返回列表 回覆 發帖

[分享] 離教成員總是介意人家用(匿名), 內有陰謀??

怕承擔言責﹐ 如此卑劣下流人﹐ 只懂得在暗處掟石頭唔敢現身﹐ 唔需要理會
大黃傻貓 發表於 2010/9/7 16:01

若是這樣,當初為何不設定非會員便不能進入呢? 你既容許別人用(遊客)身份都可以前來.即表你們接受明可註/可不註冊.二者可選其一而非強制性的.
     為何現在別人選不註冊時便被大罵...怕承擔卑劣下流﹐ 只懂得在暗處掟石頭唔敢現身...為何不註冊便被鬧到狗血淋頭. 這樣的指控有理由嗎?看來網友懷疑你們是絕對有理由的!!
係架,會被耶和華點名擊殺架,怕就咪註冊了
抽刀斷水 發表於 2010/9/7 11:53

抽刀斷水 你作為管理員都表現得咁幼稚!!還有甚麼可說呢!!
係架,會被耶和華點名擊殺架,怕就咪註冊了。
抽刀斷水 發表於 2010/9/7 11:53

但你註冊咗都冇死到!!已經推翻了你的言論...
若是這樣,當初為何不設定非會員便不能進入呢? 你既容許別人用(遊客)身份都可以前來.即表你們接受 ...
Guest from 121.202.51.x 發表於 2010/9/12 21:52

容許別人用(遊客)身份都可以前來﹐ 不代表人家認同不斷用匿名發言的行為不是卑鄙。
遊客就是遊客﹐ 留言一次兩次離開
你既然多次留言﹐ 就不是遊客對不對﹖
如果你是遊客﹐ 請留言一次走頭。
不斷用匿名發言的行為 → → 卑鄙?? 講粗口罵人,無故侮辱基督徒白痴,毒上腦就不卑鄙.多次用匿名就卑鄙.
你既然多次留言 → → 就不是遊客﹖在那裏有這說明???
遊客...只能留言一次? 這裏當初有定這規矩嗎???
但你註冊咗都冇死到!!已經推翻了你的言論...
Guest from 121.202.33.x 發表於 2010/9/17 00:32

天國夠說近了啦,又有多近呢?

回復 84# 大黃傻貓

查實離教家點解會比人以「遊客」身份留言?好多論壇都唔會。雖然話有ip之部分,但次次要睇係點六三尾定點三三尾定點五一尾,先知邊個打邊個,好煩。不如索性唔再比「遊客」身份留言,個個都要註冊,讀起黎會清楚好多。
回復 87# liberale

咁又有違阿水的心意呢
回復  大黃傻貓

查實離教家點解會比人以「遊客」身份留言?好多論壇都唔會。雖然話有ip之部分,但次次要 ...
liberale 發表於 2010/9/17 09:57

遊客 121.202.33.x   睇一睇又有幾難呀!狡辯!
回復  liberale

咁又有違阿水的心意呢
淚兒 發表於 2010/9/17 10:46

我都知實係佢既意思架 la,不過唔知點解佢有咁意思者。

呢度重有人一人分飾多角,好好笑,但睇到一頭霧水,唔知一個人係度扮緊,定有兩三個人係度扮緊(始終有兩三個ip)。

咁樣開放留言法,會唔會鼓勵左人黎搞事,鬧一句就走,好似:「離教者?耶穌一腳踢你地去大西洋啦!!!」,冇內容冇論點,純粹破壞。而且ip既野,網上都有好多改proxy既網站,可以透過佢地黎搞事,知道個(假既)ip都冇用。
天國夠說近了啦,又有多近呢?
抽刀斷水 發表於 2010/9/17 09:49

呵呵,抽刀斷水掛名從教會出來, 根本不熟聖經. "掛名基督徒"就是指這類人.
耶穌回答說:「神的國來到、不是眼所能見的... 神的國就在你們心裏。」
咩心意?我都知實係佢既意思架 la,不過唔知點解佢有咁意思者。

重有人一人分飾多角,好好笑,但睇到一 ...
liberale 發表於 2010/9/17 11:27

嗱嗱嗱,"離教者之家"自己都不統一,不和,不團結...內部問題多多!
規矩有d人喜這樣,有d人喜那樣...個個爭住扮大恅.
各位放心"離教者之家"絕不能成為大氣候...讓它自己慢慢消亡吧.
但是反基用的詞語十分下流~根本存心侮辱基督徒的

我本人另外也很欣賞"遊客 219.77.38.x"

Guest from 218.103.150.x 發表於 2010/9/9 17:31

你這個人渣,你把神當作甚麼?你以為神是可以被利用的,你以為神最好像個偶像一動也不動這樣你就可以胡作非為了! 神還要符合自然的法則?你他媽做夢!倘若神可以被你控制的話他就不是神了!你這個廢渣聽著:
先不要想誰造了神、造神的目的是甚麼?先想想!!!!!

到帶:人渣, 廢渣, 是誰先罵的?
不斷用匿名發言的行為 → → 卑鄙?? 講粗口罵人,無故侮辱基督徒白痴,毒上腦就不卑鄙.多次用匿名就卑鄙.

人渣, 廢渣, 是誰先罵的?
挨挨, 抽刀斷水掛名從教會出來, 根本不熟聖經. "掛名基督徒"就是指這類人.
耶穌回答說:「AV女優的來到、不是你手指生体觸覺所能見的... AV女優就在你們心裏。」
我覺得 「耶穌一腳踢你地去大西洋啦!!!」
這句到比「''離教者之家"絕不能成為大氣候...讓它自己慢慢消亡吧.」這句成氣候。
挨挨, 抽刀斷水掛名從教會出來, 根本不熟聖經. "掛名基督徒"就是指這類人.
耶穌回答說:「AV女優的來到、不 ...
Guest from 124.11.134.x 發表於 2010/9/17 15:27

離開教者之者人格???...............已擺在各位眼前.

人 ...
Guest from 124.11.134.x 發表於 2010/9/17 15:24

人渣, 廢渣, 是誰先罵? 趁著未刪文, 大家可以翻查日期時間. 出自誰的口. 是"離教者之家直接用粗口罵人"?還是別人轉述"離教者之家用粗口罵人"一看便知.
遊客 124.11.134.x

多謝閤下留言

好彩有你在呀
否則反基的下流程度根本被人看不出

依家咩事就明啦

原來反基咁鐘意代表人地講野
"離教者之家"一個人用幾個身份!
既是"離教者之家"成,亦是"匿名"身份.....呵呵. 呃到人咩!!!
高級模式 | 發新話題
換一個