返回列表 回覆 發帖

我們不應侍奉兩個主

回復  beebeechan
   您激動只需1個理由啫,
點解要成3個呢?
沙文 發表於 2010/7/15 22:03

買六合彩, 中的話, 一條票便可
點解有人要買幾十條?
要大包圍?

3個理由...給他多點機會撞到一個會是較合理的說法囉
所以呢
主, 都係要大包圍
兩個主...給您多點機會撞到一個會是較合理的存在囉
Don't know where God is but the Devil is in the details

需要大包圍便代表你是無信心囉.
之前說了, 要中六合彩的話, 6個數字已經夠了.

你不知那位女友會嫁給你,
你同時追求 mary, crystal, Evelyn, Anjaylia, Chrissie....
你認為是明智之舉嗎
好多女會話: 你係追我既就咪同時追第二, 第三個
未必.或者中兩注仲和味嘛

女冇理由會咁話嘅. 係真愛我嘅, 就尊重我嘅决定
mary理解到我嘅需要, 我需要又愛crystal, crystal亦唔會介意我又愛Evelyn.....
咁先係真愛嘛

所以, 您從來都冇同主講:您.....您.....您花心, 您愛我就咪愛本篤16
Don't know where God is but the Devil is in the details
未必.或者中兩注仲和味嘛

女冇理由會咁話嘅. 係真愛我嘅, 就尊重我嘅决定
mary理解到我嘅需要, 我需要又愛 ...
沙文 發表於 2010/7/15 23:20

為了你的反基意向, 大眾的道德你也要來扭曲,
那麼人便無罪了, 因為甚麼罪都說成是沒有問題, 有咩問題咁囉。
我強姦了你老婆..你個妹, 你個女,,,,,有咩問題呀..食色性也嘛
我雞姦了你, 有咩問題, 借個窿用下之嘛
我斬開你18碌, 有咩問題, 強者生存, 物競天擇唶
咁先係真人性嘛

可憐的魔鬼奴隸, 真可怕
您玩之後用基督寶血洗清罪孽, 梗係冇問題啦
但我地就有問題, 我地未必得閒應酬您, 最好您早一個星期預約
您玩之後用基督寶血洗清罪孽, 梗係冇問題啦
但我地就有問題, 我地未必得閒應酬您, 最好您早一個星期預約 ...
沙文 發表於 2010/7/16 08:25

好多時都唔知你想翕乜
因為您轉數跟唔上咯

我一路睇都唔係好知點解呢個貼會講到呢個到步... 又 Windows 又六合彩.....

一句 "一個人不能侍奉兩個主"  呢句野有幾難明呀?

仲有, 我想講呢就係: 神係冇 bugs 架. =.=

回復 69# 出位基督徒

因為有人用不當比喻
----------

有冇BUGS,就請你看看聖經。(見POST 2)
回復  出位基督徒

因為有人用不當比喻
----------

有冇BUGS,就請你看看聖經。(見POST 2) ...
dye 發表於 2010/7/16 10:55

Post 2 : 睇左. 有bugs咩? 睇唔出. 請明示.
"只因神是完美的愛, 而愛是不嫉妒."

出 埃 及 記 20
1   神 吩 咐 這 一 切 的 話 說 :
....
3 除 了 我 以 外 , 你 不 可 有 別 的 神 。  4 不 可 為 自 己 雕 刻 偶 像 , 也 不 可 做 甚 麼 形 像 彷 彿 上 天 、 下 地 , 和 地 底 下 、 水 中 的 百 物 。
5 不 可 跪 拜 那 些 像 , 也 不 可 事 奉 他 , 因 為 我 耶 和 華 ─ 你 的   神 是 忌 邪 的   神 。 恨 我 的 , 我 必 追 討 他 的 罪 , 自 父 及 子 , 直 到 三 四 代 ;

-------------
見到未?
因為您轉數跟唔上咯
沙文 發表於 2010/7/16 10:27

或者是你自轉, 轉到亂哂籠
見到未?

dye 發表於 2010/7/16 11:13

未啵
你怕羞咩, 講多隻字都唔曉咁既?
只因神是完美的愛, 而愛是不嫉妒 --->  是 忌 邪 的   神 。 恨 我 的 , 我 必 追 討 他 的 罪 , 自 父 及 子 , 直 到 三 四 代

SORRY, 都係睇唔到邊到有 bug .... 講多少少,唔該唔該~~~
睇唔到?定視而不見?
耶和華自稱是嫉妒之神!(AND PROUD OF IT)
回復 73# beebeechan
又或者係您眼慢睇唔到
回復 76# dye

咩而不見jack, 唔好玩神秘啦,我真係睇唔到呀~
耶和華自稱是嫉妒之神! <--- 邊度呀?
回復 78# 出位基督徒
הוהי יכנא יכ םדבעת אלו םהל הוחתשת-אל
םינב-לע תבא ןוע דקפ אנק לא ךיהלא
:יאנשל םיעבר-לעו םישלש-לע
回復  出位基督徒
הוהי יכנא יכ םדבעת אלו םהל הוחתשת-אל
םינב-לע ת ...
沙文 發表於 2010/7/16 12:50

嗱嗱嗱,你睇! 你都唔知打埋D咩文,叫我點明 jack~
仲好意思話我地眼慢睇唔到?
高級模式 | 發新話題
換一個