返回列表 回覆 發帖

建議去平機會投訴離教者之家歧視基督徒??

就好似D議員問特首 對劉曉波得到諾貝爾和平獎甘 不予置評 甘可憐

Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 22:53

哈....不予置評不是錯
好似你咁....亂咁置評才是錯得更多囉.
死蠢
哈....不予置評不是錯
好似你咁....亂咁置評才是錯得更多囉.
死蠢
beebeechan 發表於 2010/12/10 23:06

1741年伽利略被正式平反,教宗本篤十四世授權出版他的所有科學著作。1992年10月31日,教宗約翰·保羅二世對伽利略事件的處理方式表示遺憾。

連上任教宗 都表示遺憾 你條盲基 仲係亂講野 我真係笑左。
少做少錯 多做多做 唔做唔錯 好好既思維wo 係唔係要讚你叻仔?
不過 你都已經 講左甘多硬膠野 仲怕咩出醜?
1741年伽利略被正式平反,教宗本篤十四世授權出版他的所有科學著作。1992年10月31日,教宗約翰·保羅二世 ...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 23:06

哈....
乜現在你又懂說教宗講話, 應當無錯架咩?

教宗也說了不應同性婚姻, 不應行淫, 不應用套, 不應濫交墮胎架啵...
你都認為教宗無講錯了?
哈....
乜現在你又懂說教宗講話, 應當無錯架咩?

教宗也說了不應同性婚姻, 不應行淫, 不應用套, 不應濫交 ...
beebeechan 發表於 2010/12/10 23:14

拿拿拿 我引述佢講既野 係因為你係基督徒 你講到自已甘虔誠

你係唔係應該認同教宗先

我自已就唔多認同喇 因為佢唔單只要遺憾 仲應該跪地認錯 因為個到都唔知死左幾多人
1992年10月31日,教宗約翰·保羅二世對伽利略事件的處理方式表示遺憾。
連上任教宗 都表示遺憾 你條盲基 仲係亂講野 我真係笑左。

Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 23:06

教宗JPII 當年是說教廷處理伽里略一事上不當,
不等同是伽里略是無辜, 被冤枉, 是無罪。
你明唔明?
你應該係唔明.........我都笑左
你呢種盲反, 有水抽唔切唶...
如果用以前中世紀既標準呢 就應該命債命償

不過呢 宜家好文明囉 唔再係以前個d封建迷信既宗教時代囉

我諗跪地認錯 班死左既科學家 哲學家都應該會收貨既

此於人地冇你地基督教甘野蠻丫麻
教宗JPII 當年是說教廷處理伽里略一事上不當,
不等同是伽里略是無辜, 被冤枉, 是無罪。
你明唔明?
你應 ...
beebeechan 發表於 2010/12/10 23:21

拿拿拿 你岩岩呢 係想反駁 教會冇逼害過科學家或哲學家 而唔係佢地有冇罪 宜個係第2個問題

唔好偷換概念啊 死盲基

宜家教宗都承認左 當年對班科學家既處理手法不當 已經證明左你條友 係到亂講野 硬膠膠
你唔會話 連教宗都講錯野 你先係聖人啊 你講既先岩啊??

係既話 你都幾唔虔誠wo 盲基
唔好偷換概念啊 死盲基

宜家教宗都承認左 當年對班科學家既處理手法不當 已經證明左你條友 係到亂講野 硬膠膠

Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 23:23

趙連海重囚兩年半....是中共處理不當,
不就是趙連海無犯煽動罪
你條友睇野膚淺
你唔會話 連教宗都講錯野 你先係聖人啊 你講既先岩啊??

係既話 你都幾唔虔誠wo 盲基 ...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 23:28

教宗無講錯野
句句都岩勒..
咁點解你會只聽一句, 唔聽其它的幾句?
岩聽既就拎黎用呀?
唔岩聽就話人狗翕?

所以...問題仍在你身上。
教宗無講錯野
句句都岩勒..
咁點解你會只聽一句, 唔聽其它的幾句?
岩聽既就拎黎用呀?
唔岩聽就話人狗翕?
...
beebeechan 發表於 2010/12/10 23:40

我冇話聽WO 我剩係覺得 你身為盲基 你要聽咋WO
我冇話聽WO 我剩係覺得 你身為盲基 你要聽咋WO
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 23:46

你無話聽
不過....你聽到前教宗為伽里略事道歉, 就興奮到高潮來咁唶。
你既行為與口講不配合囉
教宗其它話你話說無聽。
我批評你的正是這樣!
趙連海重囚兩年半....是中共處理不當,
不就是趙連海無犯煽動罪
你條友睇野膚淺 ...
beebeechan 發表於 2010/12/10 23:34

所以呢 劉曉波有罪 趙連海都有罪 連你宜個盲基都有罪 罪狀係太硬膠

哈哈

又要係到憐憫下你

擁抱是西方人的普通禮儀

不過, 你是滿身污垢的, 請不要隨便話擁抱人哩

對人憐憫......都要你自我省察一下係咪你的所謂憐憫都是人想要的
不要不知自量
beebeechan 看到你的蠢樣子我都不敢抱了, 願上帝憐憫你
擁抱是西方人的普通禮儀

不過, 你是滿身污垢的, 請不要隨便話擁抱人哩

對人憐憫......都要你自我省察一 ...
beebeechan 發表於 2010/12/11 00:01

得你宜d盲基先會覺得自已高人一等 歧視人姐 甘樣先可以平衡你自卑既心理 我明白既。

不過呢 唔該你睇下聖經 比人歧視既撒瑪利亞人呢 見到個受傷既猶太人呢 都會憐憫佢 宜d叫以德報怨。

所以呢 你歧視別人 唔緊要 但我一樣會憐憫你天生落黎就腦殘... 因為唔係你既錯 唔係你既罪 @o@
得你宜d盲基先會覺得自已高人一等 歧視人姐 甘樣先可以平衡你自卑既心理 我明白既。

不過呢 唔該你睇下 ...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/11 18:36

哈哈...
唔知一直十幾帖, 是誰人說要「站在高地上面」跟人說話呢?

(乜你現在先知你跟本一點也不高了? 還比我矮短?)

一時你就當你係憐憫人既撒瑪黎亞人, 好很以德報怨
想話我衰是你又當你係受傷猶太人呀?
變身都變得好快囉
一時一樣
咁實在你想做乜角色先?
你個腦殘唔殘我唔講勒, 黐咁線, 周時跳線就好明顯
哈哈...
唔知一直十幾帖, 是誰人說要「站在高地上面」跟人說話呢?

(乜你現在先知你跟本一點也不高了? 還 ...
beebeechan 發表於 2010/12/11 22:28

拿拿拿 我從來冇話 自已高人一等 只不過呢 有D人犯賤 賤過地底泥 甘我宜D正常人 企係邊 對你黎講都係高地喇 冇計WO
高級模式 | 發新話題
換一個