返回列表 回覆 發帖

有無人琴日情緒低落?

我有好多個 friend 都係咁..有男有女..總之就係 down.

你地有無呢個情況?
咁樣侮辱人都可以保留???   答:維護自己友!!
你的低能發言都可以保留了,更何況他說的是實情,難道保留實情也有錯!

邏輯思考這麼差,你還是去吃屎吧! ...
Guest from 111.184.225.x 發表於 2010/9/3 01:46

A句: 邏輯思考這麼差→去吃屎吧!
憑以上那句看到你的邏輯思考相當差 → 如果你還認為自己的邏輯是對的...那麼,你該第一個去吃吧!!!!
回復 32# weiyan

和尚嫖妓....無需非黑即白
牧師嫖妓....你會認為無需非黑即白???
回復 30# 淚兒

中國人的「智慧」好難用一兩個英文字直譯.成功人物都是有精確的推理力,高超的人際關係技巧,洞察環境的能力等等加起來才叫智慧.非黑即白的二元思維只會變成一個iq or eq的人.
回復 28# drsherlock

已經又再有其人批評了你這段話了....
別回覆這個蠢貨了,他的目的就是想激怒其他版友回覆他,浪費精神與時間在這種白痴上,沒什麼價值,他性格犯賤,就隨他吧。這種低能不註冊、也不具名的遊客,沒什麼資格跟我們討論。連那些註冊的基督徒都比這種小人來的好。反正他是來鬧事的,腦死也挺可憐的,沒人理他,被人看笑話,發揮我們的同情心,跟著嘲笑他就好了....
回復 29# Alice

is EQ ,not IQ
回復 28# drsherlock

同意, 還是 drsherlock 智慧高
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
基督徒有無唸過:  點解神一定要用間接既方式去幫人呢??   
有咩證據 證明呢件事係神透過某人或某自然力量幫 ...
Alice 發表於 2010/9/3 12:17

已經有人在其他網站批評了你這段說話了..
基督徒有無唸過:  點解神一定要用間接既方式去幫人呢??   
有咩證據 證明呢件事係神透過某人或某自然力量幫你?  其實係你自己將任何事都聯想到神.
你地唔覺得 基督教成日鼓吹 信徒唔好唸野架咩?

無證無據既野, 點解係都要人信?  仲叫人唔好唸???
無神人生就是活得像你們活得咁痛苦囉!! ^^
Guest from 121.202.97.x 發表於 2010/9/2 23:56

你可以走入動物園既獅子籠入面,  等神救你啦!
咁sorry 啦, 唔係病人, 應該係蠢人!
回復 23# Guest from 111.184.225.x

人的內心逼他去尋求上帝,不是什麼鬼去面對現實!^^
人的內心催逼他去尋求上帝.  
Guest from 121.202.30.x 發表於 2010/9/1 22:05

人的內心逼他去面對現實,不是去尋求什麼鬼上帝!
回復  Alice

你呢個病人先係莫名其妙 !!
咁樣侮辱人都可以保留???
Guest from 121.202.97.x 發表於 2010/9/3 01:20

你的低能發言都可以保留了,更何況他說的是實情,難道保留實情也有錯!

邏輯思考這麼差,你還是去吃屎吧!
Guest from 121.202.97.x 發表於 2010/9/2 23:56

痛苦也好過低能,低能的上帝有一群低能的信徒,活的這麼低能,真是不簡單   
回復 17# Alice

咁樣侮辱人都可以保留???
"....我話是這樣就是這樣,何需提供理證.我的話就是理據........"

那你不同意便不同意,無問題的..  但又話係正是聖經的講法... 咁你同意定唔同意?  聖經是神話. 呢個係我既意見..當然你抽一句出黎..有對既地方.但唔可以執著.  我真的覺得很反胃.因為很病態. 已經回答左你.

你覺得 "離教者之家聚合一班有問題既人"  ?
呢個無問題的..   但如果你照我講的,就顯得你太無創意..    所以我期待你既意見.

我說你精神有病. Alice 說你 莫名其妙. 你亦可以說我們有問題而我地先至莫名其妙的.  
對不對? 但題目是我提出的. 你其實可以反對的.. 不過係呢個point 到拗就無謂... 我信你是正常的人.

你答咁多野.. 有無 login呀?  咁你既意見係咩?
回復 16# Guest from 121.202.21.x

高級模式 | 發新話題
換一個