返回列表 回覆 發帖

[分享] Stuffed Bear - The root of all EVIL...

簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
19# 龍井樹  

又係回覆個輕鬆先...

阿仔同阿女都未出世,不過而家興阿B未出世都幫佢排住幼稚園先嘛!我睇你間應該係唔錯托兒所,諗住排住先,費事第日想入都冇得入嘛。 ...
小邱 發表於 2009/8/12 17:59

哦,唔該留位費吖‧‧‧
23# 龍井樹

咁二人同行 (我+小邱) 有冇折先...

起雙飛好像沒有折,而且更要加一收費添啊。

你們真優待我,嘻嘻~

多多得罪  罪過罪過  
25# 龍井樹

樹兄,我地點會好似你咁熟「行情」先得架...
26# Jennifer

呵呵,我到浸會上了半年通識科,就是沒有教起雙飛要另加收費的,亦難怪你不懂啊‧‧‧
簽名被屏蔽
樹兄,點解你會去浸會上了半年通識科嘅?
29# Jennifer

點解?因為通識教育係必修科囉。
28# 小邱

不如你話我知, 跟一個未出世甚至還未受孕的阿 b上契, 實際操作究竟點樣吖?
容我搭訕一下,與未出生的阿b上契,其實類似買樓花的概念,是有爛尾的風險,因此價錢亦相對比現成樓便宜。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
32# 抽刀斷水  

阿水兄你而家係咪咒我無仔生呀!
小邱 發表於 2009/8/13 12:46

咁邊個係業主都未定既,既然係阿龍哥收錢,即係佢先係發展商啦...如果爛尾既話...會唔會係阿龍哥....做唔到人契爺要做人契媽?.?定係....

嘩,阿水...做人又真係積返尐口德好...
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心
32# 抽刀斷水  

阿水兄你而家係咪咒我無仔生呀!
小邱 發表於 2009/8/13 12:46

稍安無燥……嘻,剛才我要返工,未打完之嘛。其實買樓花也有好處,就是當樓價升市時,到樓花落成時會升價更多。假如你個b天生聰敏/麗質,那麼龍兄就飲到頭啖湯,不用和別人爭了。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

什麼跟什麼?人家問你貼紙還要不要;你說什麼?你不要就給人家,不給就不給,支支歪歪的幹什麼?

什麼乞丐?什麼人是乞丐?香港那來的那麼多乞丐?

你以為小熊很了不起?

小男生,男子漢的道路你懂不懂?三島學長沒有教過你?你有沒有本事?你會不會騎車?

是男子漢就要把「愚」和「誠」放在胸口!

誠表現你的誠懇的態度,愚表現你的堅毅!你會不會?

ps:

這些性能完全學會也不好,會留級和打老師。。。。

本能是空手劈磚和機車超速,但是年紀太小請不要學,不唸書和嗆老師都是不對的,三島學長是指三島一十八。 請別說是我敎的.\。
30# 龍井樹

必修?多口問句請問你而家進修緊乜program呀?
38# Jennifer

我講舊屎讀書果陣呀, 依家我仲修乜鬼嘢 program 吖,

得閒我都跟 誠惶誠恐 去修下象棋殘局啦.
39# 龍井樹

OK,明白晒
高級模式 | 發新話題
換一個