返回列表 回覆 發帖

惡搞耶教T裇

18# 實

En.......那自己畫都OK
clive 發表於 2009/5/6 23:48

拜託你喇, 嘿~~~~~~~~
金句一: 禱告變咀咒; 聖經變神經
金句二: 基督徙講就仁義道德, 做就傷風敗德
金句三: May God Fuxk u
………
爹親娘親都不及耶和華親?
三位一體,姦淫、擄掠、兼連體!
………
clive 發表於 2009/5/7 00:13

就劃你呢個樣落去, 等人知道雞雞教係幾嚇人, 嘿
有時間我都想做返幾件送比D反基同志表揚下!
我都想印d 送比d 有需要人士, 幫我地宣傳下
25# 我有需要
Don't know where God is but the Devil is in the details
我都想印d 送比d 有需要人士, 幫我地宣傳下
實 發表於 2009/5/7 01:13

我有需要
我有圣需要

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
8# 沙文
佢現形點解你會落地獄呀?唔通...

1. 撒旦也相信神。
2. 撒旦也相信耶穌是神的兒子。
3. 撒旦也相信因信稱義。

但係佢仍然要落地獄!唔通你就係佢?!?
有沒有宗教,好人都會做好事, 壞人都會做壞事。但要好人做壞事, 那需要宗教。-- 史蒂文·溫伯格(Steven Weinberg)
撒旦的確係相信神咖。
Jas 2:19
Don't know where God is but the Devil is in the details
20# Login

一張要二三十蚊。我都做過!都幾好。

等有空閑時我都再做來玩玩。
25# 實 我有需要
沙文 發表於 2009/5/7 01:54

我認為褲仔對你更有需要, 嘿~~~~~~~
在有條件情怳下我做幾玩玩!
高級模式 | 發新話題
換一個