返回列表 回覆 發帖

【轉載】我們支持將天主教和基督教 ... 徹底剷除

但凡提及顛鼠教和邪教的血腥罪行或醜事,
顛鼠徒和基佬都會選擇性失憶, 失明及失聰! ...
方方土 發表於 2010/6/30 20:16

個條 Gauss 淨係識貼文, 佢唔識字咁既
正常人點會對住個「無生命」既人講野呢?
同個吹氣公仔做愛咁, 有引咩?
回復  beebeechan
您祈禱時對方卻絕不会發出電子叫牀聲應您,  所以同個吹氣公仔做愛都有引過您禀神

沙文 發表於 2010/7/1 10:08

耶神無睬你唶
不等同無睬其它人
我知, 佢專叫牀俾神職人員聽
撩起神父性慾所以貴教经常出事
沙文 發表於 2010/7/1 10:26

搭錯線, 搭左去撒旦個台.
係呀, 神父1錯手gum隔離speed dial掣又係會出事
沙文 發表於 2010/7/1 10:48

閣下的神父陰影幻覺症候, 思覺失調都極嚴重下
冇法啦,睇得報紙多
一係您去煩蒂肛申請Injunction, 唔好俾報紙登教會新聞啦好心您 ...
沙文 發表於 2010/7/1 11:17

報紙都有不少正面的報導。
如只是看到負面而看不到有正面的, 最終仍是人的問題:
眼, 腦, 思覺失去正常的接收能力.
一樣要病向淺中醫○

正常人都會看到圖內有美女, 也有巫婆。
一個只能看到有美女, 或是只能看到有巫婆的, 都是有點心理問題罷
我開始懷疑你是雞姦的受害人
咁您代表教廷賠番多少俾我, 意思意思嘛
沙文 發表於 2010/7/1 13:07

開個價黎
睇下你值幾多
我諗住俾一千萬你架喎,
一千萬修補屎渠
你都知你條渠唔值錢
你都唔敢, 唔好意思開價
努力點記憶下童年有邊個神父掂過你, 現在又幾高層過dee仲正
屈得就屈, 一下好采俾你屈番一, 二千萬呀呵!
怪唔知呢幾年dee人既記憶特別好左咁
我一早睇穿您根本冇誠意啦, 1,000萬?夠我駛一日定一個禮拜呀? ...
沙文 發表於 2010/7/1 13:48

所以咪叫你開個價
你認為你值幾多先
嘛,反正我往後大抵都會留在美國當美國人,我有我享受我的憲法權利,香港人喜歡怎樣剥削自己的宗教自由,跟我無尤(不過若有他朝阿爺看不過眼來鏟起教會時,可別跟人喊無辜)

Nomad 發表於 2010/7/1 16:16

一方面口中大嗌民主
另一邊廂又盼望有個獨裁者來鏟除你眼中不想要的東西

順你者就講民主?

狹義民主咋
關於第一題起的真的很好,方法也很簡單
只要能將香港出版之中所有聖經裡的性別歧視,種族歧視,侵略的,宗族仇殺的洗清的,計謀的,亂倫的,專制思想,極權的,帝制体系特權,科學不可能成立見解,粗淺色情,藐視人權,暴淚和厲刑,錯誤認知連結,個人化是非依據顛倒,罪惡證辯的,無根據迷信等等

dior13dior13 發表於 2010/7/4 19:30

你咁關注聖經中的性別歧視,種族歧視,侵略的,宗族仇殺的洗清的,計謀的,亂倫的,專制思想,極權的,帝制体系特權,科學不可能成立見解,粗淺色情,藐視人權,暴淚和厲刑,錯誤認知連結,個人化是非依據顛倒,罪惡證辯的,無根據迷信等等

你又可有關注現實世界中的性別歧視,種族歧視,侵略的,宗族仇殺的洗清的,計謀的,亂倫的,專制思想,極權的,帝制体系特權,科學不可能成立見解,粗淺色情,藐視人權,暴淚和厲刑,錯誤認知連結,個人化是非依據顛倒,罪惡證辯的,無根據迷信等等呢?
有,現實世界之中很少,除日尼亞武裝基督教份子揚言入清所有回教徒的屁股外和那些老調牙的以巴世仇以外,大部分還是詳載於聖經理.希望印度尼西亞不要在蓋教堂了以免又有被洗腦成為基基的人要捨身炸人家學校了!

dior13dior13 發表於 2010/7/4 20:41

你不如搞清楚你的語文能力先, 然後才發表哩。
寫一帖簡單的文對你也是難事?
你寫的我都看不懂....
dior13dior13 發表於 2010/7/4 21:07

那你與我少一點溝通囉.
在我來說: 多你一個不嫌多, 少你一個也無所謂.
為什麼我要與你溝通?你是誰呀'?
dior13dior13 發表於 2010/7/4 21:16

這問題, 要問你, 也只有你才會答
關我叉事!!!
全版面上我從來沒有問過你一個問題,G點先生.

你實在讓我有感而發.
dior13dior13 發表於 2010/7/4 21:43

我就係想你有感而發
咪係到做CD-ROM
回復  dior13dior13

你是否想說 : 現實世界之中很少像尼日尼亞武裝基督教份子 ...
淚兒 發表於 2010/7/5 11:25

始終都有人肯來指正錯處了
#94 你又話睇得明, 分明是在做假囉.

我看得明和遲些指正有咩問題 ,唔通好似你咁輸打嬴要? ...
淚兒 發表於 2010/7/5 12:41

你的誠信失, 講乜都是可疑
高級模式 | 發新話題
換一個