返回列表 回覆 發帖

N-1

叫11声都得
主 -- 故事的主人翁。福音嘅主角。
故事的主人翁啊,您表演好水皮
.
沙文 發表於 2012/1/19 23:29

你係你老婆個老公。
你老婆話。。。係「公」就可以同佢行埋勒!
叫到拆天都可以!
回復  beebeechan

吓,我老婆有咁講過咩?請問記載係邊段經文?
沙文 發表於 2012/1/19 23:59

乜你都明白講野要有跟據架咩?

你仲有得救
性侵3少女 神父墨國被捕

曾在拉斯維加斯附近韓德森市(Henderson)一座天主教堂講道的奧蒂斯‧荷蘭(Otis  ...
沙文 發表於 2012/1/28 04:26

基本上, 你就是不分辨基督教, 天主教,
不會分甚麼是神父, 牧師
蠢如豬!
神父, 牧師
蠢如豬!
係人都識嘅
沙文 發表於 2012/1/28 08:23

咁岩, 就係你唔識
你唔係「係人」
回復  beebeechan

牧師神父就唔係係人。聯手培植希特拉出來,都算世紀之作 ...
沙文 發表於 2012/1/28 11:58

一個人是不可能同時當牧師, 又當神父.
你攪清楚先弄你既世紀之作
回覆  抽刀斷水

有腦先可以谷精上。您有咩data backup「教徒婚後就会較精」theory呢? ...
沙文 發表於 2013/4/17 05:07

結左婚, 支出大....一日三餐
要養精蓄銳, 唔得閒谷上腦

點解我拍拖時, 總係遇唔上有女仔一次見面肯同我去沙灘游水, 三點式相見既呢?
人地第一次就肯去泡湯。。。。正哩!
條仔一定係Justin Bieber
(都唔知係邊個想嗒邊個就真)
「替妳驅魔」 淫亂牧師性侵女子
噁!加拿大士嘉堡(Scarborough)一名53歲淫亂牧師馬龍

替妳驅魔」 淫亂牧師性侵女子
噁!加拿大士嘉堡(Scarborough)一名53歲淫亂牧師馬龍(Wayne Marlon Jones)竟藉「驅魔」名義,性侵一名女子長達2年。
據《紐約每日新聞》報導,加拿大牧師馬龍謊稱替女子「驅魔」,性侵她長達2年,甚至還以「拯救靈魂」為由,竊取該女子身上的財物。
事件曝光後,馬龍被警方依性侵及詐欺罪嫌逮捕,警方指出,不排除尚有其他受害者。
教堂對街鄰居向太陽報表示,她曾在深夜聽見教堂傳出怪聲,一名男子瘋狂尖喊著「上帝會將妳從地獄之火救出,只要妳願意在能力範圍內,付出代價」。

(Wayne Marlon Jon ...
沙文 發表於 2015/2/11 20:18

假若故事轉一轉
富豪對女子說:「我會替你脫貧,從貧窮之火救出,只要妳願意在能力範圍內,付出代價」。關係長達2年。

你估貧女告富豪性侵及詐欺罪會否罪成?
牧師實講咗:「我會替你脫裙...」
沙文 發表於 2015/2/13 14:49

女教徒又想要 honey 。。。

犯罪唔等於犯法。
回覆  beebeechan
您專做神職人員attorney可以咁defense
沙文 發表於 2015/2/13 15:12

挑。。。
咁講犯罪,唔係講犯法
咁人人都係罪人哩。唔使審。
澳洲樞機承認曾聽聞神父侵犯兒童
2016年3月3日 20:36

【now新聞台】掌管梵蒂岡財政的澳洲樞機佩爾,繼續就 ...

抽刀斷水 發表於 2016/3/4 22:04

是否拉小販, 也要特首落手落腳去做呢?

原文不是交代了:
佩爾又不認同受害人律師指,他本來可以阻止道蘭持續侵犯男童,稱他曾嘗試確認傳聞是否可信,被告知已經有人在處理問題
澳洲樞機承認曾聽聞神父侵犯兒童

專程由澳洲到意大利旁聽佩爾作供的受害人,批評佩爾說謊。
抽刀斷水 發表於 2016/3/4 22:04

你又要我又憑甚麼相信『由澳洲到意大利旁聽佩爾作供的受害人』說的便是真話,
佩爾說的是謊話?
有d人, 只為抺黑而貼貼貼
有點失去了基本理智
咁就唔好成日話乜梵蒂岡包庇哩
神父犯法與庶民同罪
這句更大問題:

1. 被誰人告知?
2. 有甚麼人在處理問題?
3. 為何不再跟進處理結果?

要信受害人還是樞 ...
抽刀斷水 發表於 2016/3/5 22:18

有跟進就一定罪成架咩?
無証據點入罪?
只憑你講一句就是耶?

『銅鑼灣書店』單畸屎香港警方也有跟進哩。。。。
有証據是綁架咩?
要信受害人還是樞機,等個官判啦。不過,受害人要屈樞機的動機不大,但樞機要吹牛的動機卻十分明顯囉。

你憑甚麼說『受害人屈樞機的動機不大?』
憑甚麼說『樞機要吹牛的動機卻十分明顯囉。』
法庭是講片面之詞, 講情緒, 講演技的地方嗎?
這句更大問題:
要信受害人還是樞機,等個官判啦。不過,受害人要屈樞機的動機不大,但樞機要吹牛的動機卻十分明顯囉。

你同條女一齊入升降機
半途條女扯開胸口幾粒鈕, 屈你俾五舊水, 不然喊你非禮佢!

打開笠門後, 
街坊都話:你有非禮條女既動機, 條女屈你既動機不大。

你死定哩。。。。洗淨屎忽入赤柱通櫃呀?

Elevator 內有CCTV咖嘛懵丙

----------------------------------------------------- ...
沙文 發表於 2016/3/6 03:27

CCTV 香港寬頻都有:

CCTV 教堂都有:
沙文 發表於 2016/3/6 04:07

CCTV 真係幾多節目

「大便姐」 10秒搞定
http://www.appledaily.com.tw/realtimenews/article/new/20130523/181327/
點解妖酋咁鍾意戴Kipa呢?因為kipa其實係將乳罩剪開兩邊戴在頭上:

一個罩可以由教宗同主教share, 十分慳 ...
沙文 發表於 2016/5/11 00:10

係架,  罩好有用, 舊在都唔好掉
沙士再來時可以當口罩應急, 又慳皮
高級模式 | 發新話題
換一個