返回列表 回覆 發帖

離教者之家有冇女網友?

7# prussianz
I always go to China , and my Mandarin very good !! I have been  studied at Nanjing for 4 years and almost friends are 國語人!
clive 發表於 2009/5/7 23:47

中國女仔好丫, 搵返個倏女朋友啦
金句一: 禱告變咀咒; 聖經變神經
金句二: 基督徙講就仁義道德, 做就傷風敗德
金句三: May God Fuxk u
或者學雞篤逃咁, 自我催眠幻想一下, 就要幾正有幾正
我要mm
丁丁一族 發表於 2009/5/12 23:39

你要媽媽??? 嘿~~~~~~~~~
大概女性思想上感情先行, 較難立定決心離教吧!
Guest from 58.152.251.x 發表於 2009/5/21 23:27

所以教會好多女
呢個topic睇咗都有成個禮拜,阿咗就黎瓜熟蒂落既水媳回過外就無女網友覆過....

....雖然我唔知樓主想點,但有心既點解唔大大隻字寫出寫話:
我想識女朋友
做唔到女朋友既做吓朋友都得掛

但其實有無可能派網主出去同各 ...
Jom 發表於 2009/5/22 14:03

好鍾意你咁, 就開宗明義, 正

而你話返去教會講數, 我想係行得通既, 嘩哈哈哈~~~~~

大家搵次去試下啦
37# 實

我無聊去過教會,但D女膠膠地。冇乜好野。

知唔知邊個教會D女好D?
clive 發表於 2009/5/22 20:50

真係唔知呀
又唔係既, 我見過都有幾靚下呀, 不過比例小d 姐
高級模式 | 發新話題
換一個