返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 歐陽可興也來趁熱鬧...狂插李天命

李博士也接受你們, 但你們要脫離無知與盲昧
李博士也接受你們, 但你們要脫離無知與盲昧
Guest from 124.12.30.x 發表於 2011/2/9 05:53

主耶穌也接受你, 但你要脫離對李博士的盲從與盲昧
李博士,認罪並不困難,悔改並不羞恥.
你誠心悔改啦...
沒聽過有人帶著佛經跳樓
Guest from 124.11.184.x 發表於 2011/2/8 07:42

有乜出奇唧, 咁我都相信你仲有好多嘢都沒聽過...!!
所謂"齊天大聖上身"其實讓這些"所謂神靈"上身的人,有否想過"上身的那隻東西"究竟是甚麼?
"齊天大聖"連吳承 ...
Guest from 121.202.29.x 發表於 2010/12/20 10:17

"齊天大聖上身"????........一係"老作"!!!如果真係有靈體上身,那一定是"邪靈"!!
"齊天大聖"是虛構人物怎可上身??? 氹細路!!
我信有靈界存有物, 但我不信真的有"齊天大聖"...竟然會上身, 多麼嚇人啊!!
要在這傳教?? 慳d吧!!
"必思佛陀"
Guest from 121.203.209.x 發表於 2011/2/7 13:16

弗祖都敢玩,真好膽。
弗祖都敢玩,真好膽。
Guest from 121.202.42.x 發表於 2011/2/17 15:57

既然上帝你都敢玩!!
咁玩佛祖又有何不可?
哪裡來的有人帶佛經跳樓, 你舉例給我看
弗祖都敢玩,真好膽。
Guest from 121.202.42.x 發表於 2011/2/17 15:57

乜佛教出左個祖咩?

點解網上面咁多人反李天命?

佢個格衰!!
口臭
點解網上面咁多人反李天命?我都想知!!
Guest from 180.219.251.x 發表於 2011/2/21 20:06

點解網上面咁多人李天命?
點解網上面咁多人李天命就真!
點解網上面咁多人反李天命?
點解網上面咁多人玩李天命就真!
Guest from 121.202.20.x 發表於 2011/2/22 17:41

剃人頭者,亦被人剃其頭!!天理循環!!...天命也!!

李天命能否受得起梁燕城之考驗?

李天命能否受得起梁燕城之考驗?
李天命始終冇佢符...大家有目共睹!
梁燕城fans狠批李天命的「α」偉論
梁燕城fans狠批:「α」根本有沒有存在?.........?
梁燕城fans狠批:「李天命,根本從冇論證過就當佢存在!」

梁燕城fans狠批:「李天命」是宗教的權威嗎?「李天命」是「α」的專家嗎?
梁燕城fans狠批:世上有「α」的專家嗎?…「α專家」的身份有認可性嗎?

梁燕城fans狠批:「α」有搵「李天命」做其代言人嗎?

梁燕城fans狠批:除了「李天命」以外,還有其他人能證明「α」為真嗎?
梁燕城fans狠批:除了「李天命」以外還有其他人真的體驗過「α」信仰嗎?
梁燕城fans狠批:「李天命」對「α」的認識從何而來(靠斷估)?

梁燕城fans狠批:「李天命」話自己有好多證據,但就從冇攞過出來證明,只是「自己證明自己套嘢可信」,明顯在「自話自話‧在自圓其說…」。真係笑死同行‧失禮街坊,唔識嘅會比佢害死,識嘅會比佢笑死!

梁燕城fans狠批:「李天命」所謂「α」廢論根本就問題多多!只懂批基督教的上帝,卻不懂批自己胡亂堆砌出來的所謂「α」,簡直自掘墳墓。
梁燕城fans狠批李天命的「α」偉論
梁燕城fans狠批:「α」根本有沒有存在?.........?
梁燕城fans狠批: ...
Guest from 121.202.51.x 發表於 2011/2/24 19:53

oh!~
李天命已經過時了!網上反對他的人越來越多.
而且李的"天人學架構,其基礎薄弱不煁!錯漏百出!!
高級模式 | 發新話題
換一個