返回列表 回覆 發帖

N-1

你呢隻基督教狗抹黑中國強迫勞動的棉花炒作,

leefeng 發表於 2021/10/14 03:35

那個說「強迫勞動」是炒作的F9,
來解解這條片:

為何:

1:04  工人要在帶刺的鐵絲網圍封的埸地工作
1:18  拍攝一間工廠都被警察上前圍兇
1:56  為何一間服飾公司的工人宿舍需要重門深鎖, 窗戶都有鐵枝封起, 是防止街外人入內還是內裡的人出來?
低下階層的工人宿舍有甚貴重財物要如此保安?
2:12  工廠外圍要咁多公安把守既?
2:27  宿舍外圍盡是鐵絲網, 監控鏡頭. 高度設防

一間服飾廠要如此高設防, 簡直係「收入與官職不相稱」
你系基督教“49”【死狗】!!!
上流寄生族 發表於 2021/10/14 05:39

不如你改名做「下流97族」
BBC, 唐人,大紀元,美國之音…兩大邪教都是反中抹黑的貨。
不過裡面3:01採棉花的個個的皮膚黑成咁?服飾 ...

leefeng 發表於 2021/10/14 07:14

報章有繕稿, 呢啲一睇就知係繕照喇

現實採棉女人

無咁索既辣女靚模嚟採棉唔在講,
採棉長期曝露戶外, 個個工人都做足防曬, 戴帽。
仲有, 一日係咁採, 隻手同樹枝磨嚟磨去, 邊個會唔戴手套架...

你上邊張相個靚女, 乜7都無,
擺明係採一個團棉花, 影完相就都同幹部去.........

仲有, 你真係無常識, 邊個採棉既會把個大布袋孭係自己前面架,
阻住自己採棉, 長時間彎低身已經辛苦, 仲加埋袋嚟加重條腰既負荷?

一啲都唔係專業採棉女嚟。

你無腦, 分析力低, 多啲向老師我學習哩.
真係, 人地俾嚿屎你食, 你仲以為係食緊貓山王榴槤
基9【狗】99《長長久久》冇聲出。

证明是真相。
上流寄生族 發表於 2021/10/14 18:37

同條 F9 糾纏咪人都變咗係傻佬囉
這條基督邪教賤狗beebeechan除了用粗口罵人之外,

leefeng 發表於 2021/10/15 00:51

其它人如抽刀, 逃出。。。。都可以話我用粗口鬧衰你
你。。。。。。就真係最無資格話我勒
因為你比我衰9格
任何人也比不上你這種明知道基督邪教性侵,強姦,殺人仍當閒事的不知羞恥為何物的賤種基督教徒衰9格了! ...
leefeng 發表於 2021/10/15 01:49

解構中共農民革命神話 一半黨員是殺人犯、強姦犯、搶劫犯
https://www.bannedbook.org/bnews ... 0170701/783233.html

共產黨。。。。全中了!

92岁老人邵正祥:毛泽东的罪恶和身份
https://news.creaders.net/comment/2021/09/15/2398454.html

其實以毛澤東既權力身份, 唔使玩強姦都大把女人埋身喇
可能, 佢想玩強上, 想先夠揩, 扯到旗

章含之, 在50年代, 的確係索女, 唔怪老毛起痰
你陈西洋【西洋鬼子9奴才】
我趙汝洲

【此地无粗言秽语】

› content › pub › cct200706-16
這是一句 ...
上流寄生族 發表於 2021/10/15 05:01

你係語膠漆總代理
基督教果然。。。。。。伏虎罗汉拳掌你狗嘴
上流寄生族 發表於 2021/10/15 05:10

我練工字伏虎拳既

不妨砌磋下

切入你基督屎窟

磋耿你基督对波。

你感觉不到???
上流寄生族 發表於 2021/10/15 05:55

]]]
用基督教同大紀元的屎料抹黑中國?
拼命抹黑中共讓大家不再留意基督教性侵,殺人,滅族,分裂中國?好難 ...
leefeng 發表於 2021/10/15 06:59

你撑既共產黨 (尤其係中國那個) 猶如米高積遜, 本來就係黑底, 夾硬漂白
黑得過你個天主教禽獸, 基督教禽獸?你們夾硬漂白都冇用!
基督教性侵强姦細路仔呀!神畜牧屍强姦細路仔 ...
leefeng 發表於 2021/10/15 10:37

咁呢個「禽獸」可以存在2000年不倒,天未誅, 地未滅 豈不是天無眼?
而乜佛陀, 觀世音菩薩, 羅漢護法。。。都無能為力, 咁呢班友既法力都係麻麻地, 法力連「禽獸」也不如?

上主不容許存在邪惡, 巴比倫, 希特拉, 波爾布特, 四人幫, 薩達姆, ISIS...有眼睇, 十幾年貨仔就玩完架喇, 不能長存
我為#1571言論正式道歉。原來貴教真係有拍片紀錄====================================

牧師教堂內激戰長 ...
沙文 發表於 2022/4/1 20:37

又一次引証有啲人係網上睇野
只係睇到佢心中渴望睇到既.....
並不是看全文在講甚麼

沙文應該係融入了角色中............
而且,沙文從來冇質疑過牧師拍A片,唔係除必要開支外全數捐畀烏黑難民的偉大痴線事業。都算宅心仁厚卦?
當 ...
沙文 2022/4/1 23:25 提交

咁貴羅莎蓮係咪要配合牧師,共襄善舉?
雖然風韻猶存,始終都徐娘半老啦
沙文 發表於 2022/4/2 00:17

亞巴郎個羅莎蓮係埃及時65歲仲有法魯吼,
去到89歲, 仍使基拉耳王起痰。。。。。。。。
所以, 你個羅莎蓮徐娘半老, 仲有得撈, 一於拋個身出嚟
聖經作者有殊癖好,反映在作品中啫。現實世界冇尐咁事嘅。

唔信您叫我老母做企街啄地睇下有冇人幫襯 ...
沙文 發表於 2022/4/3 10:52

不過, 一講到亂倫, 屠城滅族, 好多人就話有咁既事架哩
事實上,加拿大原住民事件,係加拿大政府的過錯,教會可以講係受連累。
教宗之所以道歉,只係因爲天主教未 ...
Guest from 192.46.220.x 發表於 2022/4/4 21:36

其實在教宗原文中, 有此:
At the same time, I think with gratitude of all those good and decent believers who, in the name of the faith, and with respect, love and kindness, have enriched your history with the Gospel. I think with joy, for example, of the great veneration that many of you have for Saint Anne, the grandmother of Jesus.

係咪話班友由教會中得到好野就唔講, 咁呢?
係呀,有尐嘢真係Nuremberg Trials冇提出嘅。佢地真係應該搵您做defense counsel
沙文 發表於 2022/4/4 23:29

唔出奇, 睇野角度唔同唶
毛澤東都話日本侵華.....係好事嚟, 佢老毛好多謝裕仁, 東條英礫
這點我都好明白。神父咁樣做,完全都亦幫您堅定信心。您被神父肏咗,但絕不會因此離開聖教會,反而信得更 ...
沙文 發表於 2022/4/5 07:48

佢老毛多謝日本人侵華, 是事實
原住民因教會辧的寄宿學校得到教育, 脫貧, 又是事實。

給神父肏咗而信德大增的. 你就無例子個案, 不是事實
聖座四旬期第五場默想:誰若服務,就該有折扣優惠
----------------------------------------------------- ...
沙文 發表於 2022/4/10 12:01

呢啲係2018年既炒作嚟。
今日係2022哩......查咗4年都無人被控罪成, (若然有, 咁就肯定炒起)
時間就係証人, 說明火喉不足, 未夠鑊氣
高級模式 | 發新話題
換一個