返回列表 回覆 發帖

教會執事涉殺聾啞情婦

但沙老大深受Dalvm版友愛的教育,不会愛一個捅一個嘛。
佢寧願犧牲自己、俾人誤会佢犯姦淫、搞到神唔開心,都唔願見任何一個女人對愛有所失落
您地話沙老大係咪偉大過移鼠大聖呢? ...
沙文 發表於 2009/11/3 20:35

有啲咁既事? 哎呀,Miss左添。Dalvm喺邊到? 我都想睇吓佢嘅「愛的教育」。
13# 日天
佢話,人地打您一邊面就送埋另一邊俾佢嘛。
所以,為了防止人搞佢老婆而冇另一個老婆俾人搞,佢應該至少娶兩個老婆
沙文 發表於 2009/11/5 16:45

無咁複雜嘅。

結婚後,兩人視為一體, 佢話,人地打您一邊面就送埋另一邊俾佢嘛,如今的情況就是一面是老公,一面是老婆。所以, 當有人搞佢老婆,佢唯有將自己都送埋比人搞囉。
一睇就知reasoning係您嘅弱項。
一個人的計算法,可能性有很多,例如前面是老公,後面是老婆;又或上面是老公,下面是老婆;又或入面是老公,出面是老婆。未必係以左右分嘛。
沙文 發表於 2009/11/10 10:16

咁,我無話過移鼠的計算法一定要以左右分嘛。無論前後左右X度角,只要搞完一邊,佢就送埋是旦另一邊比你,都合乎移鼠原則咖嘛。所以你講嘅應該都ok咖,但要視乎移鼠會唔會將一邊睇成一個人囉。如果佢同沙文老大講,你搞左佢老婆前面,最多比埋佢老婆後面你,咁就無辦法啦。
您估個個都好似您咁卵蠢,搞完佢老婆前面但唔搞佢老婆後面咩?
梗係搞完前再搞後,然後再問佢:「請問,您做咩還不將另一個老婆拿出來俾我搞?」

照我睇,「結咗婚就變咗一個人」的原則應該係講笑嘅啫。若然如此, ...
沙文 發表於 2009/11/10 20:31

唉也,點解你會咁樣咖?我講左好多次喇,人各有好,我唔搞人老婆,呢啲咁「醒」嘅野又點會輪到我呢?

咁沙文你搞完人老婆,仲問人比埋二奶你,唔代表人地唔可以比唔攞個十字架捅S你後面,然後講一聲「嗱」咖嘛,投資緊喺有風險咖啦。

再講,移鼠有老公可能性大過有老婆喎,唔好唔記得佢有個赤裸情郎先得咖,話唔定佢兩個夾埋輪你大米呢?都未夠餵飽你?咁搵埋西門彼得開4p 夠晒喇掛?

至於教友聚餐計數的問題,無謂提啦,商業決定嘛。
咁又未必。搞咗您都未必知嘛。佢呃您話未嫁,但其實同您邂逅之前早已歷盡滄桑唔得咩?
沙文 發表於 2009/11/11 01:22

講左好多次啦,我淨搞豹公,連豹毑都唔搞嘛,你呢啲咁「醒」嘅野 ,多謝先,不過唔使預埋我喎。

除非你嗌得到移鼠比彼得或者赤男比你開P,我咪考慮吓幫你拍片囉。
講幾多次都冇用啦。乜乸扮豹公都得嘛。您唔醒就唔多覺嘅,求其窿一個您就照督啫。
沙文 發表於 2009/11/11 02:58

講多次緊喺有用啦。豹乸扮豹公,但下面唔同結構,就無效嘛,一定唔會搞咖喇。豹各有所好嘛,你自己博愛,海納百川對公毑都上得即,我唔喺嘛,本性而矣,好平常。

咁那些窿我話左唔會搞就真喺本身唔會搞咖喇,絕對唔會求其窿一個就照督嘅,嗱你前面那兩個大細窿同後面個大窿我就未必唔督喇。

咁啦,除非你嗌得到移鼠肯同埋彼得或者赤男同你一齊開p,我咪考慮吓幫你拍片囉。
正常情況下先唔會,但您唔同嘛。您鍾意將唔同嘅事物視為同一嘛。
既然您睇得出所有晨星都一樣咁明亮,咁,對您來說,鼻哥窿同屎忽窿都係一樣咁易督啫 ...
沙文 發表於 2009/11/11 09:04

Call a spade a spade 啫,就唔喺所有星都咁明亮,只喺肯定有被誤傳的兩粒明亮晨星喺同一粒啫。

咁鼻哥窿就肯定唔會比人攞嚟sm嘅,不過你前面個細窿就未必。
bupkes on bupkes.既然您有能本事睇得出兩粒overlapped明亮晨星喺同一粒,咁屎忽鼻哥同一窿都唔會難得到您嘛。
沙文 發表於 2009/11/11 14:20

咁西利?沙文你點樣將自己屎窟鼻哥當成同一窿用呀?
將兩粒明亮晨星當一粒以及屎窟鼻哥當成同一窿用,難唔到您啫,難到我喎
沙文 發表於 2009/11/11 22:04

誤傳兩粒明亮晨星,其實是一粒,呢個事實就唔使講。

但喺呢度淨喺得你先會將屎窟鼻哥當成同一窿用嘛。
淨喺得你先識得將撒但耶穌當成同一星黎睇嘛。
沙文 發表於 2009/11/12 06:28

咁又未切,你自己唔承認撒旦等於耶穌,唔等於全世界除了我之外就無幾千百萬人承認撒旦等於耶穌嘛。

所以同樣道理,您都識傳鼻哥屎忽兩窿,其實是一個,呢個事實都唔使講。沙文 發表於 2009/11/12 06:28

一單還一單嘛,淨喺你同埋啲痴線嘅先會搞亂鼻哥同屎窟兩窿啫。

不過,既然你連鼻哥同屎窟窿如此實體都搞得亂,咁你真的有能力分辨出耶穌和撒旦這些抽象的事物嗎?
觸類旁通嘛。既然你連耶穌和撒旦如此抽象的事物都搞得亂,咁你真的有能力分辨出鼻哥同屎窟窿這些實體嗎?
沙文 發表於 2009/11/13 01:40

咪就喺觸類旁通囉,問題喺你連耶穌和撒旦如此抽象的事物,鼻哥和屎窟呢啲實物,都一樣搞亂左嘛。

咁切咗就得啦。 Yours, not mine
沙文 發表於 2009/11/13 01:37

咁又未必。咁我又無話邊個未切誰啲乜野嘛。話唔定喺yours呢?
哦,我終於明白点解咁簡單您都会搞錯了,原來您以為耶穌和撒旦係如此抽象的事物。

既然您無話邊個未切誰啲乜野,咁就更好辦啦,最驚您一早講明就冇彎轉啫。但依家,切誰啲乜野,F=-kx就很大 ...
沙文 發表於 2009/11/13 02:59

哦,沙文你終於都明白,點解連耶穌等於撒旦,咁簡單事實你都會搞錯喇?
難得您咁疏爽肯切乜野都得,您話我個屎忽窿等於您個鼻哥窿、又或hellboy等於上帝咁簡單事實我都冇抽象意見啦
沙文 發表於 2009/11/13 12:25

唔喺,無話疏唔疏爽嘅,好多野都唔喺我話事。我都無話邊個未切誰啲乜野,或者切乜野都得嘛。舉個例,就算我想切沙文條野,但喺又唔係我話想切,沙文覺得太抽象又無異議,咁當地法律就會肯比我切佢喎。

您個屎眼只喺等於您個屎眼啫,唔會屎眼等於鼻窿嘅。耶穌只喺等於撒旦,都一樣咁簡單啫。
高級模式 | 發新話題
換一個