返回列表 回覆 發帖

N-1

丢你西口【西洋基督教用语】

奖你狗咀

上流寄生族 發表於 2021/10/11 02:56

有何不妥?

上流寄生族 發表於 2021/10/11 03:31

不妥處就是妓女笑鄰家女孩性開放不檢點
當然唔同啦!聽住啦:
服從共產黨係維持國家體制,叫做愛國!
服從基督教係顛覆國家體制,叫做迷信!

...
leefeng 2021/10/11 12:10 提交

你日日係到小上主,對神罵街罵娘,你尚無穿無爛。
你試下上祖國罵習大人,講台獨港獨,習總下台,全民普選,五大訴求缺一不可丫,
即使你不人頭落地,子彈穿心 (不會打腎的,有黑市價,好賣)  也會「秦城」侍候哩。

誰才是真「奴才」?
敢怒不敢言包裝成「愛國」。
習大人英明神武,愛國愛民,中國萬民之福,我點捨得罵佢!

leefeng 發表於 2021/10/11 14:46

一旦佢喪權失勢, 便會把他打造成是貪官, 暴君, 揭發佢係想當皇, 有幾多後宮佳麗.....
好似四人幫咁, 由神檯跌咗落屎坑

你啲共產奴才, 中央叫你拜邊個你就要拜,  要你踩誰你就要踩, 唔係你話事既

你想否定你係奴才, 上去做#1469 講既野, 睇下佢係咪「英明神武,愛國愛民,中國萬民之福」
習大人英明神武,愛國愛民,中國萬民之福,我點捨得罵佢!

你睇住全球的人民點樣屌你個神同屌你班禽獸基督教徒!
leefeng 發表於 2021/10/11 14:46

真正既「英明神武,愛國愛民,中國萬民之福」係任你屌而不怒....(好似上主任你屌咁)
你個上主存在先至算啦!
一個有道德有良心的上主,在二千年裡面看見基督教徒做咁多天理不容的血腥惡事,
...
leefeng 發表於 2021/10/12 00:59

有啲人成日拎呢張圖出嚟, 話神殺人無數, 好邪惡咁講

不過, 同大半世紀以來在共產政權下被殺的比一比:

嘩... 神個戶口有2038344
共匪名下條數就係: 最高估計係259432000, 最低40472000, 
中位數都 110286000
最低估計數都跑嬴咗神哩。

神條數係幾千年累積
共黨條數係大半個世紀

神拍馬都趕不上

唔知邊個邪惡啲呢??要劈, 都要劈啲臭啲惡啲既先哩

共產奴真係乜腦
基督教走狗,你不如加多一个0,越多0越重多人信la笨7.

“Liverpool ”

【‘’利物浦‘’【离乜谱】】 ...
上流寄生族 發表於 2021/10/12 18:43

咁你依家係咪都明白 「2038344」呢個數都係好求求其其就翕咁呢?
啲教徒成日話這是人的問題,不是神的問題;

同樣,支持共產黨的人,都可以話這是某些共產黨人的問題 ...
抽刀斷水 發表於 2021/10/12 10:34

任何衰事惡事都係由人做出嚟架喇。
正如呢到倡「言論自由」, 係好架喎, 
不過就總是有「某些人」在「言論自由」大旗下做著賤狗格口臭的事
中國共產黨只成立了一百週年

共 ...
leefeng 發表於 2021/10/13 03:42

中國共產黨成立100年就殺掉35236000人 (中位數)
名列屠夫榜上第二名。

你以此為傲
從窮到富,從弱到強,

呢叫有錢就有面。。。笑貧不笑娼

80年代中國開放, 搞經特區, 實在如妓女擘開腿, 你來哩, 給我錢便是。。。
西方幾多廢料, 污染重的工廠搬在嚟, 做成幾多污染你知唔知, 中國工人只如俾咗錢既奴隷, 工時長, 人工低。。。
同apple 嵌機既富士康好過集中營哩。。。
依家發咗哩。。。英雄莫問出處, 不計舊惡, 如大媽土豪咁唶
從錯到對

都好, 你仲知共產黨以前係有臭史 (錯嘛)
依家好哩咩?

你唔係新疆人你唔知, 明朝有東廠, 依加大陸既東廠係5G監控技術, 有華為, 你係網上亂講野, 五分鐘就拉咗你
兩個加拿大人換孟女, 你就知有幾霸道

仲未計埋唔准打機, 禁補習令, 話禁就禁
你這些言論代表基督教的思維? !
你都知西方工廠污染中國呀?
原來你都知中國上一代人用命去換國家富強呀?
leefeng 發表於 2021/10/13 05:12

只怕係只用蟻民, 庶民, 既命去換取幹部富起來 (然後移投奔西方)
新疆?
嗱,呢個視頻不是給基督教徒看的。
是給其他對新疆有興趣和被基督教矇騙的中國人看的!
新疆 ...

找些去過新疆旅遊的視頻,自己去了解一下,不要人云亦云才了基督教狗的當。
有機會應該去新疆玩玩!
leefeng 發表於 2021/10/13 05:36

阿富汗班阿米爾國家公園都開放架
風景優美, 得閒去玩吓

沿湖仲有塔利班持火箭炮, AK-47 保護
正如新疆棉花“強迫勞動”的謊言,一段棉花田全自動機械化播種收割視頻,已讓抹黑一戳即破。

leefeng 發表於 2021/10/13 07:21

中共最擅長就是發動宣傳機器來洗奴才腦。

自動機械化收割?
看, 這可能就是六匹馬力, 6000cc 引擎採棉機。

靓女全片背景廣濶棉花埸都睇唔到一部收割機, 工人就有。

看國內棉花批發商的廣告

標榜既賣點就係「手採棉」,, 不是「機採棉」
明顯手採是主打, 高檔貨次嚟。
正如麵舖主打「手打魚旦」, 衣服店賣「手織毛衣」

當然機採是有, 但你唔曉去睇數字
新疆南部棉花埸, 機採不足20%。

你瘋9也只不過是一隻紅色+藍色既曱甴嚟

BBC及西方社會對新疆維吾爾人進行強迫勞動的棉花炒作,引來無數新疆老百姓自發拍片放上網講解當地的真實生活。畢竟,活生生的人是擊破謊言的最好見證
leefeng 發表於 2021/10/13 07:21

所以話你個腦無銀用。。。

日本侵華時, 攻佔一城, 入城時都不難搵到百姓搖旗夾道歡迎。。

看中國人{自發}咁歡迎日軍進城, 活生生, 最好見証, 日本人無侵略中國, 是解放中國。
F9 係咪成日食骨膠原?
個腦咁膠質重既?
F9 反基無料, 挺共亦無能
牠们基督狗自己正是 f (fuck) 狗 (9)!强姦小孩的 fuck dogs!
leefeng 發表於 2021/10/14 01:42

fa99ot
基督9 係咪成日有免费$$$送上门到面前【傻基奉旨捐献于基督教会】因此大大大把骨膠原食
?
個个食到个腦咁 ...
上流寄生族 發表於 2021/10/14 02:42

你既帖文就成日食我口水尾就真

下流跟尾虫, 你發帖有啲自己意思創意哩
高級模式 | 發新話題
換一個