返回列表 回覆 發帖

建議去平機會投訴離教者之家歧視基督徒??

哈哈 果然層次唔同 唔明唔緊要
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/9 01:26

哈....咁係你無能力講到我明囉
層次能力都好唔同
嗯 你係盲基 個思想空間 同性戀就係罪人 甘冇計喇 岩唔岩先 大條道理係到歧視。

同樣道理 你地D盲基 係我地宜到 就係** 就係白痴 所以冇計喇 要去平機會告就快D告

第一時間 告我都得 ~~

盲基們
嗯 你係盲基 個思想空間 同性戀就係罪人 甘冇計喇 岩唔岩先 大條道理係到歧視。

同樣道理 你地D盲基 係我 ...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/9 01:34

你又錯了
同性戀是無犯法, 只是犯罪唶
算把喇你 你今日宜篇偉論 我相信聽日好多人招呼你 死雞撐飯蓋 係辛苦D 你加油 小弟先睡 明天請早
算把喇你 你今日宜篇偉論 我相信聽日好多人招呼你 死雞撐飯蓋 係辛苦D 你加油 小弟先睡 明天請早 ...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/9 01:36

我日日都好多偉論架哩
唔見得好多人能招呼我

小弟先睡
你也老早應「早抖」哩

明天請早
我日日都係到, 不用預約
盲基都冇犯法 只是犯賤而已 哈哈
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/9 01:37

哈...看...姣婆實守唔到寡
走不了?
好唔舍得我咁囉
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/9 01:37

咁你都幾鐘意與賤人交往..
同我來回十多帖矣
咁你都幾鐘意與賤人交往..
同我來回十多帖矣
beebeechan 發表於 2010/12/9 01:41

甘我地宜D離教者 又時都要係D高地上面 憐憫一下你地D盲基既 哈哈
關懷下d腦殘 既弱勢人士
炒冷飯.....

那法官豈不是很岐視罪犯?
就算是判你罪的法官有高買, 有打飛機...就等如你的罪不是罪, 你是 ...
beebeechan 發表於 2010/12/9 01:24

你個個咩國家黎?
有犯罪紀錄 都可以做到法官嫁? 甘又真係吹你唔漲wo 你個世界 男盜女倡 都可以做法官
你個個咩國家黎?
有犯罪紀錄 都可以做到法官嫁? 甘又真係吹你唔漲wo 你個世界 男盜女倡 都可以做法 ...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/9 17:13

你的是甚麼知識來架?
有犯罪紀錄的不可以當法官, 當神父。
不等同現職的法官, 神父是不會犯罪的。
你醒少少好無?
好簡單既邏輯之喎!!
你咁無知, 甘又真係吹你唔漲wo

http://www.telegraph.co.uk/news/ ... d-in-FBI-sting.html

http://thetimes-tribune.com/news ... 54197#axzz17chqPBLd

http://thetruthistold.com/avoice/arrest.html

http://www.dailymail.co.uk/news/ ... arrested-again.html

http://www.wrdw.com/home/headlines/3367526.html

我都唔知應話你係天真定係無知得可憐

甘我地宜D離教者 又時都要係D高地上面
你在無知識根基的高地....小心撻鑊勁既

憐憫一下你地D盲基既 哈哈
關懷下d腦殘 既弱勢人士

耶穌也和稅吏同席, 我也不介意同你這個無知弱識者交幾帖既!

送改錯字:
男盜女倡 (娼)
你的是甚麼知識來架?
有犯罪紀錄的不可以當法官, 當神父。
不等同現職的法官, 神父是不會犯罪的。
你醒少 ...
beebeechan 發表於 2010/12/9 22:02

哦...原來現職既法官 自已就犯罪 但係呢 就冇人知 ,所以就可以繼續判其他人有罪。
聽到你宜D邏輯真係笑到肚痛,即係D神父呢平時就一副慈父既臉孔,但係呢暗地裡就搞D小男孩,但另一面就指斥D人性濫交,犯罪。

果然係雙重標準WO.... 哈哈

你話 係唔係要係D高地上面 憐憫下你地宜D邏輯既盲基?
哦...原來現職既法官 自已就犯罪 但係呢 就冇人知 ,所以就可以繼續判其他人有罪。
聽到你宜D邏輯真係笑到 ...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/9 22:25

乜你唔知犯罪的警察拉你, 犯罪的撿控官告你刑事罪,  犯罪的法官判你罪成, 你就是有罪嗎?
你的罪不會因他們的身份有變而變成無罪。
你說我口臭也好, 我好難不用「白痴」來形容你囉.,

是否站在高地, 不是靠你自己來說的。
乜你唔知犯罪的警察拉你, 犯罪的撿控官告你刑事罪,  犯罪的法官判你罪成, 你就是有罪嗎?
你的罪不會因他 ...
beebeechan 發表於 2010/12/9 23:04

所以一個犯罪既共產黨政權 話劉曉波有罪 咪有罪囉
唔怪得一個犯罪既基督教 話同性戀有罪 咪有罪囉
所以話呢 盲基d邏輯呢 真係唔到你唔笑

好難唔係一個高地上面 憐憫你wo
如果用盲基既邏輯呢

當年 岳飛比秦檜陷害 用莫須有罪名 判死刑 都係合理既

哈哈 盲基d理論 真係醜態百出
    所以一個犯罪既共產黨政權 話劉曉波有罪 咪有罪囉
唔怪得一個犯罪既基督教 話同性戀有罪 咪有罪囉
所以話呢 盲基d邏輯呢 真係唔到你唔笑

好難唔係一個高地上面 憐憫你wo

...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 00:35

所以話, 若你肯俾多少少腦, 就不會講出這些愚眛無知既廢話!

劉曉波有罪 , 是犯了共產黨的罪, 其它社會人仕, 西方國家不視劉曉波的作為是罪, 還來一個歌頌添。

你犯了高買, 行淫, 偷窺, 強姦.....是不論政見國藉人仕都公認的罪, 不會因為判你成罪的人也犯罪, 甚至罪比你犯的重,  你的便不是罪!!!
戇很久!
所以話, 若你肯俾多少少腦, 就不會講出這些愚眛無知既廢話!

劉曉波有罪 , 是犯了共產黨的罪, 其它社會人 ...
beebeechan 發表於 2010/12/10 05:50

所以呢 同性戀只係犯左 盲基口中所講既罪 係科技倡明既二十一世紀文明國度裡面呢 同性戀係會受到公平對待既。

盲基d邏輯 同極權政府既思維呢 如出一撤 舊時代封建思想既亡魂 諸如達爾文 哥白尼等思想家 科學家一樣 同樣被盲基 判罪。

不過時間證明了 他們是對的 盲基等權極思維最終被人類的理性所打敗 啟蒙時代就來臨了。

終於呢 都講出心底話喇 早就知你個**嫁喇
所以呢 同性戀只係犯左 盲基口中所講既罪 係科技倡明既二十一世紀文明國度裡面呢 同性戀係會受到公 ...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 12:03

膠兄, 不是只有基督教人仕 反對同性戀。 佛教, 回教, 印度教人仕也不認同同性戀。 反對同性婚姻的也有來自無宗教的一般人。
閣下的無知程度比我想像中的高囉!
你一帖比一帖露醜
(好采仔有先見之明一用匿名出帖, 得個「林巴」)
膠兄, 不是只有基督教人仕 反對同性戀。 佛教, 回教, 印度教人仕也不認同同性戀。 反對同性婚姻的也有來 ...
beebeechan 發表於 2010/12/10 12:14

納粹黨思維 極權主義思想 十個反對 就等於真理 而唔係建基於事實。
當年哥白尼提出日心說,全世界話佢錯,係唔係代表佢錯啊?
訴諸權威 又係一個邏輯謬誤。

科學證明 某程度上 同性戀者係天生的。

宜家剩係得保守宗教派系反對 荷蘭同性戀都合法化喇。

你既言論 只會更加突顯你既無知 窺笑
說話 漏洞百出 支持同性戀的 同樣有基督教人仕。
你的無知程度 也讓我見笑=D
高級模式 | 發新話題
換一個