返回列表 回覆 發帖

N-1

回覆 780# 抽刀斷水

畀您知得嘅都只係tip of the iceberg啫
==========================================
北卡教會爆虐毆教友「驅魔」 掌摑嬰兒

北卡羅來納州一間福音教會遭43名前成員聯名指控,教會領導人在過去數十年間以上帝之名進行暴力恐怖行為,為「驅魔」毆打、虐待教友。

「信仰之語」教會(Word of Faith Fellowship)43名前成員接受美聯社採訪時表示,在過去數十年中,教會領導人經常以驅魔、淨化有罪之人的名義,毆打、掌摑他們,並將他們摔在地上或牆上。

遭受暴力虐待的前成員表示,這些暴力行為的受害者包括未滿13歲的少年和仍在學步的兒童,甚至嬰兒也會因驅魔,遭到教會領導人大力搖動、掌摑和大聲責罵。

27歲的凱瑟琳‧費塔楚(Katherine Fetachu)在教會內生活了近17年,表示「這些年我看到很多人被毆打。小孩子們被教會裡的人稱為撒旦的信徒,被一拳拳打在臉上」。

該教會還有一種名為「爆炸」的虐待方式,領導人以驅魔為名,對成員進行長達數小時的語言攻擊。

美聯社花費一年多的時間,對已經離開教會、分散在各地的前成員進行追蹤。大部分接受採訪的前成員表示,他們從小在教會內長大,該教會在過去數十年間,掩蓋這些暴行,阻止執法人員和社會服務機構人員進行調查,通過暴力手段逼迫年輕的受害者和他們的父母向調查人員撒謊。

教會前成員稱,他們身上遍布割傷和扭傷傷痕,肋骨也被打至骨折,但教會禁止他們向外界尋求醫療幫助;還有人曾遭遇性虐待,其中甚至包括未成年人。
    https://udn.com/news/story/6813/2311840

唔知有無辦法人肉到報導中的年青媽媽是基督徒呢?
係就正囉。。。。有野講勒

原標題:幾個月大寶寶遭“惡母”猛踢?
http://dailynews.sina.com/bg/chn/chnlocal/sinacn/20170227/22187750636.html
就算未信主,都好易搞。一睇就知佢本身已經很有信奉天主教嘅慧根。只要您將佢略加點化,一定皈依
Don't know where God is but the Devil is in the details
就算未信主,都好易搞。一睇就知佢本身已經很有信奉天主教嘅慧根。只要您將佢略加點化,一定皈依 ...
沙文 發表於 2017/3/1 15:57

我都話一睇就知你本身已經很有信耶穌嘅慧根。只要將你略加點化,一定皈依

猶如條蕉, 插入杯朱古力漿到, 都會沾上朱古力既

唔知有無辦法人肉到報導中的年青媽媽是基督徒呢?
係就正囉。。。。有野講勒

原標題:幾個月大寶寶遭“惡 ...
beebeechan 發表於 2017/3/1 13:41

比悪母打都起码係佢生既,比悪牧师打係因为信基督教的犯賤?
比悪母打都起码係佢生既,比悪牧师打係因为信基督教的犯賤?
leefeng 發表於 2017/3/2 08:33

哦。。。

咁亞爸係咪可以對亞女講:
你係我生既,
我點搞你都得!?

白膠真係好很黐!

亞媽生你時, 你腦未發育完成耶?
哦。。。

咁亞爸係咪可以對亞女講:
你係我生既,
我點搞你都得!?

白膠真係好很黐!

亞媽生你時,  ...
beebeechan 發表於 2017/3/2 11:26

白膠岸膠过你呢件基督白黐!
你地本【性经】乜唔係咁教你地既咩?
里面大把老豆搞女搞孫搞媳妇,老母搞仔搞女婿,扒灰等等任何乱倫的都可以在基督教本【性经】内找到示范架!
你亞媽生你時有冇依足【性经】教導搞咗你呀?
你同你个女有冇依足【性经】教導點搞都得呢!?
你腦都未發育完成耶?等你地一家人关埋门做足晒【性经】既教導先至上嚟發声啦!
白膠岸膠过你呢件基督白黐!
你地本【性经】乜唔係咁教你地既咩?
里面大把老豆搞女搞孫搞媳妇,老母搞 ...
leefeng 發表於 2017/3/2 12:59

你黎左這壇都一段日子了,
為何。。。。總是智商排得最低的一個?
你黎左這壇都一段日子了,
為何。。。。總是智商排得最低的一個?
beebeechan 發表於 2017/3/2 13:15

智商排得最低的一個已足够鏟你!
智商排得最低的一個已足够鏟你!
leefeng 發表於 2017/3/2 14:48

你智商雖然低, 還算誠實,
能直認是「最低的一個」。
這方面, 我要給你一個「坭」
你智商雖然低, 還算誠實,
能直認是「最低的一個」。
這方面, 我要給你一個「坭」
...
beebeechan 發表於 2017/3/2 17:52

你自称智商高,肯承認自己bbchan屋企
老豆搞女搞孫搞媳妇,老母搞仔搞女婿,扒灰等等
你亞媽生你時依足【性经】教導搞咗你!
你又同你个女依足【性经】教導點搞都得!
咁忠实于基督教的【性经】教導,假假地都要比番个like你奨勵下!

你自称智商高,肯承認自己bbchan屋企
老豆搞女搞孫搞媳妇,老母搞仔搞女婿,扒灰等等
你亞媽生你時依足【 ...
leefeng 發表於 2017/3/3 08:08

由你身上引証左智商低真係無得醫既
天生的一項缺陷
後天既學習幫助唔大。
由你身上引証左智商低真係無得醫既
天生的一項缺陷
後天既學習幫助唔大。 ...
beebeechan 發表於 2017/3/3 09:13

信基督教才正正是证明智商低,假神淫经咁下流賤格既教都信,
只有天生缺陷腦殘的淫虫先至会死信,後天既學習幫助唔大咪係話緊你自己啦。
回覆 784# beebeechan
點解過咗顛鼠教嘅肥仔星期二, 陳版友仲咁好胃口含蕉?

其實, 天主教嘅肥仔星期二傳統習俗並唔係含蕉, 而係露點:
https://www.bustle.com/articles/ ... ras-a-brief-history
應該夠證據話佢地係gay督徒啦卦?

男童被绑十字架示众 大陆虎妈狼爸再遭非议

http://www.epochtimes.com/gb/17/3/3/n8870081.htm
Don't know where God is but the Devil is in the details
應該夠證據話佢地係gay督徒啦卦?

男童被绑十字架示众 大陆虎妈狼爸再遭非议

...
沙文 發表於 2017/3/5 05:47

咁一睇都知中國原來一早就係基督教國家

三位一體, 早就深入民間

係呀, gay督教係唐朝開始害支那喎。不過您地傳教傳得水皮, 新舊兩弟兄加埋都係做3奶仔教, 冇得坐正。
係呀, gay督教係唐朝開始害支那喎。不過您地傳教傳得水皮, 新舊兩弟兄加埋都係做3奶仔教, 冇得坐正。 ...
沙文 發表於 2017/3/5 16:24

車。。。。
幾大名氣既明星
都有曾當小配角既時候既

真係有料, 做一陣就上位啦。 唔會做到依家, 連任命幾個爛鬼主教都冇話事權
做一世甘草演員啦

高級模式 | 發新話題
換一個