返回列表 回覆 發帖

[凡事感恩] 牧師梁永善涉偷安全套

咁緣何今日佢又出現呢?
沙文 發表於 2009/9/9 16:36

因為已經解封左囉....
做咩您又解佢封呢?
Don't know where God is but the Devil is in the details
做咩您又解佢封呢?
沙文 發表於 2009/9/9 16:40

冇架, 版規又冇話封鎖人應該要封幾耐, 俾個機會人嘛.
你既然識講"版規又冇話封鎖人應該要封幾耐"就易辦了。您封IP 一秒後即將之解封,就不怕誤封細佬啦
點解仲要問點辦喎?
Don't know where God is but the Devil is in the details
你既然識講"版規又冇話封鎖人應該要封幾耐"就易辦了。您封IP 一秒後即將之解封,就不怕誤封細佬啦
點解仲要問點辦喎?
沙文 發表於 2009/9/9 16:45

封一秒有用咩?我見多好時我封鎖左, 都唔知邊個, 你或者抽水, 會去解封番, 所以我咪定封七日或者幾星期囉, 廢事留番 d手尾你地跟嘛.
我都唔識点樣解封
咁今次係咪您自己解封呀?
您驁抽水解封,可以連抽水都封埋就得啦
咦wait a minute, 您條契弟前幾日至話過:"我查過禁止 IP 名單,一個 IP 都沒有,而且你又能夠用自己「沙文」的帳戶登入,應該不會是錯誤被封鎖的封鎖的情況吧?"

何來又會封遊客呢?穿煲佬
我都唔識点樣解封
咁今次係咪您自己解封呀?
您驁抽水解封,可以連抽水都封埋就得啦
沙文 發表於 2009/9/9 16:52

就係到期自動解封, 掛....

我做乜事要去封抽水先得架, 佢要解封咁解封囉, 個網佢家嘛.
咦wait a minute, 您條契弟前幾日至話過:"我查過禁止 IP 名單,一個 IP 都沒有,而且你又能夠用自己「沙文」的帳戶登入,應該不會是錯誤被封鎖的封鎖的情況吧?"

何來又會封遊客呢?穿煲佬 ...
沙文 發表於 2009/9/9 16:56

就因為我封過個遊客七日定幾多日, 所以去 check 番到期未囉.

你話唔係響自己屋企上網架喎.
35# 龍井樹

樹兄,有d野唔方便講咁白,不過兩個人身體接觸點都有d蛛絲馬跡嘅...
咁您好似圖書館續借咁,到期前一日又再封咪得咯
根據系統指引,封人係唔能夠「以下犯上」既,即係版主不能封超版、超版不能封管理員。

我知大家實有類似「誰創造了創造者」的問題:誰可封管理員?

答案不是「自封永封」,而是:「不能自封」。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
咁死嘞,本版版規就有漏洞了
若然管理員犯版規咁點辦?
管理員犯版規,自當由管理員之「親屬」進行「大義滅親」吧,情況就如聖父「謀殺」親生子一樣囉
52# 抽刀斷水

封帳戶是不能以下犯上, 封 IP 都有這個規定的嗎?
咁您好似圖書館續借咁,到期前一日又再封咪得咯
沙文 發表於 2009/9/9 17:24

既然網主要解封, 我識趣 set 定期限讓它自動解封不更好嗎?
56# 龍井樹 又未必。您定之期限未必符合網主旨意嘛
57# 沙文

發現唔合網主心意再改囉
58# 龍井樹 都唔得,若您發現得太遲就來不及改
59# 沙文

來不及都冇法, 我又唔係佢心裡面條蟲, 盡量配合都算係咁啦.
高級模式 | 發新話題
換一個