返回列表 回覆 發帖

N-1

回覆  beebeechan
劈頭第一句係
教會長老手探女童私處後「聞香」

而第一句劈頭係「手探女童私處」,都係1 ...
沙文 發表於 2019/11/2 05:54

劈頭係「教會長老」,
如果係「沙文」手探女童私處, 就無咁亮點
劈頭第一句係
教會長老手探女童私處後「聞香」

沙文 發表於 2019/11/2 05:54

中文語法, 
「手探女童私處」只是助動詞。
主句是:
教會長老「聞香」
聞香, 係主動詞嚟
所以, 聞香係條友想講既主題嚟
證明由您去査余姓長老嘅大名同年生8字都冇乜難度,所以記者都廢L事公佈 ...
沙文 發表於 2019/11/2 06:10

查到, 係叫余沙聞
證明由您去査余姓長老嘅大名同年生8字都冇乜難度,所以記者都廢L事公佈 ...
沙文 發表於 2019/11/2 06:10

用咁既態度, 又搞乜L新聞網站呢
就係靠您呢種熱心揭發教會臭史嘅教友鞭策天天進步嘛。期望您在不久將來對貴教有更驚天報道 ...
沙文 發表於 2019/11/2 07:18

咁要多多「聞」囉, 唔係一味靠「貼」
貼都係秉承聖經原則啫。
例如,話離教者之家陳姓版友,咁係人都知係您,因為離教者之家眾多版友係得一個姓 ...

社子島福音中心
沙文 發表於 2019/11/2 07:41

無喇喇彈個社子島福音中心出嚟?
你玩哂哩
唔係毛啦啦,
沙文 發表於 2019/11/2 08:24

呢啲係你原稿無㗎喎。

亡羊補牢。。。未為晚也

補牢就補出個大頭佛勒:

呢到叫小美
根據《鏡週刊》報導,國中少女小美(化名)在校上課時,學到「身體自主權」相關課程,

呢到就叫小雲
https://www.ettoday.net/news/20191008/1552343.htm
國中女生小雲(化名)因為上了健康教育課,開始了解「身體自主權」

一個教會只有一個余姓長老,
一個受害人有幾個名..又美又雲, 就嘖奇囉

再者, 來源既報導, 無刻意誇大「聞香」, 「品香」呢個動作.
說明引述過條友, 對聞香特有嗜好。 文中特別加插了三次聞香。
咁既質素, 係老作, 定係報導嚟呢

不過, 若果唔係因為有「聞香」呢樣野, 
都吸引唔到阿沙聞既眼球哩。。
(怕係挑起咗佢好多性回憶)
唐姚崇夜渡江, (又作柳中庸詩)
夜渚帶浮煙,蒼茫晦遠天。舟輕不覺動,纜急始知牽。
聽 ...
沙文 2019/11/2 14:33 提交

亞伯吟起詩來,定為「聞香」二字所感慟。
聞香就梗係以教會中人出類拔萃, 聞香聞到上新聞
沙文 發表於 2019/11/3 00:31

聞香係無犯法㗎啵

只要聞得其所, 即管盡情去索喎
早, 午, 晚唔同味㗎
晩生每於夜静吟之, 暗中憶羅纱蓮

沙文 發表於 2019/11/2 14:33

今晚吟首新詩
夜半夫寛衣, 妻忙屁蹺天, 賓周不覺動, 紗蓮用手牽,
聽到床搖晃, 聞聲暗加勁, 不到二分鐘, 就似一團棉
咁唔犯法,歡迎貴教繼續聞上新聞,提供市民茶餘飯後精神文化生活素材。 ...
沙文 發表於 2019/11/3 10:16

係囉。。。。飽暖就思(  )(  )
猛咁摷啲聞香新聞吖嘛

蒜香荷葉籠仔蒸蟹飯

真係蟹香撲鼻來㗎
貴教咁L大食, 一味餸唔夠飽, 榨埋奶啦

教會長老正面熊抱性騷 女助理控「擁抱擠胸很正常?」扯出案外案

...
沙文 發表於 2019/11/3 20:06

乜你「聞香」無野講喇咩?
要轉行玩「楂奶」
楊姓女子;
在某公司擔任助理;
羅姓老闆兼教會長老;
是北部某公司的老闆外

咁既款,又係無實名既,  一望便知是一分事實, 九分吹水
46歲的楊姓女子2006年至2017年間在某公司擔任助理,

沙文 發表於 2019/11/3 20:06

一望就唔啱常理哩
楊女現年46, 入公司時三十出頭哩, 成人囉。
被老闆態抱榨奶都會啞忍15年?唔會報警? 至少都拿拿聲轉工哩?
唔通係自願獻奶?
依家反面, 係如報導說:「楊女不滿2017年2月的勞資調解未達成共識」?「至少送100萬元」

若話楊姓老闆現在才榨佢奶, 
無理由35幾時有索氣時唔搾, 現時46先榨㗎喎
46歲會索過30幾歲?
唔係有奶襯新鮮咩?
46歲會索過30幾歲?

都唔係無可能, 
聖經話亞巴郎個老婆 Sarah , 60 幾歲, 仲可以令法魯起痰扯旗

沙聞既眼球, 太聚焦在『聞香』, 『榨奶』
引至判斷失調

判斷低就唔好亂貼野
motiva都唔係個個姐姐仔afford到, 佢45歲先儲夠錢
沙文 發表於 2019/11/3 21:53

所以, 女當事人係幾等錢使。。。。
等錢使時。。。會唔會.....?
高級模式 | 發新話題
換一個