返回列表 回覆 發帖

[凡事感恩] 牧師梁永善涉偷安全套

鬼知咩,忙湊仔掛。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
http://www.theark.cc/prayer_detail.php?id=444&sort_id=17

仲唔快d去同梁牧師「打氣」?
「不便評論」是否應該提都不提?還說不是個人榮辱,當然啦,對教會都好大影響架嘛。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
http://www.theark.cc/prayer_detail.php?id=444&sort_id=17

仲唔快d去同梁牧師「打氣」?
Jennifer 發表於 2009/8/16 12:55

「不錯,安全套也偷,加油!我給你打氣!」
dior...你也「加入」了他們的討論區? 有空多去發發言吧,不過小心不要被他們「激親」喔。
dior...你也「加入」了他們的討論區? 有空多去發發言吧,不過小心不要被他們「激親」喔。
Jennifer 發表於 2009/8/18 10:43

XXD
26# dior13dior13

你的中文名字滿好聽的。
27# Jennifer
呵呵~有同感~!不像我的,好像男生~無言
「ソウ… 我コソガ死ダ」...哀傷的人不會流淚,因為眼淚無法承載那滿溢出的悲傷;受傷的人喜歡微笑,因為笑容能掩蓋眼中流露出的絕望
牧師的心路歷程是這樣的:

他偷套是打算在強姦教友時使用的。
強姦,若是留下精液在受害人體內被csi驗出dna就敝了,所以要用袋。
而由於他有很迫切的需要去強姦教友,故需即時買套。
但由於他的需要太迫切,即使身上沒有現金也要套。
而由於簽卡會有transaction record, 恐防警方有線索,故不能簽卡

所以索性偷。
Don't know where God is but the Devil is in the details
29# 沙文

到底遊客弟兄係咪你沙文分身呢?你失蹤,他又失蹤;你回來,他又發言了。

如果他是你分身,請 pm 告知小弟,免我封鎖他時又把你封鎖了。
咁您又太武斷了,可能佢stalk我呢?
Don't know where God is but the Devil is in the details
咁您又太武斷了,可能佢stalk我呢?
沙文 發表於 2009/9/9 16:03

我未下判斷呀, 唔係唔洗問你.
29# 沙文

沙大哥,用套都會有證據留低的,除非當時人 (指有意行兇嗰個,不過不一定是梁牧)
懵到上心口啫
32# 龍井樹 咁若然遊客又係我,我實唔認格,您問黎有cue用咩?
29# 沙文

沙大哥,用套都會有證據留低的,除非當時人 (指有意行兇嗰個,不過不一定是梁牧)
懵到上心口啫
Jennifer 發表於 2009/9/9 16:10

即係點呀?用指甲抓佢背脊刮去佢身上皮膚組織,留下佢方 DNA?

你會不會這樣對你的情人?
33# Jennifer 妳有咩理由認為梁牧並非懵到上心口呢?

李牧破產都有啦。牧師判斷錯誤,係很有可能喎
http://news.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/2/1/1/1249836/1.html
32# 龍井樹 咁若然遊客又係我,我實唔認格,您問黎有cue用咩?
沙文 發表於 2009/9/9 16:17

點解遊客係你會唔認?可能你要呃既人唔係我呢‧‧‧

如果我封 IP 封錯你點辦?
咁您就會知道真相囉,到時解封就得啦
咁您就會知道真相囉,到時解封就得啦
沙文 發表於 2009/9/9 16:31

就係上次我封左佢, 你就開始失蹤囉.
咁緣何今日佢又出現呢?
高級模式 | 發新話題
換一個