返回列表 回覆 發帖

離教者之家成了反基的象徵?

其實係要先打破缺口lor
宗教異見辯論區 2007年時候都係比D耶徒盤踞﹐ 冇咩反基發言。我一個人努力發言幾個月﹐ 整下整下﹐ 反基/非信徒就越來越多人加入發言。現在哪裡其實早被攻陷 -- 耶徒絕大部份都躲在自己個“自慰區”裡面

大黃傻貓 發表於 2010/8/3 12:25

你真係自慰到好 high...高潮都黎埋咁

....o依....哦!!
回復  beebeechan

吾該你講些人會明白的話.你這樣up得就up會令人懷疑你的精神狀況. ...
weiyan 發表於 2010/8/4 07:32

我又不是同著你講, 回你的帖
你明與不明不是關鍵
當事人明便成了
只叫你信, 不可懷疑, 每日查經讀經, 但不求聖經來源真偽, 以辦學從少灌輸, 以朋輩推銷, 正一宗教亮碧詩. ...
Guest from 203.218.161.x 發表於 2010/8/4 07:45

好像你知道很多內幕囉.
可以爆一些料嗎?
以辦學從少灌輸, .
Guest from 203.218.161.x 發表於 2010/8/4 07:45

為甚麼你又不辦學, 從小灌輸宗教是假, 離教是福的信念?

你帖出來吾預別人睇,吾該你pm比當事人.帖出來人地睇吾明,又話吾 ...
weiyan 發表於 2010/8/4 08:48

想睇得明就唔該睇成個對話過程, 不是一兩句。
你睇劇集都唔係睇一兩個畫面就話唔知套劇翕乜, 編劇真屎咁賤格架...係咪>?

del那媽.
港英政府是新基,天基幾個世紀前來東南亞搶落吾小本錢,強佔吾小土地.一界 ...
weiyan 發表於 2010/8/4 08:56

萬事從無到有, 由零開始
你眼見人今日的成就便眼紅唶

你亦不需要找一堆理由來掩飾你的「無心去做, 無能力去做」

傳教士都係兩手空空地登陸香港

拿...申請開間「離教中學」丫....
做點對社會有實質的事, 好過日日來胡扯, 或聽我九翕

另外: 你附加多一句 del那媽..(操我的娘!)
不見得便會令你的論點合理一些
你...還是成熟一點罷

你來反基唶, 不用同時反埋你的人格, 修養。
(這方面你已經不多了, 更要珍惜喔)

又..
查實你知唔知, 搞到你愈勞氣,愈粗口,
我愈過引架

你班宗教列強殺戮異己,又吾見講下修養?

對你班偽君子人人得以誅之,得行同你講修養.

weiyan 發表於 2010/8/4 18:38

我的修養比你好, 毫無疑問。
「得行同你講修養」---你也默認了你的修養欠佳。
相信唔及你同你女兒攪野時候你咁high -- 神父都係因為咁而攪細路jer
大黃傻貓 發表於 2010/8/4 15:05

你都咪叫黃貓, 自由貓囉
叫沙文貓哩

自己理虧,想轉移視線?
下流賤格之徒批評別人沒有修養,有如殺人強姦犯嗎法官不恩恤。 ...
weiyan 發表於 2010/8/4 20:07

呵....呵
連下流賤格的人都覺得你無修養
你真的是.........
叫沙文貓係榮譽 -- 沙文賞面既話
你個教貼埋錢比人﹐ 正常心智既都唔會跟 -- 神父賤﹑修女卑鄙﹑信徒混帳 ...
大黃傻貓 發表於 2010/8/4 20:30

周期性荷爾蒙作怪耶?
高級模式 | 發新話題
換一個