像上波樓,打麻將等。很多其實都不是壞的,亦很可笑。

另外做運動會幫助康復,這是本人的經驗。
有沒有宗教,好人都會做好事, 壞人都會做壞事。但要好人做壞事, 那需要宗教。-- 史蒂文·溫伯格(Steven Weinberg)
41# 實  
除咗畫畫之外,實兄有冇諗過試下做番D以前覺得係「壞」嘅事,好像上波樓,打麻將等。很多其實都不是壞的,亦很可笑。

另外做運動會幫助康復,這是本人的經驗。 ...
撻Q猛男 發表於 2009/4/3 00:40

Q 兄,

我而家都有特登去買六合彩, 你話打下麻雀, 都係唔錯既建議, 等我都BOOK 下場打波先

十分十分十分好,預祝今期六合彩老哥一Q攪掂!我第一次再講番粗口,那種感覺簡直是釋放!
有沒有宗教,好人都會做好事, 壞人都會做壞事。但要好人做壞事, 那需要宗教。-- 史蒂文·溫伯格(Steven Weinberg)
43# 實
十分十分十分好,預祝今期六合彩老哥一Q攪掂!我第一次再講番粗口,那種感覺簡直是釋放!
撻Q猛男 發表於 2009/4/4 07:16

六合彩就冇咁易中啦, 不過都算係一種解脫

你當年都為左信教改左好多野喎, 不過我都係, 哈哈哈~~~~~~ 不過而家唔會喇
高級模式 | 發新話題
換一個